Meniu

Mamografie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Din fericire, in prezent, exista o metoda imagistica prin care orice femeie cu varsta de peste 40 de ani are posibilitatea de a depista cancerul de san; aceasta poarta denumirea de mamografie. In Suceava, exista o multime de centre de imagistica si clinici medicale dotate cu aparaturile necesare, prin care pacientele pot beneficia de o investigatie amanuntita.

Prin intermediul mamografiei, aparaturile performante folosite de clinicile din Suceava au capacitatea de a depista patologiile sanului chiar daca acestea se afla in stadiul incipient. De fapt, cu ajutorul lor, ai ocazia de a afla daca suferi de cancer chiar si in momentul in care nu te confrunti deocamdata cu noduli palpabili, situatie in care sansa de vindecare este mult mai ridicata.

Care este pretul mamografiei in Suceava?

Pentru ca mamografia in Suceava este o investigatie care necesita aparate de o performanta inalta, nu este intotdeauna usor sa gasesti un centru de imagistica specializat in efectuarea unei astfel de proceduri. Astfel, pretul pentru o mamografie poate sa fie ridicat, mai ales in cazul in care nu beneficiezi de o decontare din partea CAS. Cu toate acestea, medicii recomanda tuturor femeilor de peste 40 de ani efectuarea investigatiei de identificare timpurie a patologiilor sanilor pentru aplicarea la timp a unui tratament eficient, in cazul in care este necesar. In tabelul de mai jos iti sunt prezentate preturile intalnite in clinicile din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Dorna Medical
Clinica-Verificata
290 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 290 Ron
 • Aparatura performanta
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Diagnostic precis
 • Echipa medicala profesionista
 • Timpul de asteptare
 • Personalul de la receptie
Biotest
250 Ron
 • Pretul unei Mamografii porneste de la 250 Ron
 • Personal medical amabil si profesionist
 • Aparaturi performante
 • Rezultate precise
 • Servicii medicale multiple
 • Analizele medicale
Bethesda
200-500 Ron
 • Pretul unei Mamografii variaza intre 200-500 Ron
 • Aparatura performanta
 • Diagnostic corect
 • Echipa medicala bine pregatita
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de comunicare
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici in care poti efectua mamografia in Suceava

Cu toate ca nu exista multe variante de clinici specializate in mamografie in Suceava, ai totusi sansa de a solicita parerea unui specialist si de a beneficia de o investigatie profesionala la una dintre clinicile mentionate in cele ce urmeaza. Iata ce parere au si ceilalti pacienti care au apelat la serviciile medicale ale institutiilor amintite mai jos:

1. Dorna Medical

Cu 24 de ani de activitate, Dorna Medical se poate lauda cu laboratoare medicale, policlinici si centre de imagistica in cadrul carora pacientele au ocazia de a beneficia de o mamografie in Suceava la standarde inalte. Centrul medical este considerat a fi unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale private din nordul tarii, avand o echipa de peste 500 de angajati permanenti, fiind extins in mai multe judete. Personalul medical da dovada de experienta si profesionalism in fiecare interactiune pe care o au cu pacientii, reusind sa depisteze din timp problemele de sanatate si stabilind un plan de tratament eficient. De asemenea, aparatura folosita este de ultima generatie, fiind de un real ajutor in stabilirea unui diagnostic precis. 

Pentru o mamografie in Suceava, pretul porneste de la 290 lei.

Parerile pacientilor cu privire la serviciile clinicii Dorna Medical sunt impartite. Exista multe persoane care sunt multumite de prestatia medicala, mentionand de precizia diagnosticelor stabilite de medicii profesionisti, dar si de performanta aparaturilor folosite. Cu toate acestea, exista si persoane care spun ca serviciile medicale ar putea fi imbunatatite, mai ales in ceea ce priveste timpul de asteptare sau vigilenta personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Dorna Medical
Vezi Pareri

2. Biotest

Biotest este o clinica pe care pacientii din nordul tarii o pot lua in considerare cand vine vorba de realizarea unei mamografii in Suceava. Datorita tehnologiilor inovative si a echipamentelor performante, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt precise, fiind de un real ajutor pentru cadrele medicale pentru stabilirea diagnosticului potrivit. Personalul da dovada de atentie si de profesionalism in ceea ce priveste consultatiile de specialitate, analizele medicale, serviciile de radiologie medicala etc. Printre acestea se numara: radiologia dentara si mamografia. 

Pretul pentru mamografia in Suceava porneste de la 250 lei.

Multe dintre pacientele care au avut nevoie de o mamografie s-au declarat a fi multumite de amabilitatea, profesionalismul si atentia personalului medical la nevoile lor. Rezultatele obtinute sunt de o precizie inalta, datorita aparaturilor performante utilizate. Din pacate, exista si persoane care nu au fost pe deplin multumite de serviciile medicale ale clinicii Biotest de la departamentul de analize medicale. 

3. Bethesda

Bethesda este un centru de imagistica in cadrul caruia pacientele pot opta cu incredere pentru o mamografie 3D in Suceava. Pentru efectuarea mamografiei digitale cu tomosinteza se utilizeaza aparatul Senograf Pristina, fabricat in anul 2019, care reuseste sa obtina imagini de o claritate inalta ale tesuturilor moi de la nivelul sanului. Prin intermediul sau, echipa medicala reuseste sa obtina rezultate precise, astfel incat pacientele sa primeasca un diagnostic corect si un tratament adecvat. De asemenea, nivelul de pregatire a echipei medicale este suficient de ridicat, datorita experientei vaste dobandite de-a lungul timpului, dar si datorita pasiunii pentru medicina.

Pretul pentru o mamografie 2D este de 200 lei, iar pentru o mamografie 3D, de 500 lei.

Pe langa pacientii care au fost multumiti de prestatia medicala a echipei, de performanta echipamentelor utilizate, dar si de rezultatele obtinute in cadrul investigatiilor imagistice, exista si persoane care nu recomanda serviciile acestei clinici. Multi dintre ele acuza lipsa de comunicare, nerespectarea programarilor si atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru realizarea unei mamografii in Suceava, pacientele au ocazia de a solicita ajutorul unor clinici profesionale, dotate cu aparaturi performante si cu echipamente medicale de ultima generatie. Daca si tu intentionezi sa efectuezi in viitorul apropiat o astfel de investigatie si locuiesti in Suceava, poti lua in considerare una dintre variantele amintite anterior in articol, pentru a beneficia de ajutor de specialitate. Alege sa previi aparitia cancerului de san sau sa il tratezi cand inca se afla in faza incipienta, pentru a te vindeca rapid si sigur.