Meniu

Mamografie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe dintre femeile care merg la o mamografie in Targoviste fac acest lucru pentru a depista din timp cancerul mamar, pentru ca in stadiul de inceput ale bolii sunt cele mai multe sanse de vindecare, cu ajutorul tratamentelor moderne disponibile.

Sunt doua clinici in Targoviste in care se realizeaza mamografii si le vom prezenta in cadrul acestui articol, in care aducem in fata ta informatii utile in legatura cu ele: servicii, preturi, parerile pacientilor. Descopera, asadar, locatiile in care se efectueaza mamografii in Targoviste si pregateste-te pentru a lua in considerare aceasta metoda de evaluare exacta a sanatatii sanilor.

Cat costa sa faci mamografie in Targoviste?

O mamografie in orasul Targoviste are un pret diferit, in functie de clinica in care se realizeaza. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa-ti faci o idee despre costul investigatiei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
Centrul Mediplus
Clinica-Verificata
200-350 Ron
 • Pretul unei Mamografii este 200-350 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Aparatura medicala performanta
 • Personal amabil la receptie
 • Mamografii digitale
 • O gama vasta de investigatii imagistice
 • Unii pacienti spun ca au platit mai mult decat le-a fost comunicat anterior consultatiei
MedLife Polimed
150-300 Ron
 • Pretul unei Mamografii este 150-300 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici bine pregatiti
 • Personal amabil
 • Mamografii si multe alte investigatii imagistice
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Nu intotdeauna se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici poti efectua o mamografie in Targoviste?

Dupa cum am amintit deja, sunt doua locatii importante in Targoviste ce pun la dispozitie serviciul de mamografie. Iata cateva informatii pretioase despre ele!

1. Centrul Medical Mediplus

Prima optiune pentru o mamografie in municipiul Targoviste pe care ti-o prezentam este Centrul Medical Mediplus. Aceasta unitate medicala si-a creat o reputatie buna in ceea ce priveste grija fata de pacienti. In cadrul clinicii functioneaza mai multe departamente (stomatologie, imagistica medicala, analize de laborator, diverse specialitati medicale) si, din acest motiv, si echipa de medici este una extinsa. Numeroase servicii de radiologie si imagistica se pot efectua aici, de la ecografii si tomografii computerizate, la mamografii, tomografii dentare, RMN si radiografii. Clinica dispune de un mamograf digital performant, mai scump si mai eficient decat un mamograf clasic, cu numeroase avantaje: calitate superioara a imaginii, doze scazute de iradiere, posibilitate de a procesa si de a arhiva imaginile. Mamografiile sunt interpretate de dr. Loredana Marina si de dr. Mirela Guruianu.

Pretul unei mamografii efectuate la Centrul Medical Mediplus este cuprins intre 200 si 350 de lei.

Mai multe persoane si-au exprimat opinia in legatura cu serviciile centrului medical, dupa experienta traita aici. Majoritatea sunt de parere ca profesionalismul este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine activitatea de aici. Oamenii spun ca medicii sunt bine pregatiti, atenti la detalii, dotati cu rabdare si ca personalul de la receptie este amabil. Unele persoane au fost insa nemultumite ca li s-au reprogramat consultatiile sau ca preturile comunicate anterior au fost mai mici decat cele de la final.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Mediplus
Vezi Pareri

2. MedLife Polimed

Si la Hyperclinica MedLife Polimed din Targoviste se poate efectua o mamografie. Centrul Medical Polimed este prezent pe piata serviciilor medicale din Targoviste de peste 20 de ani, aflandu-se in reteaua MedLife. Dr. Mariana Tomescu este medic primar radioimagistica medicala si realizeaza si mamografii in cadrul acestei clinici, mai exact mamografii digitale, cu un aparat care foloseste tehnologii noi in beneficiul pacientelor: mai putina presiune asupra sanilor, fiind recomandat si persoanelor care au implanturi mamare, o doza mai mica de iradiere, imagini mai concludente. 

Pretul pentru o mamografie digitala, la MedLife, este cuprins intre 150 si 300 de lei.

In general, oamenii au si cuvinte de lauda, dar si opinii mai putin apreciative la adresa acestei policlinici din Targoviste. Cel mai des sunt amintite aspecte precum: medici bine pregatiti, personal amabil, curatenie si atmosfera placuta. In schimb, unele persoane spun ca nu se respecta orele de programare. 

Concluziile noastre

Pentru a efectua o mamografie in Targoviste, ai la dispozitie doua locatii moderne, in care s-au facut investitii serioase in aparatura performanta, in domeniul imagistic si radiologic. Astfel, ai certitudinea ca imaginile sunt concludente si relevante pentru stabilirea unui diagnostic corect.

Mamografia este recomandata femeilor de peste 40-50 de ani, pentru a fi efectuata o data la un an sau la doi ani, in functie de recomandarea medicului. In acest fel, cancerul mamar poate fi depistat inca din timp, cand sunt cele mai mari sanse de vindecare.