Meniu

Mamografie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda de imagistica valoroasa si eficienta in depistarea cancerului de san chiar inainte de sesizarea nodulilor la palpare, mamografia in Targu Mures se poate realiza la una/unul dintre clinicile si centrele de imagistica din oras, dotate cu aparatura performanta si personal specializat in acest tip de investigatie. Fie ca doresti sa beneficiezi de aceasta examinare pentru ca ti-a fost recomandata de medic, fie preventiv, cunoscand faptul ca este indicat ca femeile cu varsta intre 50 si 74 de ani si risc mediu de cancer sa faca mamografie o data la doi ani, te poti adresa unitatilor medicale ale caror servicii specializate vor fi prezentate in articolul de fata.

Prin mamografie, se obtin imagini detaliate ale sanului din diverse unghiuri, astfel incat modificarile tesuturilor sa poata fi depistate cu precizie, iar aparatura disponibila la clinicile din Targu Mures permite aceste performante cu ajutorul carora se pot diagnostica afectiunile mamare.

Unde mergi pentru mamografie in Targu Mures?

Nu toate centrele de imagistica realizeaza mamografie in Targu Mures si, de regula, atunci cand ai nevoie de o anumita investigatie medicala, este dificil sa cercetezi piata de servicii de sanatate pentru a identifica exact clinica spre care ar trebui sa te indrepti. Nu mai amana programarea la mamografie si consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt centrele medicale care ofera posibilitatea efectuarii examinarii de acest tip a sanului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Mamografie
Rating
Website
TopMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru Mamografie porneste de la 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Rezolvarea unor probleme de sanatate complexe
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Galenus
175 Ron
 • Pretul pentru Mamografie porneste de la 175 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Nerespectarea programarilor
 • Probleme de comunicare si organizare in activitatea serviciului de receptie
Regina Maria
195 Ron
 • Pretul pentru Mamografie porneste de la 195 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Timp de asteptare mare
 • Informatii contradictorii furnizate de serviciul de receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de mamografie in Targu Mures

Este reconfortant sa stii ca ai mai multe optiuni pentru o investigatie medicala cum este cea de mamografie in Targu Mures, insa acest aspect implica o alegere responsabila a celei mai bune clinici in care sa beneficiezi de acest serviciu. Informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de folos in adoptarea unei decizii in cunostinta de cauza. Parcurge textul pana la final si vei afla detalii importante despre calitatea serviciilor, despre preturile practicate, medicii carora ar trebui sa te adresezi si opiniile pacientilor care au accesat consultatii si analize in cadrul unitatilor medicale din top.

1. TopMed

In cadrul retelei TopMed functioneaza in Targu Mures un Centru medical de Oncologie si Radioterapie, care asigura toate serviciile relevante de la diagnosticare pana la tratament, consultatii si investigatii rapide si eficiente, prin intermediul celor mai moderne metode de laborator si imagistica medicala precum ecografia, radiologia, mamografia si tomografia computerizata, biopsii, tratament personalizat combinat, prin terapie medicamentoasa, terapie hormonala, imunoterapie si sprijin psihologic. Sub umbrela TopMed functioneaza patru policlinici si trei spitale, in orasele Targu Mures, Sighisoara si Reghin. Centrele medicale din Targu Mures dispun de opt medici primari sau specialisti in radiologie si imagistica medicala.

Mamografia unilaterala are pretul de 200 de lei, in timp ce pentru mamografie bilaterala vei achita 300 de lei.

Recenziile pentru TopMed Targu Mures inregistreaza experiente diferite ale pacientilor atat in cadrul policlinicilor, cat si in cadrul spitalului. Multe persoane scriu ca serviciile sunt de calitate si ca medicii sunt experimentati si bine pregatiti. De asemenea, se apreciaza ca TopMed este locul in care se rezolva probleme complexe de sanatate. Pe de alta parte, recenziile amintesc si aspecte mai putin favorabile, cum ar fi timpul mare de asteptare si comportamentul lipsit de amabilitate si solicitudine al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre TopMed
Vezi Pareri

2. Galenus

Centrul Medical Galenus dispune de un Departament de Imagistica Medicala dotat cu aparatura moderna pentru efectuarea unei game largi de investigatii: RMN, CT, osteodensitometrie, radiografie, mamografie, ecografie, elastografie si ecografie pediatrica. Mamografia se realizeaza aici de catre dr. Adriana-Maria Pintea, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu zone de exspertiza in ecografia generala, senologie imagistica si tomografie computerizata. Galenus este un brand de traditie pe piata medicala din Targu Mures, cu servicii de telemedicina, ambulatoriu de specialitate cu peste 28 de specialitati medicale, medicina muncii si peste 3500 de tipuri de analize medicale efectuate in laboratoare autorizate.

Tariful pentru mamografia unilaterala este de 175 de lei, iar pentru mamografia bilaterala este de 250 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea clinicii sunt impartite. Unii scriu, in recenziile de pe Google, ca au beneficiat de servicii de calitate si de medici profesionisti. Potrivit multora dintre comentarii, sunt probleme cu respectarea programarilor si deficiente legate de activitatea serviciului de receptie, care nu gestioneaza corect cererile pacientilor si nu are raspunde cu amabilitate la intrebarile acestora.

3. Regina Maria

La Regina Maria, mamografia se poate realiza in Targu Mures in Spitalul Puls, dotat cu centru de imagistica performant, atat pentru investigatii in ambulatoriu, cat si pentru pacientii internati. Pentru realizarea investigatiei poti beneficia de experienta unuia dintre cei trei medici primari specializati in imagistica, detinand competente pentru mamografie: dr. Beata Baroti, dr. Claudia Dorobat si dr. Maria Podeanu. Cunoscuta retea de sanatate Regina Maria are in Targu Mures un spital, o policlinica, doua centre de imagistica, un laborator de analize si centre de recoltare a probelor.

Pretul pentru mamografia unilaterala este de 195 de lei pentru procedura clasica si de 270 pentru metoda digitala. Pentru mamografia bilaterala vei achita 260 de lei si 360 de lei pentru mamografie bilaterala digitala.

Pacientii Spitalului Puls consemneaza experiente diferite in cadrul acestuia sau in ambulatoriu. Aspectele pozitive se refera la calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, tratamente si interventii eficiente. Pe de alta parte, multi spun ca timpul de asteptare este mare, mult peste ora programarii si ca, uneori, personalul de la receptie nu ofera informatii corecte pacientilor.

Concluzii

Posibilitatea efectuarii investigatiei de mamografie in Targu Mures include mai multe optiuni de clinici sau spitale private dotate cu aparatura de ultima generatie si personal medical bine pregatit, conditii pentru obtinerea unei examinari care sa poata fi folosita in diagnosticarea cu precizie a starii de sanatate a sanilor. Capitala judetului Mures dispune de unitati medicale cu traditie pe piata de servicii medicale private, in care functioneaza centre de imagistica de ultima generatie si medici bine pregatiti, cu experienta in senologie si imagistica sanului.

Dupa lectura acestui articol si prezentarea clinicilor din Targu Mures in care ai putea sa faci mamografie, ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru o decizie bine documentata si intemeiata rational in alegerea clinicii careia sa i te adresezi pentru programarea mamografiei.