Meniu

PET CT Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca prin intermediul lui PET CT in Brasov ai posibilitatea de a afla intr-un timp scurt daca te confrunti cu afectiuni oncologice? Tomografia cu Emisie de Pozitroni si Computer Tomografia, pe scurt PET CT, este investigatia pe care medicul specialist oncolog ti-o recomanda atunci cand suspecteaza ca te confrunti cu o patologie oncologica, pe care nu o poate depista altfel. 

In Brasov exista cateva clinici in care vei putea sa efectuezi aceasta investigatie pentru a obtine un diagnostic clar, pentru a afla in ce stadiu este boala de care suferi si pentru ca aceasta sa fie monitorizata in mod corespunzator. Ulterior, medicul oncolog are toate resursele necesare pentru a stabili un plan eficient de tratament. Citeste mai departe si descopera care sunt institutiile medicale private din orasul tau la care poti apela cu incredere.

Cat costa un PET CT in Brasov?

Examinarea PET-CT in Brasov si in orice alt oras din tara presupune costuri destul de ridicate, pentru ca aparatura folosita este costisitoare. Prin intermediul sau se verifica structura si functionalitatea tesuturilor, procedura care nu poate sa fie realizata cu orice tip de aparatura medicala. Afla care sunt preturile aplicate la clinicile din Brasov, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret PET CT
Rating
Website
Neolife
Clinica-Verificata
4.000 Ron
 • Pretul pentru PET CT porneste de la 4.000 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Programarile sunt respectate
 • Investigatii precise
Medlife
4.000-5.000 Ron
 • Pretul pentru PET CT variaza intre 4.000-5.000 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Colectiv medical profesionist si experimentat
 • Investigatii precise
 • Mediu curat si primitor
 • Nerespectarea programarilor
 • Intarzierea rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in efectuarea unui PET CT in Brasov

Daca si tie ti-a recomandat medicul oncolog sa efectuezi examinarea PET CT in Brasov, cel mai probabil ai inceput cautarea clinicilor si centrelor de imagistica din orasul tau unde poti beneficia de servicii ireprosabile. Daca tot ai ajuns aici, citeste in continuare si afla care sunt institutiile medicale din orasul tau pe care ti le-am pregatit cu atentie:

1. Neolife

Neolife este un centru de diagnostic si tratament oncologic din Brasov, in cadrul caruia pacientii pot opta pentru realizarea unui PET CT sub asistenta unei echipe medicale profesioniste. Aparatul utilizat, PET CT Discovery IQ 2.0, produs de General Electric este de ultima generatie si are scopul de a se efectua investigatii precise, dar si de a se obtine rezultate intr-un timp cat mai scurt. Echipa medicala a clinicii de la departamentul de imagistica este formata din asistente si medici cu experienta, care reusesc sa efectueze examinari oncologice precise, dar si sa le interpreteze corect pentru a stabili un diagnostic exact. Aparatul utilizat la clinica din Brasov are capacitatea de a identifica si monitoriza mai multe tipuri de cancer: pulmonar non-microcelular, de san, esofagian si gastric, colo-rectal, de cap si gat, melanomul malign, tiroidian.

Pretul pentru un PET CT incepe de la 4000 lei.

Centrul de diagnostic Neolife din Brasov este apreciat pentru serviciile medicale ireprosabile, dar si pentru aparaturile de ultima generatie folosite in realizarea unor investigatii precise. Mediul este primitor, personalul medical este amabil, profesionist si empatic, iar programarile sunt respectate de cele mai multe ori.

Vezi parerile pacientilor despre Neolife
Vezi Pareri

2. Medlife 

Spitalul de oncologie din cadrul lantului de clinici Medlife din Brasov se adreseaza tuturor pacientilor care suspecteaza ca se confrunta cu o forma de cancer si sunt invitati sa efectueze un PET CT la standarde superioare. Dr. Claudia Buzumurga, medic primar in medicina nucleara, este specializata in efectuarea unei astfel de investigatii complexe si in interpretarea corecta a rezultatelor. Din fericire, examinarea poate sa fie realizata in mod gratuit, multumita contractului incheiat intre spital si CAS. Aparaturile utilizate sunt performante, de ultima generatie, capabile sa ofere un rezultat precis intr-un timp scurt. Pe langa PET CT, din cadrul departamentului de oncologie medicala, mai exista si urmatoarele departamente: imagistica medicala, chirurgie, hematologie si radioterapie.

Tariful aplicat pentru un PET CT porneste de la 4000 lei si poate sa ajunga la 5000 lei.

Spitalul a primit multe aprecieri din partea pacientilor. Colectivul este format din medici cu experienta vasta, implicati, responsabili si profesionisti, iar echipamentele medicale si aparatele utilizate sunt de ultima generatie. De asemenea, investigatiile sunt precise, iar interiorul spitalului este primitor. Din pacate, au existat si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, dar si la intarzierea rezultatelor.

Concluzii

Ti-a recomandat medicul specialist sa efectuezi un PET CT in Brasov pentru a afla daca te confrunti cu afectiuni oncologice? Atunci poti lua in considerare institutiile medicale private amintite anterior, unde vei avea parte de un ajutor de specialitate si unde se folosesc aparaturi de ultima generatie. Nu amana vizitele medicale si investigatiile imagistice, afla la timp daca suferi de o afectiune oncologica si cere sfatul medicului specialist.