Meniu

PET CT Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tehnologie medicala care a revolutionat diagnosticul si tratamentul cancerului, folosita si in cazul afectiunilor cardiace si ale sistemului nervos central, PET CT in Bucuresti se poate efectua la una dintre clinicile de top dotate cu aparatura necesara si personal competent. Daca medicul curant ti-a recomandat aceasta procedura si nu stii unde ai putea sa faci investigatia, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor private de sanatate din Capitala.

Parcurge-l pana la capat pentru a te lamuri care sunt unitatile medicale din Bucuresti catre care ai putea sa te indrepti pentru o tomografie cu emisie de pozitroni (PET) si in ce conditii se efectueaza la fiecare dintre acestea.

Cat costa PET CT in Bucuresti?

Ai aflat deja ca este o investigatie speciala si o metoda sigura de diagnostic care implica anumite costuri deloc de neglijat si ai vrea sa stii cat costa un PET CT in Bucuresti, pentru a-ti organiza bugetul. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care se realizeaza examinarea si pretul practicat pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret PET CT
Rating
Website
Neolife
Clinica-Verificata
5.100 Ron
 • Pret PET CT 5.100 Ron
 • Centru medical modern
 • Servicii de calitate
 • Investigatii de mare acuratete
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Comunicare defectuoasa a personalului de la receptie cu pacientii
Sanador
5.500 Ron
 • Pret PET CT 5.500 Ron
 • Medici profesionisti si implicati
 • Rabdare si empatie fata de bolnavi
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Preturi ridicate
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru PET CT in Bucuresti?

Ai aflat unde poti merge si ramane de vazut unde vei merge tu pentru PET CT in Bucuresti. Citeste cu atentia sectiunea urmatoare a articolului pentru a descoperi argumente pentru alegerea clinicii pe care o vei considera cea mai potrivita nevoilor tale. Vor fi prezentate detalii despre calitatea serviciilor, aparatura disponibila la centrele medicale din top, pregatirea medicilor si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul si au lasat recenzii despre experientele avute aici.

1. Neolife

Clinica Neolife din Bucuresti ofera investigatii imagistice si diagnostic de mare precizie: PET CT, scintigrafie, rezonanta magnetica nucleara, mamografie cu tomosinteza, computer tomograf, radiologie digitala, ultrasonografie Doppler. Pentru PET CT se foloseste la centrul din Capitala aparatul Discovery 610 HD PET-CT fabricat de General Electric, unul dintre cele mai performante aparate existente in lume, care permite scanari rapide, de mare acuratete, cu doze foarte mici de radiatii. Echipa Departamentului de Medicina Nucleara PET CT este alcatuita din dr. Marius Cambrea, medic primar radiologie si imagistica medicala, doctor in medicina, cu o experienta de peste 20 de ani, si dr. Mirvald Maro, medic primar. In reteaua Neolife, cu sedii in Bucuresti, Iasi si Brasov, pacientii pot beneficia de diagnostic si tratament in specialitatile: hematologie, oncologie, cardiologie, urologie si pneumologie, precum si de investigatii imagistice performante.

PET CT nu este o invetigatie decontata de Casa de Asigurari in aceasta clinica. Prin urmare, pentru PET CT in Bucuresti, pretul la aceasta clinica este de 5100 de lei.

Pacientii apreciaza ca Neolife Bucuresti este un centru medical modern, de incredere, cu servicii de calitate, investigatii de mare acuratete, medici profesionisti si tratamente eficiente. Exista insa si unii pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare si de modul in care comunica personalul de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Neolife
Vezi Pareri

2. Sanador

La Centrul Oncologic Sanador din Bucuresti se realizeaza investigatii cu cele mai avansate tehnologii de imagistica metabolica si functionala, PET CT efectuandu-se aici cu echipamentul Siemens Biograph Horizon-3R, unic in Romania, pentru diagnosticul cancerului de san, cancerului pulmonar, cancerului esofagian, colonorectal, de pancreas si a celor din sfera ginecologica. In acest centru activeaza sase medici specializati in radiologie si imagistica medicala, care detin competente in efectuarea tomografiei cu emisie de pozitroni. Reteaua Sanador a luat fiinta in Bucuresti in anul 2001, odata cu prima clinica inaugurata, Clinica Sanador Decebal. Dispune in prezent de 6 clinici, un spital clinic cu ambulatoriu si unitate de primiri urgente, laborator de analize si centrul oncologic deschis in 2018, care se recomanda drept cel mai mare centru specializat in diagnosticarea si tratarea cancerului din sistemul medical privat romanesc, prin complexitatea serviciilor oferite.

La Centrul Oncologic Sanador se efectueaza investigatii PET-CT in contract cu CNAS. Daca nu ai posibilitatea accesarii serviciului decontat, pretul integral al investigatiei este de 5500 de lei.

Pacientii apreciaza calitatea actului medical de la aceasta unitate medicala Sanador si precizeaza ca au fost impresionati de profesionalismul si implicarea medicilor, de rabdarea si empatia cu care abordeaza bolnavii cu afectiuni maligne. De asemenea, multi spun ca au beneficiat de tratamente eficiente. Pe de alta parte, din recenziile de pe Google reiese ca exista probleme organizatorice cum ar fi gestionarea programarilor, timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie. Sunt si pacienti care considera ca preturile practicate aici sunt mari.

Concluzii

Pacientii care sufera de afectiuni oncologice, cardiace sau neurologice au sanse sporite pentru rezolvarea problemelor de sanatate cu ajutorul tehnologiei revolutionare PET CT in Bucuresti. Investigatia care combina tomografia cu emisie de pozitroni si tomografia computerizata se poate realiza la unul dintre centrele de imagistica disponibile in cadrul unor apreciate retele private de sanatate din tara noastra.

Serviciile de calitate, aparatura de ultima generatie de aici si profesionalismul medicilor sunt aspecte care caracterizeaza conditiile de desfasurare a unei investigatii PET CT in Bucuresti, de care poti beneficia atat prin decontare in sistemul de asigurari CNAS, cat si contra cost.