Meniu

PET CT Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Metoda de examinare cu un nivel ridicat de precizie, eficienta mai ales pentru pacientii care sufera de afectiuni oncologice, este Tomografia cu Emisie de Pozitroni si Computer Tomografia, pe scurt PET CT. In Galati, exista un singur cabinet de imagistica medicala in cadrul caruia poti efectua o astfel de investigatie, care cuprinde toate dotatile necesare. 

Cu alte cuvinte, daca medicul ti-a recomandat sa efectuezi aceasta investigatie, nu trebuie neaparat sa parasesti orasul Galati pentru a obtine rezultate precise. Examinarea PET CT se recomanda pacientilor care sufera de cancer, pentru monitorizarea starii de sanatate. Aceasta trebuie sa fie realizata la aproximativ doua-trei luni de la radioterapie si la minimum doua-trei saptamani de la chimioterapie. PET CT-ul contribuie semnificativ la obtinerea unui diagnostic precis, la stadializarea bolii si la caracterizarea tumorii. Citeste mai departe si afla unde poti merge pentru a beneficia de ajutorul unor medici cu experienta vasta.

Cat costa un PET CT in Galati?

Pretul investigatiei de PET CT in Galati este, de regula, ridicat, insa pacientii asigurati pot opta pentru clinici care au contracte incheiate cu CAS si care ofera posibilitatea efectuarii acestei investigatii in mod gratuit. Este nevoie doar de biletul de trimitere de la medicul de familie. In tabelul de mai jos iti prezentam, totusi, care este pretul unui PET CT:

Top Clinici
Top Clinici
Pret PET CT
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
4.500 Ron
  • Pretul pentru PET CT porneste de la 4.500 Ron
  • Medici cu experienta
  • Aparat PET CT ultraperformant
  • Lipsa de organizare si promptitudine
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in PET CT in Galati

Cu toate ca nu exista o gama larga de institutii medicale in cadrul carora sa efectuezi un PET CT in Galati, ai totusi posibilitatea de a solicita ajutorului unui expert din orasul tau fara sa fii nevoit sa pleci in capitala. Mai jos ti-am pregatit o scurta prezentare a spitatului din orasul tau care este dotat cu aparatura necesara pentru realizarea unui PET CT la standarde superioare:

Spitalul Judetean din Galati

Spitalul Judetean din Galati „Sf. Apostol Andrei” este una dintre cele mai bune variante pe care o poti lua in considerare cand vine vorba de realizarea unui PET CT in conditii optime si la standarde superioare. A fost infiintat in anul 1972 si a conceput cu 9 etaje, demisol si subsol, conform unui model englez. Acesta cuprinde si un ambulatoriu de specialitate, care este stabilit intr-o cladire cu trei etaje. Spitalul a fost recent echipat cu un aparat performant de PET CT pentru care galatenii asigurati medical nu trebuie sa plateasca nimic. Echipa de medici care se ocupa de realizarea investigatiei sunt experti in radiologie si imagistica medicala, dar si in oncologie, avand competenta de a oferi sugestii eficiente, dar si tratamente personalizate.

Pretul pentru un PET CT, in mod normal, porneste de la 4500 lei.

Au fost publicate peste doua sute de recenzii pentru Spitalul Judetean din Galati, prin intermediul carora pacientii isi declara atat multumirile, cat si nemultumirile. Personalul medical este profesionist, atent la nevoile pacientului si amabil, iar echipamentele utilizate sunt de o performanta ridicata. Cu toate acestea, timpul de asteptare este indelungat, predominand o lipsa de organizare si promptitudine.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean din Galati
Vezi Pareri

Concluzii

Daca vrei sa efectuezi un PET CT in Galati, Spitalul Judetean este varianta care iti poate veni in ajutor pentru realizarea acestei investigatii in mod gratuit. Personalul medical are o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala, iar echipamentele utilizate sunt ultraperformante. Nu amana vizita la medicul specialist si, mai mult de atat, nu amana efectuarea examinarii necesare pentru monitorizarea starii de sanatate sau prevenirea unei afectiuni periculoase.