Meniu

PET CT Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Scopul persoanelor care se programeaza la PET/CT in Iasi este de afla daca sufera de o afectiune oncologic, medicul avand nevoie de imagini detaliate pentru a localiza cu precizie celulele tumorale. Asa cum sugereaza si denumirea, aceasta investigatie combina Tomografia cu Emisie de Pozitroni (PET) si Computer Tomografia. 

Cat costa un PET CT in Iasi?

Scanarea PET/CT in Iasi la pret accesibil este posibila in cadrul unei clinici despre care vei afla mai multe in continuare. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret PET CT
Rating
Website
Neolife
Clinica-Verificata
4.500 Ron
  • Pret PET CT 4.500 Ron
  • Act medical de calitate
  • Profesionalism
  • Echipa dedicata
  • Incurajare si interes fata de pacient
  • Posibilitate de decontare
  • Uneori programarile nu se respecta
  • Unor pacienti li s-au furnizat greu rezultatele
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti sa faci PET/CT in Iasi?

In Iasi, optiunile de clinici in cadrul carora se efectueaza scanarea PET/CT sunt mai putine fata de alte orase. Totusi, pacientii care au primit recomandare sa faca aceasta procedura au la dispozitie o clinica unde se ofera servicii de inalta calitate in sfera imagisticii medicale:

Neolife

Clinica Neolife din Iasi a fost infiintata in urma cu 6 ani si reprezinta principala optiune a pacientilor care trebuie sa faca PET/CT. Intr-o singura unitate medicala, se ofera o abordare integrata, prin preventie, diagnostic si tratament. Lista de servicii acopera mai multe specialitati, intre care oncologia, cardiologia, urologia, pneumologia si hematologia. Aceasta clinica gazduieste un colectiv multidisciplinar, din care fac parte medici cu experienta vasta in ramurile medicale cuprinse in lista de servicii. La Neolife sunt disponibile tratamente de ultima generatie, fiind utilizate tehnici inovative aduse in premiera in Romania. 

O examinare de tip PET/CT costa 4.500 lei. Pacientii pot face aceasta investigatie gratuit la Neolife, prin decontare CNAS.

Calitatea actului medical si profesionalismul medicilor sunt principalele motive pentru care multi pacienti considera ca la Neolife se asigura o abordare de nivel european si pentru care ii recomanda serviciile. Personalul este dedicat, calm si ii incurajeaza pe pacienti, fata de care manifesta interes. Exista si persoane mai putin multumite, care spun ca programarea lor nu a fost respectata si ca au primit rezultatele unor investigatii tarziu. 

Vezi parerile pacientilor despre Neolife
Vezi Pareri

Concluzii

Aceasta este principala optiune daca locuiesti in Iasi si urmeaza sa faci PET/CT. Investigatia este avantajoasa pentru a identifica cu certitudine diagnosticul si pentru a localiza cu precizie formatiunea tumorala, astfel incat sa poata fi stabilit un tratament adecvat.