Meniu

RMN 3 Tesla Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca in urma consultului de specialitate, medicul ti-a recomandat efectuarea unui RMN 3 Tesla in Bucuresti, urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci este sa te interesezi care sunt centrele de imagistica la care poti apela pentru acest tip de investigatie. Chiar daca multe dintre ele se ocupa de RMN-uri, nu toate au in dotare echipamentul 3 Tesla de care ai nevoie.

Printre avantajele pe care le poate aduce efectuarea unui astfel de test in Bucuresti se numara calitatea superioara a imaginilor, imbunatatirea vitezei de scanare si probabilitatea mai mare de a obtine un diagnostic corect, fara sa fie nevoie ca investigatia sa fie repetata. La clinicile din capitala poti gasi specialisti din domeniu, pregatiti sa te ajute cu informatii utile si actuale.  

Cat costa un RMN 3 Tesla in Bucuresti? 

Chiar daca multe clinici dispun de echipamentul necesar pentru realizarea RMN-ului 3 Tesla in Bucuresti, nu toate practica aceleasi tarife. De aceea, s-ar putea sa vezi serviciul de care ai nevoie la mai multe centre de imagistica, dar la un pret diferit. Cu intentia de a te ajuta sa gasesti optiuni care sa se potriveasca bugetului tau, noi ti-am pregatit tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN 3 Tesla
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla porneste de la 300 Ron
 • Investigatii RMN 3 Tesla calitative si clare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici competenti si profesionisti
 • Amabilitate, empatie si atitudine pozitiva
 • Respectarea programarilor
Biomed Scan
2
790 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla porneste de la 790 Ron
 • Conditii optime de siguranta si confort
 • Colaborare CNAS
 • Gama variata de servicii
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Promptitudine
Neuroaxis
3
850 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla porneste de la 850 Ron
 • Aparatura si echipamente de ultima generatie
 • Echipa multidisciplinara
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Promptitudine
 • Preturi ridicate
Centrul Provita
700 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla porneste de la 700 Ron
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de teste
 • Decontare CAS
 • Diverse promotii
 • Timp de asteptare ridicat pentru rezultate
Centrul Donna
720 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla porneste de la 720 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici supraspecializati
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Punctualitate
MedicalES
750 Ron
 • Pretul pentru RMN 3 Tesla porneste de la 750 Ron
 • Echipament modern, de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Prea putini operatori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor de imagistica la care iti poti face un RMN 3 Tesla in Bucuresti

Topul urmator este alcatuit din clinici la care se poate efectua un RMN 3 Tesla in orasul Bucuresti, alaturi de multe alte servicii de imagistica. Alte detalii utile, incluse in descrierile centrelor respective, sunt cele legate de pregatirea si experienta personalului medical, alaturi de reputatia dobandita in domeniu pe parcursul activitatii lor:  

1. Medima

Ti-a recomandat medicul de familie sa faci un RMN 3 Tesla in Bucuresti la o clinica de specialitate, pentru a afla concret daca te confrunti cu vreo afectiune? Atunci Medima este un centru de diagnostic imagistic care iti poate veni in ajutor cu aparaturi de ultima generatie si cu un colectiv bine pregatit in domeniu. Fiind format in decursul studiilor universitare, stagiilor de practica postuniversitare, cursurilor de specialitate si formare, ai sansa de a obtine un diagnostic corect, dar si un plan corect de tratament. Intreaga echipa medicala este coordonata de catre prof. univ. dr. Gheorghe Iana, supraspecializat in neuroimagistica. Acesta este, totodata, Presedintele Societății de Neuroradiologie și Radiologie Intervențională din România si are o experienta in domeniu de peste 30 de ani.

Tariful aplicat pentru un RMN 3 Tesla porneste de la 300 lei pentru un angio RMN 3T arterial si venos.

In cele peste patru sute de recenzii publicate in mediul online, pacientii si-au relatat experientele, care au fost predominant placute. Investigatiile RMN 3 Tesla sunt calitative si de o claritate superioara, aparaturile folosite sunt de ultima generatie, medicii avand competenta necesara de a interpreta in mod corect rezultatele furnizate. Amabilitatea, empatia, respectarea programarilor si atitudinea pozitiva a personalului sunt alte motive pentru care pacientii iau in considerare serviciile clinicii Medima.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Biomed Scan 

Prima optiune pe care o au oamenii in ceea ce priveste efectuarea unui RMN 3 Tesla de calitate in Bucuresti este centrul medical de diagnostic imagistic Biomed Scan. Centrul pune la dispozitia pacientilor asigurati investigatii gratuite, nelimitate si rapide, al caror scop este de a-i sprijini sa obtina in timp util un diagnostic cat mai corect. Printre investigatiile pentru care pot opta cei interesati se afla RMN-ul cerebral, pentru genunchi, articulatii, coloana vertebrala etc. Pentru rezultate si mai clare, pacientii au posibilitatea de a alege efectuarea testului cu substanta de contrast. Rezultatele finale sunt eliberate in termen de 2-10 zile, iar plata se poate face si in rate. 

Pretul investigatiei RMN 3 Tesla porneste de la 790 de lei. 

Pe parcursul activitatii sale, Biomed Scan a strans sute de recenzii in care utilizatorii apreciaza faptul ca serviciile de care au beneficiat s-au desfasurat in conditii optime. Personalul este profesionist, amabil, rabdator si ofera explicatii pe intelesul tuturor. Un alt aspect pe placul pacientilor este promptitudinea, motiv pentru care recomanda cu incredere centrul. 

3. Neuroaxis 

Cu o echipa impresionanta de medici specializati pe fiecare ramura a neurologiei, scopul clinicii Neuroaxis este de a oferi servicii de calitate, de la o simpla consultatie, la RMN 3 Tesla, efectuat in Bucuresti. Clinica dispune de echipamente de ultima generatie, precum aparatul IRM Magneton Lumina 3 Tesla – Siemens din Germania, sau Ecograful Doppler Vivid S60 – General Electric din SUA. Spatiul interior al clinicii a fost proiectat de un studio specializat in design si arhitectura medicala, tocmai pentru a crea cele mai bune conditii de confort pentru pacienti. Printre serviciile de care acestia pot beneficia se numara RMN-ul cerebral, spinal, pentru umar, genunchi etc. Indiferent de afectiunea neurologica de care sufera, pacientii care aleg serviciile Neuroaxis beneficiaza de diagnostic, tratament si monitorizare. 

Pentru un RMN 3 Tesla, pretul incepe de la 850 de lei. 

In cele mai multe recenzii acordate clinicii, pacientii scot in evidenta profesionalismul, empatia si atentia la detalii de care da dovada personalul medical de la Neuroaxis. Exista si persoane care au mentionat faptul ca preturile serviciilor sunt mai mari ca cele de la alte centre cu aparatura similara si nici nu exista vreo colaborare cu o casa de asigurari de sanatate. 

4. Centrul de Diagnostic si Tratament Provita 

Tot pentru un RMN 3 Tesla realizat in Bucuresti, pacientii interesati pot opta pentru serviciile Centrului de Diagnostic si Tratament Provita, in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o echipa medicala formata din medici talentati, cu experienta in domeniu. Printre acesti medici specialisti in imagistica se afla Dr. Barbulescu Mihaela, Dr. Botezatu Sebastian, Dr. Ciprut Tudor, Dr. Dumitru Radu Lucian etc. Centrul pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii, de la RMN pentru abdomen, la cel pentru articulatii, barbie, brat si multe alte zone ale corpului. Medicii sunt sprijiniti in activitatea lor de aparatura performanta, precum aparatul Magnetom Skyra de 3T, conceput special pentru a stabili noi standarde de eficienta. 

Preturile pentru servicii de tip RMN 3 Tesla incep de la 700 de lei. 

Conform recenziilor pe care le-au publicat pe pagina centrului, cei mai multi pacienti care au beneficiat de servicii relateaza ca au avut parte de o experienta pozitiva din toate punctele de vedere, datorita personalului medical profesionist si empatic. Un aspect mai putin placut este faptul ca transmiterea rezultatelor pe partea de imagistica dureaza mai mult decat ar trebui. 

5. Centrul Medical Donna 

Fiind fondat in 2011, Centrul Medical Donna a avut suficient timp la dispozitie sa capete experienta in domeniul serviciilor medicale, inclusiv in ceea ce priveste efectuarea RMN-urilor 3 Tesla in Bucuresti. Principala misiune a centrului este aceea de a oferi tuturor femeilor o evaluare profesionista a starii lor de sanatate, acest ideal fiind realizabil datorita tehnologiei de ultima generatie si a echipei de medici supraspecializati. Chiar daca multe din servicii sunt dedicate femeilor, oricine poate sa apeleze la expertiza specialistilor de aici. Din echipa fac parte Dr. Mugur Grasu, medic primar in imagistica si specializare in RMN pentru abdomen, pelvis si prostata, sau Dr. Smarandita Ioana Lacau, medic primar in imagistica, specializare in RMN pentru cord, cranio-cerebral, coloana si musculo-scheletal, alaturi de alti medici talentati. 

Tarifele pentru investigatii RMN 3 Tesla incep de la 720 de lei. 

Cele mai multe recenzii acordate Centrului Medical Donna sunt pozitive, iar aspectele amintite de utilizatori in cadrul lor sunt amabilitatea personalului, profesionalismul si conditiile optime de confort. Echipa de imagistica este apreciata in mod deosebit de utilizatori pentru punctualitate, dar si pentru rabdarea si intelegerea de care da dovada. 

6. Medical ES

Echipa experimentata din cadrul centrului medical de diagnostic Medical ES are ca scop efectuarea unor servicii de sanatate premium, in care sunt incluse, printre altele si RMN-urile 3 Tesla din Bucuresti. Medici precum Prof. Vladimir Ene, Dr. Livia Stanciulescu sau Dr. Cristina Paltanea dispun de cunostintele necesare de imagistica pentru a le oferi pacientilor o abordare individuala, conceputa special sa raspunda problemelor cu care se confrunta. Portofoliul de servicii efectuate aici include RMN-ul abdominal, pentru genunchi, articulatii, de prostata etc. Realizarea tuturor acestor investigatii este posibila datorita echipamentului modern, in care centrul investeste in mod periodic, cu scopul de a le oferi pacientilor servicii de calitate superioara.  

Preturile incep de la 750 de lei pentru serviciile de tip RMN 3 Tesla. 

Pacientii care au lasat recenzii pozitive centrului Medical ES povestesc ca au fost tratati cu profesionalism, iar personalul s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fiind amabil si atent la detalii. Recenziile negative, in schimb, sunt strict legate de timpul de asteptare pentru programarile facute prin apel telefonic, intrucat liniile sunt foarte des ocupate. 

Concluzii

In cele din urma, clinicile prezentate mai sus dispun de aparatura necesara pentru efectuarea unui RMN 3 Tesla in Bucuresti, in cele mai bune conditii. Daca nu esti sigur pe care sa o alegi, orienteaza-te in functie de pret si de facilitatile pe care centrele respective ti le pun la dispozitie!