Meniu

RMN Abdominal Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea organelor interne, afectiuni ale abdomenului inferior si ale abdomenului superior se pot investiga eficient cu ajutorul unui RMN abdominal. In Cluj, se poate efectua examinarea cu rezonanta magnetica la una dintre clinicile unde exista aparatura pentru imagistica medicala si personal specializat sa execute procedura.

Un RMN abdominal identifica afectiuni la nivelul organelor abdominale (ficat, pancreas, colecist, splina, rinichi, glande suprarenale si tesuturilor din jur) si depisteaza boli si tumori ale regiunii pelvine (prostata, organele de reproducere masculine si feminine, zona rectala).

Unde se poate face un RMN abdominal in Cluj?

Cand medicul recomanda RMN abdominal, in Cluj pacientul poate merge sa faca investigatia la una dintre clinicile si cabinetele de top din clasamentul de mai jos si se va asigura de servicii de imagistica medicala de calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN abdominal
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
650 Ron
 • Pret RMN abdominal nativ 650 Ron
 • Calitate excelenta a serviciilor
 • Profesionalim, rabdare si amabilitate a medicilor
 • Spatiu curat
 • Aparat cu deschidere larga, putin zgomotos, muzica in casti
 • Nu se respecta programarile
Pro Medical
850 Ron
 • Pret RMN abdominal nativ 850 Ron
 • Standarde de calitate europene
 • Personal tanar si competent
 • Medici prietenosi si amabili
 • Nemultumiri legate de personalul de la RMN
 • Rezultate comunicate cu intarziere
Centrul Transilvania
1.010 Ron
 • Pret RMN abdominal nativ 1.010 Ron
 • Profesionalismul si promptitudinea personalului de la imagistica
 • Rabdarea si amabilitatea medicilor in timpul consultatiei
 • Nerespectarea orei programarilor
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune clinici unde poti face RMN abdominal in Cluj

Eficienta unui RMN abdominal in Cluj sau in alte orase depinde de performantele aparaturii si de competenta medicului sau tehnicianului care executa procedura. Alegerea uneia dintre clinicile din clasamentul urmator scuteste pacientii de efortul cautarii unor cabinete specializate de imagistica prin rezonanta magnetica.

1. Cardiomed

La centrul medical multidisciplinar Cardiomed din Cluj se poate efectua un RMN genunchi la unul dintre cabinetele de imagistica ale clinicii. In acest centru infiintat in anul 2009 se poate beneficia de serviciile a peste 130 de medici, primari sau specialisti care evalueaza starea de sanatate a pacientilor si investigheaza afectiunile acestora cu ajutorul aparaturii de ultima generatie.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web al acesteia. Pentru un RMN abdominal nativ se va achita suma de 650 lei si acelasi tarif pentru RMN pelvis. Cele doua zone se vor investiga impreuna cu 1000 lei. Cu substanta de contrast, investigatia are pretul de 1050 pentru RMN abdominal sau RMN pelvis, iar pentru ambele zone impreuna, tariful este de 1400 lei.

Clientii clinicii, in proportie de 95 %, au apreciat calitatea excelenta a serviciilor pe site-ul Cardiomed. Recenziile de pe Google inregistreaza, de asemenea, opinii favorabile.  Pacientii remarca profesionalismul, rabdarea si amabilitatea medicilor, curatenia din interior. Unii amintesc experienta placuta de la RMN, aparatul cu deschidere larga, putin zgomotos si posibilitatea de a asculta muzica in casti in timpul examinarii. Exista si pacienti nemultumiti de unii medici si de faptul ca au existat unele intarzieri fata de ora programarii.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Pro Medical

Centrul Pro Medical din Cluj este specializat pe imagistica, deci este locul potrivit pentru efectuarea unui RMN abdominal. Face parte din grupul de clinici Pro Vitam si a fost infiintat in luna ianuarie 2022. Dispune de un spatiu de peste 1300 metri patrati, in care se gasesc cabinete medicale cu dotari moderne aferente, din peste 20 de specialitati, un laborator de analize, un departament de imagistica medicala si un centru de cercetare.

Pentru un RMN abdominal nativ la aceasta clinica se va plati 850 lei, iar pentru investigatia cu substanta de contrast, pretul este de 1200 lei. Preturile sunt aceleasi si pentru RMN pelvin. Investigarea totala a abdomenului superior si inferior are un tarif de 1200 lei fara substanta de contrast si de 1500 lei cu substanta de contrast.

Pacientii clinicii sunt in mare masura multumiti de serviciile de aici si consemneaza in recenziile lor faptul ca personalul medical este tanar si competent, amabil si prietenos. Ei spun ca au beneficiat de consultatii si investigatii la standardele de calitate europene si ca aparatura este de ultima generatie. Exista si unele opinii nefavorabile, legate chiar de personalul tehnic de la RMN, care s-a adresat pacientilor pe un ton ridicat. De asemenea, oamenii spun ca exista intarzieri in comunicarea rezultatelor.

3. Centrul Medical Transilvania

Centrul Medical Transilvania este specializat pe imagistica performanta in Cluj-Napoca, efectuata cu aparatura de ultima generatie si medici radiologi cu inalta calificare, deci pacientii vor putea beneficia aici de RMN abdominal. Clinica este o investitie daneza privata in domeniul medical din Romania si face parte din Danish-Romanian Business Association.

Pretul pentru un RMN abdominal este de 1.010 lei, iar pentru investigatia efectuata cu substanta de contrast, se va plati 1.360 lei.

Pacientii care au lasat recenzii favorabile apreciaza profesionalismul si promptitudinea personalului de la imagistica, rabdarea si amabilitatea medicilor in timpul consultatiei. Sunt si multe pareri nefavorabile despre serviciile acestei clinici, in care se reclama nerespectarea programarilor si lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

Concluzii

Atunci cand pacientii cauta RMN abdominal in Cluj, trebuie sa stie ca investigatia se poate efectua cu succes la unul dintre centrele de imagistica performante din clasamentul de mai sus. Examinarea prin rezonanta magnetica se realizeaza in Cluj-Napoca atat nativ, cat si cu substanta de contrast, cu tarife diferite. Se poate conta pe acuratetea rezultatelor obtinute aici cu aparatura moderna si personal cu inalta calificare.