Meniu

RMN Abdominal Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa-ti faci un RMN abdominal in Constanta? Ei bine, ai noroc! In cadrul clinicilor din oras poti gasi medici cu experienta in domeniul radiologiei si imagisticii medicale, pregatiti sa te ajute cu informatii utile. Activitatea lor este sprijinita de aparatura moderna, de calitate, de la producatori apreciati in intreaga lume. 

Chiar daca orasul Constanta nu reprezinta destinatia la care se gandesc cei mai multi dintre noi atunci cand vine vorba de efectuarea unui RMN, numarul clinicilor si centrelor de imagistica de aici este destul de mare. Daca nu esti sigur care optiune se potriveste cel mai bine nevoilor tale, articolul de fata te poate sprijini sa iei o decizie in acest sens! 

Cat costa efectuarea unui RMN abdominal in Constanta? 

Pretul RMN-ului abdominal in Constanta reprezinta un factor important, intrucat nu toti oamenii beneficiaza de acelasi buget. De aceea, inainte de a alege o clinica, trebuie sa consulti listele de tarife. In scopul de a-ti simplifica munca, ti-am pregatit tabelul de mai jos, care include preturile la care trebuie sa te astepti de la clinicile din oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Abdominal
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
700-1.500 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal variaza intre 700-1.500 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Specializare continua
 • Promptitudine
Medimar
800-910 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal variaza intre 800-910 Ron
 • Aparate de ultima generatie
 • Contract CAS
 • Functionare non-stop
 • Gama variata de servicii
 • Personal nepregatit la receptie
Mediconst Plus
750 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal porneste de la 750 Ron
 • Echipament modern
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Personal nepregatit la receptie
 • Rezultate intarziate
Iowemed
495 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal porneste de la 495 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Preturi accesibile
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta
Regina Maria
900-1.165 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal variaza intre 900-1.165 Ron
 • Aparatura moderna
 • Gama variata de servicii
 • Conditii optime de confort
 • Promptitudine
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face un RMN abdominal in Constanta 

Topul urmator este alcatuit din cele mai apreciate clinici la care iti poti face RMN-ul abdominal in Constanta. Exista mai multe motive pentru care pacientii recomanda aceste clinici, de la comportamentul medicilor, la calitatea serviciilor prestate. Consulta descrierile si vezi care dintre ele se ridica la standardele tale: 

1. DoctorMed  

Din dorinta de a le oferi pacientilor servicii medicale de top, chiar in orasul in care locuiesc, a luat nastere Centrul Medical DoctorMed, iar una din investigatiile efectuate aici este cea de RMN la abdomen in Constanta. Pe partea de dotari, centrul detine un echipament de ultima generatie Siemens Somatom Sempra Elite Edition 1.5 Tesla, cu masa maxima de 165 de kilograme. Din echipa care se ocupa de serviciile de imagistica medicala fac parte mai multi specialisti din domeniu, precum Dr. Dragos Caravasile, Dr. Florin Costea, Dr. Florin Petrovici, Dr. Iulia Grecu etc. Printre aspectele pe care trebuie sa le aiba in vedere pacientii este ca pentru investigatii RMN/CT nu se elibereaza film, ci doar CD/DVD. Rezultatele RMN sunt disponibile si pe platforma online a centrului medical. Pe langa RMN-ul la abdomen, pacientii interesati mai pot opta si pentru RMN de cord, cranio-cerebral, la extremitati etc. 

Costul unui RMN la abdomen porneste de la 700 de lei si poate sa ajunga la 980 de lei, daca se foloseste substanta de contrast, sau chiar 1.500 de lei, pentru substanta de contrast Primovist. 

Pacientii care au beneficiat de un RMN la abdomen in cadrul Centrului Medical DoctorMed relateaza ca au avut parte de o experienta deosebita, datorita personalului amabil si profesionist. Ambientul este unul placut, iar rezultatele sunt gata in timp util. Un alt aspect pe care l-au apreciat mai multi pacienti este faptul ca programarile sunt respectate. 

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medimar  

Centrul de diagnostic Medimar este dotat cu aparate de ultima generatie, care permit efectuarea unui portofoliu impresionant de investigatii, inclusiv RMN-ul la abdomen, in Constanta. Spre exemplu, in cazul serviciilor de rezonanta magnetica, aparatul folosit este Signa Voyager 1.5T, produs de compania General Electric. In scopul de a obtine cele mai bune rezultate, echipamentul este utilizat de catre operatori si medici radiologi cu experienta in domeniu. Din echipa centrului fac parte medici primari in radiologie si imagistica medicala precum Dr. Mariana Bardas sau Dr. Gabriela Butoi. De asemenea, pentru a oferi unui numar cat mai mare de oameni sansa de a obtine un diagnostic corect, indiferent de situatia lor financiara, centrul dispune de colaborare CAS. Mai trebuie mentionat faptul ca Medimar functioneaza non-stop, asa ca pacientii isi pot face oricand o programare cu intentia de obtine investigatia de care au nevoie.  

Tariful unui RMN abdominal incepe de la suma de 800 de lei, iar daca este nevoie de substanta de contrast, pretul ajunge la 910 lei. 

Printre pacientii Centrului Medimar se numara persoane care au avut parte de experienta pozitiva, care s-a datorat atat profesionalismului echipei medicale, cat si aparaturii moderne. Din pacate, personalul de la receptie nu se ridica la nivelul asteptarilor in ceea ce priveste interactiunea cu pacientii, ceea ce a dus la mai multe situatii neplacute. 

3. Mediconst Plus  

Infiintata inca din anul 2005 sub numele de Carlena Med, clinica medicala cunoscuta in prezent ca Mediconst Plus a continuat sa investeasca in aparatura medicala, pentru a oferi pacientilor o gama variata de servicii, de la ecografie cardiaca la RMN abdominal, toate in Constanta. De coordonarea centrului se ocupa Dr. Carmen Ciufu, medic primar radiodiagnostic si doctor in stiinte medicale, care a efectuat stagii de pregatire in strainatate, in scopul de a le oferi pacientilor servicii de calitate superioara. Pe langa RMN-ul abdominal, la centru se mai efectueaza si RMN cerebral, pe diferite segmente ale coloanei vertebrale, la genunchi, articulatii, etc. 

Pretul investigatiei incepe de la 750 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o interactiune placuta cu echipa centrului Mediconst Plus, au lasat o recenzie pe pagina clinicii in care au apreciat acest aspect. Chiar si asa, mai multi pacienti au fost nemultumiti de modul in care au fost tratati, de la interactiunea cu personalul de la receptie, la intarzierea rezultatelor obtinute in urma investigatiilor RMN.  

4. Iowemed – Medicover 

Misiunea Centrului Medical Iowemed este de a rezolva problemele pacientilor in cel mai scurt timp, prin servicii de diagnosticare de tip RMN abdominal, fie in Constanta, fie la unul din celelalte trei sedii. De serviciile de radiologie se ocupa o echipa formata din medici primari si specialisti, precum Dr. Iulian Dumitrescu, Dr. Rosana-Mihaela Manea si Dr. Andra-Sorina Boldea. Preturile investigatiilor sunt accesibile, pentru ca un numar cat mai mare de pacienti sa poata beneficia de ele. Tot la Iowemed, pacientii pot opta pentru un second opinion de imagistica RMN, in cazul in care au nevoie de o interpretare din partea unui specialist de la centru. Mai mult decat atat, serviciile sunt atestate si evaluate la nivelul standardelor Uniunii Europene. 

Tarifele pentru serviciile de rezonanta magnetica pornesc de la 495 de lei, in cazul abdomenului superior sau inferior si pot ajunge la 895 de lei, daca este inclus si pelvisul. 

Printre aspectele apreciate de mai multi pacienti care au beneficiat de serviciile Centrului Medical Iowemed se numara profesionalismul calitatea actului medical. In acelasi timp, se raspunde foarte greu la telefon, motiv pentru care pacientilor le este dificil sa-si faca programare, iar in cazul in care reusesc, perioada de asteptare este una destul de mare.  

5. Regina Maria – Pozimed 

Centrul de imagistica Pozimed, din incinta Spitalului Judetean din Constanta, este dotat cu un aparat de rezonanta magnetica nucleara de 1.5T, care permite efectuarea unei game variate de investigatii, inclusiv RMN-ul abdominal. Din echipa centrului fac parte medici primari in radiologie si imagistica medicala, precum Dr. Sevim Cadar sau Conf. Univ. Dr. Steliana Popescu, dar si medici specialisti in acest domeniu, ca Dr. Marilena Cutumisu. Datorita colaborarii CAS, investigatia de tip RMN abdominal poate fi efectuata in mod gratuit. Alte servicii pentru care pot opta pacientii sunt investigatiile la articulatii, cap, coloana vertebrala, coapsa etc. In plus, la centru  se practica RMN-ul prin sedare, care reduce anxietatea si disconfortul pacientului. 

Tarifele pentru investigatie incep de la 900 de lei, iar in cazul in care este utilizata substanta de contrast, ele vor ajunge la 1.165 de lei. 

Pacientii care au optat pentru unul din serviciile centrului de imagistica Pozimed au apreciat amabilitatea, profesionalismul si indrumarea personalului medical. Rezultatele sunt transmise rapid, ceea ce le permite pacientilor sa inceapa un plan de tratament in timp util. Au existat si pacienti care au avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie. 

Concluzii

In final, programandu-te la unul din centrele de imagistica prezentate mai sus, vei putea beneficia de un RMN abdominal in orasul Constanta. In urma investigatiei, vei afla informatii utile cu privire la starea ta de sanatate, care te vor ajuta sa alegi un plan de tratament cat mai potrivit.