Meniu

RMN Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica prin rezonanta magnetica reprezinta o investigatie efectuata in cadrul unui numar mare de clinici din Romania, iar efectuarea RMN-ului in Alba Iulia se poate face in cadrul unor unitati medicale unde se mizeaza pe un act medical de calitate.

Pacientilor li se face aceasta investigatie atunci cand medicul are nevoie de o imagine foarte detaliata a unor parti ale organismului (tesuturi si organe), iar pentru o acuratete si mai mare se administreaza substanta de contrast. In lipsa ei, examenul poarta numele de „RMN nativ”.

Top clinici unde se face RMN in Alba Iulia

In situatia in care medicul ti-a recomandat sa faci RMN si locuiesti in Alba Iulia, probabil vrei sa mergi la o clinica sau un centru de imagistica aflat cat mai aproape de tine. In acest sens, urmatorul tabel surprinde numele celor mai bune variante dintre care poti alege pentru efectuarea acestei investigatii in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
650 Ron
 • Pret RMN Cerebral nativ 650 Ron
 • Retea de clinici cu experienta
 • Act medicat de calitate
 • Personal amabil, flexibil si prompt
 • Dotari moderne si curatenie
 • Atmosfera linsititoare
Pheonix
2
800 Ron
 • Pret RMN Cerebral nativ 800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Ambianta placuta
 • Nemultumiri legate de calitatea serviciului
 • Uneori exista probleme de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru RMN in Alba Iulia

Identificarea unei clinici specializate pe imagistica medicala in Alba Iulia poate fi dificila, deoarece orasul nu gazduieste foarte multe centre care fac RMN, dar exista suficiente optiuni pentru pacienti care intentioneaza sa faca aici aceasta investigatie. In continuare, ei pot afla mai multe detalii despre unitatile medicale pe care le pot alege pentru o calitate inalta a actului medical:

1. Medima

Primul loc in optiunile locuitorilor din Alba Iulia privitor la efectuarea unui RMN il ocupa Medima, retea de clinici a carei activitate se desfasoara sub indrumarea prof. univ. dr. Georghe Iana, care este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati experti in domeniul imagisticii medicale din Romania si a carui experienta depaseste pragul de 30 de ani. Acesta face parte din Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, in cadrul careia ocupa pozitia de presedinte. Are un parcurs academic si profesional complex, precum si numeroase publicatii de articole stiintifice si recenzii in jurnale medicale renumite.

In ceea ce priveste tarifele, un RMN cerebral nativ costa 650 de lei.

Aceasta clinica are foarte multe recenzii pozitive in mediul online, unde pacientii au declarat ca sunt multumiti de calitatea serviciilor. Profesionalismul, empatia, promptitudinea, flexibilitatea si amabilitatea sunt trasaturi pe care acestia le-au remarcat la personalul clinicii. Clinica este moderna si dotata cu echipamente de ultima generatie, iar curatenia este un alt aspect notat pozitiv. Atmosfera este linistitoare si nevoile pacientului reprezinta o prioritate.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Phoenix

Urmatoarea varianta de pe lista pacientilor din Alba Iulia aflati in cautarea unei clinici unde se face RMN este Phoenix, ce asigura servicii medicale de diagnostic imagistic inca din anul 2006. Phoenix marcheaza unul dintre primele centre specializate pe imagistica moderna privata din Romania, unde activeaza o echipa numeroasa de medici si tehnicieni cu experienta vasta in domeniul diagnosticului imagistic.

Referitor la tarife, la aceasta clinica pacientii vor plati 800 de lei pentru examen RMN cerebral.

Multi pacienti recomanda serviciile clinicii, unde au beneficiat de o ambianta placuta si timp scurt de asteptare. Este apreciata calitatea serviciilor, dar si personalul, care este descris ca fiind profesionist. Desi majoritatea sustin ca au avut o experienta buna, sunt si cativa pacienti care si-au exprimat nemultumirea vis-a-vis de atitudinea personalului si de organizare.

Concluzii

Daca locuiesti in Alba Iulia, poti gasi in timp util o clinica aflata in apropierea ta pentru a face o examinare RMN. Important este sa alegi o unitate medicala renumita pentru calitatea serviciilor si pentru profesionalism, dar si in functie de lista de preturi. Tariful cantareste adesea mult la decizia finala, insa pe primul loc trebuie sa fie calitatea actului medical.

Orasul pune la dispozitia locuitorilor cateva optiuni bune, astfel ca acestia nu sunt nevoiti sa plece din oras pentru a beneficia de servicii de imagistica medicala.