Meniu

RMN Alexandria

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Examinarile imagistice ofera informatii relevante in diagnosticarea sau urmarirea unei afectiuni, iar dintre acestea cea mai eficienta este investigatia RMN. In Alexandria sunt doua clinici la care poti ajunge pentru aceasta examinare minim invaziva si neiradianta.

RMN este acelasi lucru cu IRM si reprezinta o investigatie prin rezonanta magnetica, adica o tehnologie medicala ce poate „vedea” in interiorul corpului fara a fi nevoie de operatie sau incizie. Un scanner IRM permite examinarea tesuturilor, organelor, a vaselor de sange si a altor structuri in detaliu, fara a implica raze X. Descopera din acest articol unde poti merge, in Alexandria, pentru un RMN si care sunt costurile!

Unde poti face RMN in Alxandria si cat costa

Multi dintre cei care au nevoie de o examinare RMN in Alexandria se intreaba la ce clinica pot apela si care este costul acestei investigatii. Din tabelul de mai jos, poti afla aceste detalii care te intereseaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Medisama
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
600-630 Ron
 • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 630 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 600 Ron
 • Servicii medicale la standard inalte
 • Echipa medicala cu experienta si bine pregatita
 • Echipament RMN ultramodern
 • Timp de asteptare redus
 • Unii au fost nemultumiti de personalul clinicii
Exmed
635-751 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 635 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal fara substanta de contrast este 751 Ron
 • Servicii performante de imagistica medicala
 • Personal medical cu experienta
 • Aparat RMN de ultima generatie
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se poate face o examinare RMN in Alexandria

Am identificat pentru tine doua clinici unde poti beneficia de o examinare RMN in Alexandria. Poti gasi mai jos informatii importante in legatura cu ele, cum ar fi: detalii despre personalul medical, aparatura, costul investigatiilor si poti vedea de asemenea care sunt parerile celor care au beneficiat deja de serviciile lor:

1. Medisama

Clinica Medisama a fost inaugurata in luna februarie a anului 2018 si ofera servicii de imagistica medicala la cele mai inalte standarde pentru locuitorii din Teleorman si nu numai. Pentru a putea face acest lucru, conducerea clinicii a achizitionat echipamente ultramoderne, avand grija totodata ca echipa medicala sa fie una de exceptie. Personalul medical este condus de dr. Manuela Craciun, medic primar radiologie si imagistica medicala cu vasta experienta in acest domeniu. Se pot efectua la Medisama atat RMN, cat si alte investigatii imagistice.

Pretul pentru un RM cap nativ este de 630 de lei, iar al unui RM Abdomen nativ – de 600 de lei.

Pacientii care s-au programat pentru un RMN la aceasta clinica se declara in majoritate multumiti de experienta. Ei spun ca personalul este „de nota 10” si ca timpul de asteptare este redus. Totodata, unii declara ca au avut parte de amabilitate si seriozitate si ca personalul este calificat. Sunt si cativa oameni nemultumiti, in principal pentru ca personalul cu care au luat contact nu a dat dovada de amabilitate sau empatie.

Vezi parerile pacientilor despre Medisama
Vezi Pareri

2. Exmed

Misiunea Exmed este aceea de a ridica standardele serviciilor de imagistica medicala indeplinind obiective de performanta dorite de fiecare pacient: promptitudine, calitate, incredere si un bun raport calitate-pret. Clinica este, de fapt, un centru multidisciplinar si un laborator de analize medicale, in care functioneaza si un departament de imagistica. Pentru investigatiile RMN sau IRM se foloseste un aparat RMN de 1,5 Tesla Siemens Magnetom Essenza, ultramodern si care are un timp de expunere mic.

Un RMN cerebral fara substanta de contrast costa 635 de lei, iar un RMN abdominal fara substanta de contrast costa 751 lei.

Sunt cateva pareri exprimate in mediul online in legatura cu serviciile acestei clinici din Alexandria, iar majoritatea sunt apreciative. Persoanele respective spun ca au fost tratate cu interes si profesionalism si ca angajatii de la receptie sunt amabili. Sunt insa si cateva pareri care arata nemultumirea ca nu se respecta programarile sau ca nu exista strictete in privinta masurilor anti-COVID.

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de a efectua un examen RMN, in Alexandria poti merge la una dintre cele doua clinici prezentate in articolul de fata. Cu ajutorul medicilor de aici si a aparaturii ultramoderne vei putea sti cu exactitate, dupa interpretarea rezultatelor, care este problema „care te supara” si ce este de facut pe mai departe. Inainte de a merge la investigatie, trebuie sa-ti faci o programare, sunand la numarul de telefon al clinicii respective.