Meniu

RMN Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Clinicile care efectueaza RMN in Arad sunt dotate cu echipamente performante, cu ajutorul carora medicii pot obtine imagini detaliate pentru examinarea precisa a organelor, tesuturilor si altor structuri ale corpului. Aceasta procedura nu foloseste raze X si este necesara pentru diagnosticarea precisa a unor afectiuni. De asemenea, examenul RMN este utilizat pentru a urmari evolutia unor boli.

Unde poti face RMN in Arad?

In Arad, exista cateva unitati medicale unde se efectueaza RMN si pe care le poti alege daca iti doresti un raport bun calitate pret. Pentru a iti fi mai usor sa iei decizia potrivita, urmatorul tabel sintetizeaza cele mai bune optiuni dintre care pot sa aleaga pacientii din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Regina Maria
795-875 Ron
  • Pret RMN Cerebral nativ 875 Ron
  • Retea privata de sanatate prezenta in mai multe localitati
  • Personal medical bine pregatit
  • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru efectuarea examenului RMN in Arad

Daca locuiesti in Arad si esti pe punctul de a face RMN, clasamentul de mai jos iti poate fi de folos, deoarece isi propune sa raspunda la cele mai frecvente intrebari despre clinicile care fac aceasta investigatie, inclusiv despre pret RMN in Arad, fiind unul dintre factorii ce cantaresc cel mai mult in decizia finala:

Regina Maria

Centrul de imagistica Regina Maria este o alta optiune pe lista pacientilor din Arad pentru efectuarea examinarii RMN. Cu prezenta in mai multe localitati din tara, reteaua privata de sanatate Regina Maria are un istoric complex, ce debuteaza in anul 1995. De atunci, a continuat sa isi extinda reteaua si sa inaugureze policlinici in mai multe zone ale tarii.

In cadrul acestui centru de imagistica, pretul pentru RMN cerebral nativ este de 875 lei. Pentru RMN abdominal nativ, tariful este de 795 lei.

Pacientii care si-au exprimat parerea prin calificative in mediul online se arata multumiti de serviciile de care au beneficiat in cadrul acestui centru unde se efectueaza RMN in Arad.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

Concluzii

In orasul Arad exista cateva optiuni bune pentru a face RMN la un pret accesibil, iar persoanele carora li s-a recomandat aceasta investigatie se pot orienta catre o clinica sau centru medical din apropierea lor, fara a fi nevoite sa paraseasca judetul pentru a beneficia de servicii de inalta calitate.