Meniu

RMN Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de pacienti care fac RMN in Bacau este destul de mare, aceasta investigatie fiind recomandata de medicul specialist pentru acuratetea unui diagnostic sau pentru monitorizarea unor afectiuni, precum patologii tumorale sau patologii inflamatorii. Este o procedura sigura, care nu provoaca durere si care marcheaza una dintre cele mai moderne tehnici din domeniul imagisticii medicale.

Daca locuiesti in Bacau si medicul ti-a indicat sa faci examinare RMN, poti incepe prin a te documenta referitor la clinicile care ofera acest serviciu si la preturi.

Top clinici unde se poate face RMN in Bacau

Pentru ca o simpla cautare pe Google privitor clinicile din orasul Bacau unde se face RMN se poate dovedi a fi insuficienta, poti folosi urmatorul tabel ca punct de plecare in alegerea unei clinici moderne, ale caror standarde sa corespunda asteptarilor tale. Acesta surprinde numele celor mai bune variante dintre care pot alege locuitorii orasului sau cei care se afla in zone invecinate:

Cele mai bune clinici pentru efectuarea investigatiei RMN in Bacau

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
StarMedica
Clinica-Verificata
875-1115 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 875 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 1115 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal comunicativ
 • Curatenie
 • Comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie
Luxor
Cel-mai-bun-pret
600 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 600 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 600 Ron
 • Cel mai performant aparat de RMN din judetul Bacau
 • Servicii de calitate
 • Unii pacienti au primit un diagnostic gresit
 • Comunicare defectuoasa cu receptia
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Locuiesti in Bacau si vrei sa stii care sunt cele mai reputate clinici unde se efectueaza RMN? Paragrafele urmatoare isi propun sa informeze locuitorii din acest oras cu privire la variantele de top in materie de clinici si cabinete care sunt specializate pe imagistica sau care ofera o gama variata de servicii medicale, printre care si examinarea RMN sau Rezonanta Magnetica Nucleara/Imagistica prin Rezonanta Magnetica, asa cum este cunoscuta:

1. Regina Maria

Daca stai in Bacau si te afli in cautarea unui centru de imagistica in orasul tau in vederea efectuarii unui RMN, poti alege Regina Maria, primul centru de imagistica infiintat pe piata serviciilor medicale private din Moldova. Regina Maria este o retea privata de sanatate, a carei activitate se intinde pe mai bine de doua decenii si ale carei centre si policlinici sunt prezente in mai multe localitati din Romania.

In ceea ce priveste tarifele, lista de preturi pentru RMN arata astfel: 875 lei pentru RMN cerebral nativ si 1.115 lei pentru RMN abdominal si pelvis nativ.

Pacientii spun ca serviciile sunt de calitate, ca atitudinea personalului este una profesionista si ca au beneficiat de atentie si informatii din partea unor medici rabdatori si comunicativi. Clinica este moderna, curata si primitoare. Promptitudinea si siguranta sunt alte doua atribute pozitive ale acestei unitati medicale. Desi majoritatea pacientilor afirma ca au avut o experienta buna, exista si persoane care si-au exprimat nemultumirea in recenzii online, dupa ce programarile lor au fost anulate sau dupa ce au intampinat dificultati in privinta serviciului de relatii cu clientii.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

2. Luxor

Pentru a beneficia de investigatii efectuate cu cel mai performant aparat de RMN din judetul Bacau, pacientii pot alege serviciile clinicii Luxor, unde activeaza o echipa de medici cu experienta care prioritizeaza nevoile persoanelor care trec pragul clinicii. Este o clinica multidisciplinara cu o reputatie foarte buna pe piata serviciilor de sanatate privata, care asigura o gama variata de servicii medicale – atat investigatii, cat si tratamente.

Pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 600 lei, acesta fiind tariful si pentru RMN-ul abdominal nativ.

Serviciile de calitate, profesionalismul, atentia si interesul personalului sunt cateva dintre aspectele notate pozitiv de pacientii acestei clinici. Ei spun ca au avut o experienta placuta si ca interventiile au fost efectuate cu grija. Totusi, exista si pacienti care au scos in evidenta aspecte mai putin pozitive, spunand ca au avut parte de o atitudine neprofesionista din partea receptiei, ca au primit rezultatele foarte tarziu sau ca li s-a pus un diagnostic gresit.

Concluzii

Bacau gazduieste cateva clinici in care actul medical este de calitate si pretul este destul de accesibil, constituind variante de top pentru majoritatea locuitorilor. Daca medicul ti-a recomandat sa faci o examinare RMN, inseamna ca are nevoie de o imagine detaliata a structurilor organismului pentru a pune un diagnostic corect sau pentru a urmari evolutia unei patologii.

Poti face RMN in Bacau la pret avantajos si poti beneficia de amabilitate din partea personalului, atata vreme cat alegi o clinica moderna, despre care poti afla suficiente informatii inainte de a lua o decizie finala.