Meniu

RMN Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In multe tipuri de afectiuni medicale, rezonanta magnetica nucleara ofera un raspuns cat se poate de clar si de aceea oamenii sunt trimisi de specialisti sa efectueze in RMN. In Baia Mare, clinicile care au o astfel de specialitate medicala, sunt dotate cu aparatura de ultima ora, ce face diferenta in cazul unui diagnostic.

Citeste in continuare pentru a afla lucruri utile despre acest subiect, cum ar fi: servicii, preturi sau pareri ale oamenilor din Baia Mare si din tot judetul Maramures care au trecut printr-o astfel de examinare!

Pot face un RMN in Baia Mare?

Aceasta este una dintre intrebarile cel mai des vehiculate in randul celor care au primit recomandarea de a efectua un RMN. In Baia Mare sunt cateva clinici unde se poate efectua aceasta investigatie. Vezi in acest tabel ce cabinet RMN este deschis in Baia Mare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
RMN Casa Rusu
Badge-Specializare-Principala
500-550 Ron
 • Tariful pentru RMN cap nativ este 500 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen nativ este 550 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Scanari rapid
 • O calitate exceptionala a imaginii
 • Aparat deschis, pentru confortul sporit al pacientilor
 • Personalul este amabil si incurajeaza pacientii
Regina Maria
875-1115 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 875 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen si pelvis nativ este 1115 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal bine pregatit
 • Imagini clare
 • Preturi ridicate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete RMN din Baia Mare

Cu siguranta ca un om care are nevoie de o investigatie RMN in Baia Mare isi doreste ca rezultatele sa fie cat mai concludente si de aceea este obligatoriu sa-si indrepte pasii catre o clinica dotata cu aparate performante. Iata doua clinici la care iti poti face programare la RMN in Baia Mare:

1. RMN Casa Rusu

La clinica RMN Casa Rusu din Baia Mare sunt oferite servicii de foarte buna calitate, datorita colectivului profesionist de medici si a dotarilor de ultima generatie. Aparatul de rezonanta magnetica nucleara Magnetom C, produs de Siemens, asigura un confort sporit al pacientului, datorita magnetului dispus in forma de C, dar si faptului ca aparatul este deschis si compact. Ofera o calitate exceptionala a imaginii si se preteaza in investigatii cu aplicatii RMN specifice aparatelor cu camp magnetic mare. Tehnologia noua permite de asemenea scanari mai rapide ale unor regiuni mai mari ale corpului.

Pentru un RMN in Baia Mare pretul difera in functie de zona examinata. La Casa Rusu, un RMN Cap nativ are un pret de 550 de lei, iar un RM Abdomen nativ are un tarif de 500 de lei.

Sunt cativa pacienti ai acestei clinici care au tinut sa le impartaseasca si celorlalti din experientele lor. Majoritatea s-au declarat multumiti de serviciile de care au beneficiat, declarand ca personalul de la receptie si tehnicienii sunt amabili si rabdatori. Unii spun chiar ca au fost incurajati sa treaca mai usor prin examinare, in conditiile in care sufera de claustrofobie. Sunt insa si persoane care spun ca este loc de mai bine, in ceea ce priveste organizarea si serviciile.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Casa Rusu
Vezi Pareri

2. Regina Maria

La Campus Medical Somesan, din cadrul retelei Regina Maria, poti beneficia de servicii de calitate superioara. Centrul de imagistica Somesan este dotat cu aparatura de ultima generatie si cu personal foarte bine pregatit in acest domeniu. Sunt efectuate diverse investigatii RMN, printre care cele de cord sau san, ce ofera imagini mai clare si mai amanuntite ale inimii si sanilor decat alte metode imagistice.

Pentru cei care se intreaba cat costa un RMN in Baia Mare, la Regina Maria, raspunsul este urmatorul: o investigatie RMN abdomen si pelvis nativ, costa 1115 lei, iar un RMN cerebral nativ are un pret de 875 de lei.

Parerile sunt cat se poate de impartite in legatura cu acest spital privat din Baia Mare, unde se pun la dispozitie si investigatii RMN. Unii spun ca serviciile medicale sunt de exceptie si ca organizarea este foarte buna, iar altii sunt de parere ca preturile sunt foarte mari in raport cu ceea ce ofera.

Concluziile noastre

Pentru a te asigura ca investigatia RMN, in Baia Mare sau oriunde in tara, ofera imagini clare si relevante pentru stabilirea unui diagnostic sau pentru monitorizarea unei probleme medicale, mergi la o clinica buna, dotata cu aparatura de ultima generatie si cu medici buni.

In clinicile prezentate in acest articol – Casa Rusu Baia Mare RMN si Regina Maria – ai garantia unor servicii profesioniste, indiferent de motivul pentru care ai efectuat aceasta examinare.