Meniu

RMN bilet trimitere Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost indrumat de medicul specialist sa faci un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 3, dar nu stii exact cum poti beneficia de aceasta investigatie in mod gratuit? Ei bine, atat medicul specialist, cat si medicul de familie iti pot elibera bilet de trimitere pentru efectuarea unui RMN, daca suspecteaza ca te confrunti cu o problema de sanatate la nivelul unui anumit organ care nu poate fi detectata prin intermediul analizelor uzuale sau examinarilor ecografice. Datorita aparaturilor de o performanta ridicata, investigatiile de rezonanta magnetica nucleaca pot identifica afectiunile cand inca se afla in stadul incipient si care, netratate la timp, pot pune viata in pericol: cancerul osos, cerebral, de sange, cervical, de vezica urinara, tumori, noduli, formatiuni atipice care sunt atent analizate de catre medicii experti. Procedura este noninvaziva, nu sunt emise radiatii nocive si permite obtinerea unor imagini de o claritate ridicata, prin intermediul caror diagnosticul este precis.

Spre norocul celor care locuiesc in Sectorul 3 sau in apropiere, exista o multime de unitati medicale spre care isi pot indrepta atentia daca vor sa beneficieze de aceasta investigatie decontata de CAS. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile din capitala catre care iti poti indrepta atentia.

Cat costa un RMN fara bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 3?

Daca vrei sa optezi pentru un RMN fara bilet de trimitere in Sectorul 3 pe care sa il efectuezi rapid pentru a afla cat mai curand care este starea ta de sanatate, te invitam sa parcurgi tabelul de mai jos. Stim ca exista si situatii in care o diagnosticare rapida iti poate salva viata, lucru care nu este posibil de fiecare data si in cadrul investigatiilor decontate prin CAS. Afla care sunt preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Biomed Scan
Clinica-Verificata
590-1.470 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 590-1.470 Ron
 • Rating ridicat
 • Experienta placuta
 • Contract cu CAS
 • Rezultate rapide si precise
 • Diagnostic corect
 • Solutii personalizate
Clinica Pallady
550-1.250 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 550-1.250 Ron
 • Rating ridicat
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Omega Scan
520-1.560 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 520-1.560 Ron
 • Comunicare excelenta medic-pacient
 • Aparaturi performante
 • Investigatii precise
 • Diagnostic precis
 • Plan personalizat de tratament
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
Clinica Nord
460-1.850 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 460-1.850 Ron
 • Experienta placuta
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Clinica Gral
450-1.900 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN variaza intre 450-1.900 Ron
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Diagnostic precis
 • Plan personalizat de tratament
 • Buna pregatire
 • Empatie si amabilitate
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti efectua RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 3

Pacientii asigurati au sansa de a opta pentru investigatii RMN cu bilet de trimitere in Sectorul 3 pe care le pot efectua fie gratuit, fie decontate partial. Obtinerea biletului de trimitere este posibila printr-o vizita la cabinetul medicului de familie sau chiar la medicul specialist, care, pe baza simptomelor enuntate de tine, iti poate recomanda efectuarea examinarii imagistice. Pe baza sa, vei afla daca suferi de o afectiune care iti poate pune viata in pericol sau nu. Multumita faptului ca se folosesc doar aparaturi de o performanta inalta, acuratetea si claritatea imaginilor sunt ridicate, permitand stabilirea unui diagnostic corect. Iata care sunt clinicile din capitala la care iti recomandam sa mergi:

1. Biomed Scan Titan

Biomed Scan Titan este un centru RMN din Bucuresti, din Sectorul 3, la care poti apela cu incredere cu bilet de trimitere din partea medicului specialist, pentru a beneficia de investigatii gratuite. Echipa medicala este formata din doctori cu o buna pregatire in domeniu, asigurand atat un diagnostic precis, cat si un plan personalizat de tratament in functie de necesiatile fiecarui pacient in parte. Printre tipurile de RMN puse in aplicare se numara si: cerebral, regiune cervicala, orbite/sinusuri/ureche interna/hipofiza, genunchi, articulatii sacroiliace, coxofemurala, glezna, extremitati (coapsa/gamba), abdomen superior/inferior/total, pelvis, coloana vertebrala, testicular, san. Prin intermediul rezultatelor obtinute, poti afla intr-un timp scurt care este problema de sanatate de care suferi, dar si ce poti face in privinta sa.

Pretul pentru o investigatie RMN in cazul pacientilor neasigurati incepe de la 590 lei si ajunge la 1.470 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste opt sute de recenzii pozitive publicate in mediul online. Multi dintre cei care au apelat la ajutorul medicilor specialisti de la Biomed Scan s-au bucurat de o experienta placuta, avand posibilitatea de a beneficia de investigatii gratuite prin intermediul biletului de trimitere. Rezultatele sunt prompte, rapide si precise, pe care medicii le interpreteaza cu atentie cu scopul stabilirii unui diagnostic corect. In competenta lor intra si stabilirea unor solutii personalizate, astfel incat pacientul sa se bucure de un proces eficient de vindecare.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan Titan
Vezi Pareri

2. Clinica Medicala Pallady

Clinica Medicala Pallady este o alta optiune pe care ti-o recomandam in Sectorul 3 la care poti apela cu incredere pentru efectuarea unui RMN cu bilet de trimitere la o calitate superioara. Avand la dispozitie o echipa formata din medici cu o buna pregatire, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este elaborat intotdeauna in functie de necesitatile pacientului. Departamentul de imagistica medicala este echipat cu unele dintre cele mai performante aparaturi, astfel incat investigatiile RMN sa fie intotdeauna precise si rapide. Printre examinarile pe care pe poti efectua se numara si: RMN cranio-cerebral, regiuni coloana vertebrala, genunchi, abdomen, pelvis, articulatii coxofemurale, sacroiliace, brat/antebrat/segment, coapsa, gat, genunchi bilateral, orbite, sinusuri, umar, ureche, angiografie, colangio RMN. 

In cazul pacientilor neasigurati, costul unui RMN variaza intre 550 lei si 1.250 lei.

Nici aceasta clinica nu este mai prejos, avand in vedere faptul ca multi dintre pacientii care au apelat la serviciile sale se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical, dar si de rezultatele prompte obtinute. Fiind vorba de o clinica echipata cu aparaturi moderne si de o performanta inalta, investigatiile decurg perfect, ceea ce ajuta semnificativ la stabilirea unui diagnostic precis. De asemenea, echipa de medici da dovada de o buna pregatire, asigurand tuturor posibilitatea de a beneficia de o atmosfera primitoare.

3. Centrul Medical Omega Scan Vitan

Centrul Medical Omega Scan Vitan se afla pe locul trei in topul propus, pozitionandu-se in Sectorul 3 si asigurand tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de un RMN cu bilet de trimitere. Echipa este formata din medici numerosi si de elita, printre acestia numarandu-se si: dr. Mirela Debretin, dr. Ioana Ghervasie, dr. Marian Stefanescu, dr. Camelia Lazar, dr. Marcel Voinescu si dr. Raluca Rudeanu, medici primari, cu o buna pregatire in domeniu. Multumita aparaturilor de ultima generatie in domeniu, medicii au posibilitatea de a pune in aplicare urmatoarele tipuri de RMN: coloana, abdomen si pelvis, angio craniu si carotide, cerebral, extremitati, genunchi, viscerocraniu, bazin osos, ureche, gat, hipofiza, cot, glezna, perete toracic, articulatii coxofemurale si sacroiliace, umar.

Contra cost, investigatia RMN se afla in intervalul de preturi 520 lei si 1.560 lei.

Clinica medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de ajutorul primit din partea medicilor, avand o comunicare excelenta. Pentru ca unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile RMN sunt intotdeauna precise, pe baza lor medicii stabilind un diagnostic precis, dar si un plan personalizat de tratament. Amabilitatea, profesionalismul si buna pregatire sunt doar cateva dintre motivele pentru care clinica este atat de frecventata.

4. Clinica de Imagistica Nord Unirii

Continuam topul cu centrul de imagistica Nord Unirii din Sectorul 3 unde poti beneficia de un RMN cu bilet de trimitere de o calitate superioara. In cadrul sau se foloseste o gama complexa de aparaturi de o performanta inalta, multumita carora diagnosticarea este intotdeauna corecta. Echipa medicala de care vei fi intampinat este formata din: dr. Radu Lucian Dumitru, dr. Dana Paula Georgescu, dr. Narcis Cristian Masala, dr. Marian Emanuel Stefanescu, dr. Denisa Tisea si dr. Gina Zaharia. Pacientii pot apela la urmatoarele investigatii: cerebral, deget, cot, aparat urinar, abdomen (inferior/superior/total), articulatii sacroiliace, sterno-claviculare, temporo-mandibulare, bazin, calcai, coapsa, coloana, extremitati, femur etc.

Pretul pentru o investigatie RMN incepe de la 460 lei si ajunge la 1.850 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia mentionand ca se bucura de fiecare data de o experienta placuta. Aparaturile si echipamentele folosite sunt de o performanta ridicata, ceea ce inseamna ca echipele medicale pot stabili un diagnostic corect pentru fiecare pacient in parte, dar si un plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar curatenia in cadrul clinicii este impecabila.

5. Clinica Gral Radiologie

Clinica Gral Radiologie este ultima, dar nu cea din urma optiune din Sectorul 3 la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de un RMN cu bilet de trimitere. Unitatea dispune de echipamente si aparaturi de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan personalizat de tratament. In continuare iti vom prezenta care sunt tipurile de RMN pentru care poti opta: abdomen, cranio-cerebral, ureche, extremitati, gat, oro-maxilo-facial, pelvis, perete toracic, sani, sinusuri, umar, prostata. 

Pretul pentru o investigatie RMN porneste de la 450 lei si ajunge la 1.900 lei in cazul pacientilor neasigurati.

Centrul de diagnostic Gral din capitala este echipat cu aparaturi de o performanta inalta, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic precis, dar si la elaborarea unui plan personalizat de tratament. De asemenea, unitatea medicala dispune si de medici cu o buna pregatire, empatie si amabilitate in desfasurarea actului medical, astfel incat toata lumea sa se bucure de o atmosfera primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Concluzii

Esti in cautarea unui cabinet unde sa poti beneficia de un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, Sectorul 3, dar nu stii care unitate medicala reprezinta cea mai buna optiune? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci optiuni pe care ti le-am prezentat anterior in articol si sa descoperi care sunt cele mai frecventate si apreciate de pacienti.