Meniu

RMN Bilet de trimitere Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Indiferent de clinica sau de zona corpului examinata, investigatia cu rezonanta magnetica nucleara este relativ costisitoare, de aceea esti interesat/-a sa faci un RMN cu bilet de trimitere in sector 6. Fiind vorba despre Capitala, nu este usor sa cercetezi piata medicala privata si sa verifici unde ar putea fi disponibil acest serviciu.

Articolul de fata ar putea constitui un ghid util catre identificarea acelor centre medicale din sector 6 care efectueaza RMN si care au contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Unde mergi pentru un RMN cu bilet de trimitere in sector 6?

Stii ca indeplinesti toate conditiile pentru examinarea imagistica respectiva, mai ai nevoie de o clinica in care sa ai siguranta ca se realizeaza RMN cu bilet de trimitere in sector 6. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale de top din acest sector al Bucurestiului, in care poti accesa o investigatie de calitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN cerebral
Rating
Website
RMN Scan
Clinica-Verificata
650 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 650 Ron
 • Experienta placuta
 • Servicii ireprosabile
 • Investigatii realizate cu promptitudine
 • Personal profesionist si amabil
 • Rezultate comunicate cu rapiditate
 • Posibilitatea decontarii prin CAS
Medima Giulesti
620 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 620 Ron
 • Servicii la standarde inalte
 • Personal medical profesionist
 • Eficienta si punctualitate in desfasurarea investigatiilor
 • Interpretarile se primesc in timp util
 • Investigatii decontate de CAS
Medima Virtutii
620 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 620 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Personal medical bine pregatit
 • Aparatura moderna
 • Timp de asteptare minim
 • Comunicarea eficienta a rezultatelor
Elda
600 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 600 Ron
 • Investigatii de calitate
 • Personal profesionist
 • Empatie fata de pacienti
 • Timp de asteptare mare
Regina Maria
850 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 850 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si solicitudine fata de pacienti
 • Rezultate comunicate cu intarziere
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor medicale in care se poate face RMN cu bilet de trimitere in sector 6?

Stii ca nu este intotdeauna usor sa accesezi servicii medicale decontate de CAS la clinicile private care au contract cu acest asigurator, de aceea te bucura existenta mai multor optiuni privind un RMN cu bilet de trimitere in sector 6. Pe de alta parte, cu siguranta ca ai anumite preferinte si vrei sa alegi centrul medical cu cele mai ridicate standarde, aparatura performanta si personal medical profesionist. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii suficiente pentru a-ti construi propriile argumente in favoarea uneia sau alteia dintre clinici.

1. RMN Scan Medical

Clinica RMN Scan Medical din sectorul 6 este in contract cu CASMB, ceea ce inseamna ca poti beneficia de o investigatie RMN cu bilet de trimitere tipizat emis de medicul specialist. Centrul medical dispune de un aparat RMN Siemens Avanto 1.5 T pentru imagini de inalta acuratete si de o echipa de profesionisti in radiologie si imagistica medicala. 

Pentru prezentarea pacientului cu bilet de trimitere de la medicul specialist, investigatia imagistica este decontata de Casa de Asigurari de Sanatate. In cazul in care nu sunt fonduri disponibile, poti face un RMN contra cost pentru o suma cuprinsa intre 650 de lei (RMN cranio-cerebral) si 1500 de lei (RMN pentru trei segmente de coloana). Daca examinarea se realizeaza cu substanta de contrast, vei plati in plus 250 de lei.

Numai cuvinte de lauda au pacientii pentru aceasta clinica medicala cotata cu 5 stele din 5 in recenziile de pe Google. Ei scriu ca au avut aici o experienta placuta, ca serviciile sunt ireprosabile, investigatiile se realizeaza cu promptitudine, personalul este profesionist si amabil, iar rezultatele sunt comunicate in cateva zile. De asemenea, este apreciata posibilitatea decontarii investigatiilor prin CAS.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Scan Medical
Vezi Pareri

2. Medima Giulesti

In Reteaua Medima care promoveaza excelenta in imagistica CT si RMN, pacientii pot beneficia de un RMN cu bilet de trimitere, la Clinica Medima Giulesti din sector 6. Reteaua Medima este specializata in imagistica si radiologie cu aparatura de ultima generatie si ofera pacientilor RMN, CT, PET-CT si ecografii, dispunand de 4 clinici in Bucuresti si 5 clinici in alte orase din tara, prevazute cu tehnologie performanta. Investigatiile se desfasoara sub coordonarea unei echipe medicale de elita condusa de prof. univ. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala, presedintele Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania. 

Toate centrele de sub umbrela Medima au preturile publicate pe site-ul web. Tarifele pentru un RMN fara bilet de trimitere difera in functie de zona investigata si de prezenta sau absenta substantei de contrast din procedura de examinare. Acestea sunt cuprinse intre 620 de lei (RMN celebral nativ) si 1200 de lei (RMN nativ pentru trei zone ale coloanei), la care se mai poate adauga pretul substantei de contrast, de 300 de lei.

Clinica Medima Giulesti are in general recenzii foarte bune pe Google. Pacientii consemneaza ca serviciile sunt la standarde inalte, ca personalul medical este profesionist, ca examinarile se realizeaza cu eficienta si punctualitate, iar rezultatele sosesc in timp util. De asemenea, este considerat un plus in activitatea clinicilor posibilitatea obtinerii gratuite a serviciului, datorita contractului cu CASMB. Sunt si cateva persoane care considera ca activitatea receptionerelor in raport cu pacientii ar putea fi imbunatatita.

3. Medima Virtutii

Serviciul imagistic RMN cu bilet de trimitere se poate accesa in sectorul 6, la Clinica Medima Virtutii. Investigatiile se desfasoara si aici sub garantia calitatii unui brand de renume pe piata medicala din Romania, Reteaua Medima, prezenta in Bucuresti si alte 5 orase din tara, cu aparatura de ultima generatie si personal profesionist. Nu mai putin de 23 de medici specialisti in radiologie si imagistica medicala coordoneaza investigatiile in Bucuresti. Clinicile Medima sunt infiintate si conduse de reputatul prof. univ. dr. Gheorghe Iana, medic primar radiologie si imagistica medicala. 

Centrele Medima din Bucuresti au aceleasi tarife pentru fiecare unitate medicala din retea. Fara bilet de trimitere vei achita o suma cuprinsa intre 620 de lei (RMN celebral nativ) si 1200 de lei (RMN nativ pentru trei zone ale coloanei), iar daca investigatia se realizeaza cu substanta de contrast, va trebui sa achiti in plus 300 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de buna calitate. Aprecieri pozitive sunt legate de personalul medical bine pregatit, de aparatura moderna, de timpul de asteptare minim si de comunicarea eficienta a rezultatelor. Mai sunt mentionate ca aspecte pozitive preturile bune si curatenia impecabila. Unele nemultumiri sunt formulate impotriva modului in care personalul de la receptie intelege sa comunice cu pacientii.

4. Elda

Centrul de imagistica Elda din Drumul Taberei nr. 115, sector 6 realizeaza investigatii decontate prin CAS, deci poti beneficia de un RMN cu bilet de trimitere, datorita contractului incheiat de unitatea medicala cu atat cu CASMB, cat si cu CNAS. Clinicile Elda sunt specializate in imagistica prin rezonanta magnetica nucleara si efectueaza urmatoarele tipuri de investigatii: RMN abdominal, RMN pelvin, RMN articular, RMN coloana, RMN extremitati, RMN cerebro-medular, RMN cerebral. Centrele din reteaua Elda se remarca prin aparatura de aparatura superioara si personal alcatuit din profesionisti in imagistica medicala.

Tarifele clinicii pot fi vizualizate pe site-ul web. In absenta biletului de trimitere sau a fondurilor alocate de CAS pentru investigatii, un RMN se poate efectua la un pret care poate varia intre 600 de lei (RMN cerebral nativ) si 1300 de lei (RMN abdomino-pelvin nativ), cu posibilitatea unui adaos de 250 de lei pentru substanta de contrast.

Gradul de satisfactie a pacientilor pentru serviciile clinicii este, in mare parte, unul ridicat. In recenziile de pe Google se considera ca investigatiile sunt de calitate, personalul este profesionist si manifesta empatie fata de pacient in timpul examinarii, inducand o stare de calm. Unii pacienti acuza un timp de asteptare mare.

5. Regina Maria

O lista ampla de investigatii RMN cu bilet de trimitere se pot efectua in Reteaua de Sanatate Regina Maria, la Centrul de Imagistica Dr. Taberei din sector 6. Aici poti conta pe echipamente cu o calitate impecabila a imaginii si o echipa medicala de profesionisti. Cunoscuta retea privata de sanatate include policlinici, spitale, maternitati, laboratoare, centre de recoltare analize, 25 centre de imagistica in marile orase de pe intreg teritorul Romaniei, dintre care 9 in Bucuresti.

Preturile pot fi consultate pe site-ul web al retelei medicale. Acestea pornesc de la 850 de lei (angio RMN cerebral nativ) si pot ajunge pana la 1150 de lei (RMN abdomino-pelvin nativ), la care se poate adauga pretul substantei de contrast, de 220 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experienta la Centrul de Imagistica Regina Maria din Dr. Taberei. Unii spun ca serviciile sunt de calitate si ca personalul este profesionist si ca manifesta amabilitate si solicitudine fata de pacienti. Unii dintre acestia acuza intarzieri mari in comunicarea rezultatelor investigatiilor imagistice.

Concluzii

In ceea ce priveste efectuarea unui RMN cu bilet de trimitere in sector 6, poti opta pentru serviciile uneia dintre clinicile de top din clasamentul prezentat in acest articol. Investigatiile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie si personal specializat profesionist, iar imaginile obtinute in urma examinarilor cu rezonanta magnetica au o acuratete ridicata, astfel incat diagnosticarea sa fie facuta cu precizie, iar tratamentul prescris sa isi atinga rezultatele vizate.

Centrele de imagistica medicala din sectorul 6 al Bucurestiului prezentate in acest articol sunt apreciate de pacienti pentru standardele inalte ale activitatilor si posibilitatea decontarii investigatiilor prin Casa de Asigurari de Sanatate.