Meniu

RMN bilet de trimitere Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet medical specializat in RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un clasament al celor mai frecventate clinici din capitala, unde vei avea ocazia de a efectua o astfel de investigatie la un pret mult mai accesibil sau complet decontata. 

Clinicile si cabinetele medicale din Bucuresti au cele mai bune dotari cu privire la aparatura necesara pentru realizarea unui RMN precis. Medicul specialist iti poate recomanda o astfel de investigatie in momentul in care te confrunti cu simptome ale caror cauza nu este usor identificabila. Durerile aparute la nivelul coloanei vertebrale, durerile de cap sau disconfortul resimtit la unele organe interne pot anunta afectiuni periculoase, asa ca citeste mai departe si afla care sunt institutiile medicale la care poti apela cu incredere.

Cat costa un RMN fara bilet de trimitere in Bucuresti?

Preturile unui RMN fara bilet de trimitere in Bucuresti pot fi suficient de ridicate, pentru ca se investesc sume uriase de bani in achizitionarea unei aparaturi performante. In plus, este importanta si echipa medicala, care trebuie sa aiba o buna pregatire atat pentru efectuarea investigatiei, cat si pentru interpretarea corecta a rezultatelor. Din pacate, fondurile pentru servicii medicale decontate prin CAS sunt limitate. Daca nu ai prins un loc disponibil, parcurge tabelul de mai jos si descopera care sunt preturile practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
390 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 390 Ron
 • Investigatii RMN ireprosabile
 • Aparaturi moderne si performante
 • Colectiv rabdator, empatic si calificat
 • Contract incheiat cu CAS
 • Echipamente de ultima generatie
RMN Tineretului
2
500 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 500 Ron
 • Personal calificat, amabil, profesionist
 • Atmosfera prietenoasa
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii multiple
 • Rezultatele investigatiilor sosesc greu
Clinica Nord
3
680 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 680 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Pacienti multumiti
 • Curatenie exemplara
 • Act medical ireprosabil
 • Rezultate exacte
 • Diagnostic corect
 • Investigatii precise
Neolife
800 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 800 Ron
 • Investigatii precise si multiple
 • Echipa medicala ireprosabila si profesionista
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi performante
 • Comunicarea ar putea fi imbunatatita
Centrul Donna
750 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 750 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Personal medical profesionist si cu o experienta intre 15-30 ani
 • Investigatii precise
 • Ambient placut
 • Personalul de la receptie
Medicover
820 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 820 Ron
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Colectiv profesionist de asistente si medici
 • Plan eficient de tratament
 • Diagnostic precis
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde poti beneficia de un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti

Mai jos iti prezentam cinci institutii medicale private in cadrul carora poti beneficia de un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, astfel incat sa fii scutit de costurile acestei investigatii. Iata care sunt dotarile clinicilor din capitala, dar si ce au de spus ceilalti pacienti in legatura cu serviciile medicale desfasurate in cadrul lor:

1. Medima

Centrul medical de diagnostic imagistic din Bucuresti, Medima, pune la dispozitia tuturor posibilitatea de a opta pentru un RMN cu bilet de trimitere, prin care pacientii sa beneficieze de acest serviciu medical in mod gratuit. Clinica de excelenta are in componenta dotarilor superioare si performante noul RMN 3 Tesla GE Signa Pioneer 3T, un echipament de ultima generatie, prin care investigatia imagistica este efectuata ireprosabil. Echipa este formata din medici de elita, cum ar fi: prof. univ. dr. Gheorghe Iana, conf. dr. Ana Magdalena Bratu, sef lucrari dr. Alina Nicula, sef lucrari dr. Andreea Marinescu, dr. Bogdan Tudose, dr. Liana Pauna-Cristian, dr. Eddan Athir, fiecare fiind specializat in radiologie si imagistica medicala. 

Pretul aplicat pentru o investigatie de tip RMN incepe de la 390 lei (RMN Angio) in cazul persoanelor care nu sunt asigurate medical.

Multe dintre recenziile acordate centrului de diagnostic Medima sunt pozitive, gratie serviciilor calitative de care pacientii pot beneficia. Investigatiile imagistice de tip RMN sunt efectuate ireprosabil, aparaturile sunt moderne si performante, iar consultatiile de specialitate cuprind o multime de explicatii din partea cadrelor de specialitate. Colectivul este rabdator, empatic, binevoitor si calificat, asigurandu-le pacientilor o experienta placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Clinica RMN Tineretului

Clinica RMN Tineretului se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa obtina un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti la standarde inalte. Inalta precizie a aparatului RMN General Electric Signa Excite 1.5 T contribuie la obtinerea unor rezultate exacte si la examinarea eficienta a regiunilor anatomice ale corpului intr-un timp scurt. De asemenea, clinica este dotata si cu tehnologii moderne ca RMN Siemens Magnetom Sempra, care sunt silentioase si prin intermediul carora se pot obtine imagini precise. In plus, echipa medicala de la clinica RMN Tineretului are o buna pregatire in interpretarea corecta a rezultatelor, astfel incat sa stabileasca un diagnostic precis. Printre investigatiile RMN care pot fi efectuate cu bilet de trimitere sunt amintite si: RMN cranio-cerebral nativ, sinusuri, torace nativ, gat nativ, coloana vertebrala, abdominal nativ, pelvin nativ, umar nativ, umar natic cu substanta de contrast, torace nativ cu substanta de contrast etc.

Pretul pentru un RMN fara bilet de trimitere incepe de la 500 lei si variaza in functie de zona corporala care urmeaza sa fie investigata.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii sunt in mare parte multumiti de serviciile clinicii, mentionand ca personalul este calificat, amabil, profesionist si experimentat. Alaturi de o aparatura de ultima generatie, actul medical este ireprosabil, iar atmosfera din cabinet este deseori prietenoasa. Din pacate, exista si pacienti care nu au fost pe deplin satisfacuti, motivul principal fiind ca rezultatele investigatiilor sosesc greu.

3. Clinica de Imagistica Nord

Clinica de Imagistica Nord vine in ajutorul pacientilor prin efectuarea tuturor investigatiilor necesare, printre care se numara si examinarea RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti. In componenta cabinetului exista doua aparate performante marca Siemens cu ajutorul carora se pot efectua investigatiile RMN si IRM la standarde superioare: Magnetom Skyra de 3T si Magnetom Avanto 1,5T, care ofera o claritate ridicata asupra imaginilor obtinute, dar si care sunt usor de interpretat. De asemenea, experienta vasta a echipei medicale se reflecta in serviciile medicale prompte, in amabilitatea cu care pacientii sunt tratati si in capacitatea lor ridicata de a oferi un diagnostic precis, urmat de un tratament adecvat. Medicii specializati in imagistica pe care ii vei intalni la centrul medical Nord sunt: dr. Barbulescu Mihaela, dr. Botezatu Sebastian, dr. Ciprut Tudor, dr. Dumitru Radu Lucian, dr. Ignat Catalin, dr. Ispas Miruna Elena, dr. Lulciuc Teodora, dr. Masala Narcis Cristian, dr. Geogescu Dana Paula etc.

Tariful perceput pentru un RMN fara bilet de trimitere porneste de la 680 lei si poate creste in functie de complexitatea investigatiei.

Recenziile acordate acestui centru de diagnostic sunt majoritar pozitive. Multi dintre pacientii care au frecventat centrul Provita s-au declarat multumiti de serviciile medicale si de calitatea investigatiilor efectuate, laudand priceperea si buna pregatire a medicilor si asistentelor. Curatenia este exemplara, aparaturile utilizate sunt la standarde superioare, iar actul medical desfasurat este ireprosabil. Multi au mentionat ca vor mai reveni si cu alta ocazie.

4. Neolife

Neolife este un centru de diagnostic si tratament oncologic in Bucuresti in care pacientii au ocazia de a beneficia de o investigatie RMN cu bilet de trimitere. Centrul medical se deosebeste printr-o aparatura de ultima generatie in ceea ce priveste efectuatea investigatiilor, dar si procedurilor medicale de tratament. Pentru RMN se utilizeaza Signa Explorer 1.5T, cu ajutorul caruia se efectueaza investigatii RMN precise si se obtin imagini clare. Aparatul este produs de General Electric. Echipa medicala de imagistica este formata din dr. Maro Mirvald, dr. Bogdan Oprisescu, dr. Teodorescu Bogdan, dr. Mihail Manuela, dr. Catalin Ignat si dr. Cirimbei Simona. Aceasta sa dovada de profesionalism, implicare si o buna pregatire, avand competenta de a descoperi un diagnostic precis, fiind urmat de un tratament pe masura. Printre examinarile RMN din Bucuresti gratuite care sunt realizate in cadrul clinicii se numara si: RMN cranio-cerebral nativ, sinusuri, torace nativ, gat nativ, regiuni coloana vertebrala, abdominal nativ, pelvin nativ, umar nativ etc.

Pretul pentru aceasta investigatie fara sa fie decontata prin CAS incepe de la 800 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, datorita actului medical ireprosabil. Colectivul de asistente si medici da dovada de profesionalism, implicare, dorinta de munca si de perfectionare constanta, ceea ce il determina sa ofere unele dintre cele mai bune servicii si tratamente medicale. De asemenea, aparatura este performanta, iar centrul medical dispune de cele mai moderne dotari. Din pacate, au fost semnalate si nemultumiri cu privire la o posibila comunicare deficitara intre medic si pacient.

5. Centrul Medical Donna

Centrul Medical Donna se adreseaza, in principiu, sanatatii femeii, prioritizand investigatiile si procedurile medicale specifice, fiind totodata si un centru specializat in imagistica, in cadrul caruia se poate realiza un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti la o calitate superioara. Echipa de medici este supraspecializata, avand o experienta medicala intre 15 si 30 de ani in efectuarea tuturor investigatiilor si procedurilor medicale, indiferent de complexitate sau de gravitatea afectiunii pacientului. Diagnosticul stabilit este corect, iar aparatura utilizata este la cele mai inalte standarde, fiind eficienta in realizarea unor examinari precise. De-a lungul timpului, 80.000 de pacienti multumiti au calcat pragul acestei clinici.

Pretul pentru un RMN fara bilet de trimitere incepe de la 750 lei si difera in functie de zona corpului investigata.

Majoritatea pacientilor care au luat in considerare Centrul Medical Donna isi exprima multumirea fata de atitudinea pozitiva a medicilor, dar si fata de implicarea asistentelor. Centrul medical dispune de aparaturi performante si complexe, capabile sa realizeze investigatii RMN precise. Din pacate, au fost mai multi pacienti care nu s-au declarat multumiti de personalul de la receptie. 

6. Medicover

Medicover este un lant de clinici cu diverse specialitati medicale, printre care se numara si imagistica, in cadrul careia pacientii pot beneficia de un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti. Echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, obtinand imagini clare si rezulttae precise, care contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic precis. In plus, echipa medicala are o buna pregatire in interpretarea corecta a rezultatelor obtinute in urma examinarilor, avand capacitatea de a recomanda si un plan bun de tratament. Printre investigatiile RMN decontate sunt amintite si: RMN cranio-cerebral nativ, sinusuri, torace nativ, gat nativ, coloana vertebrala, abdominal nativ, pelvin nativ etc.

Pretul pentru un RMN cu plata incepe de la 820 lei. 

Recenziile postate pentru spitalul privat din capitala, Medicover, sunt, in general pozitive, pacientii spunand ca au fost tratati cu amabilitate, atentie, implicare si profesionalism. De asemenea, aparaturile si echipamentele medicale sunt precise, de inalta performanta si complexe, reusind sa capteze imagini clare. Din pacate, exista si unele recenzii negative, in care s-a pus accentul pe nerespectarea programarilor.

Concluzii

Toate clinicile mentionate anterior iti ofera posibilitatea realizarii unui RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti. Efectueaza investigatiile necesare, mai ales daca iti sunt recomandate de medicul specialist si descopera care sunt afectiunile de care suferi, dar si cum le poti trata cat mai eficient.