Meniu

RMN Bilet de trimitere Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui centru de imagistica la care sa-ti faci o investigatie de tip RMN cu bilet de trimitere in Iasi? Nu toate clinicile din oras colaboreaza cu o casa de asigurari de sanatate, asa ca trebuie sa fii atent in momentul in care alegi. Pentru a-ti face misiunea mai usoara, articolul de fata contine informatii utile cu privire la centrele unde poti beneficia in mod gratuit de servicii. 

In Iasi, multe clinici au un departament special dedicat investigatiilor de imagistica, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici talentati, cu o ampla experienta in domeniu. Mai mult decat atat, realizarea unei game variate de servicii este posibila datorita echipamentului performant de care dispun clinicile respective. 

Cat costa un RMN fara bilet de trimitere in Iasi? 

In cazul in care alegi sa-ti faci un RMN fara bilet de trimitere in Iasi, trebuie sa ai in vedere faptul ca preturile variaza de la un centru la altul. Folosirea substantei de contrast, care permite obtinerea unor imagini de calitate superioara, implica un tarif mai ridicat. Pentru a-ti face o idee in legatura cu suma la care ar trebui sa te astepti, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata
830-2.000 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 830-2.000 Ron
 • Aparatura moderna
 • Experienta in domeniu
 • Curatenie
 • Organizare slaba
 • Personal nepregatit la receptie
Neolife
600-1.050 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.050 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
 • Lipsa de comunicare
Regina Maria
610-2.000 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 610-2.000 Ron
 • Tehnologie ultaperformanta
 • Medici primari si specialisti
 • Gama variata de servicii
 • Organizare slaba
 • Personal nepregatit la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face RMN cu bilet de trimitere in Iasi 

La clinicile prezentate in randurile urmatoare se efectueza investigatii RMN cu bilet de trimitere in orasul Iasi. Pe langa scurta descriere a activitatii lor, mai sunt scoase in evidenta si detalii in legatura cu experientele prin care au trecut pacientii care le-au vizitat. Informatiile respective au fost preluate din mai multe surse, inclusiv recenziile publicate pe internet: 

1. Scanexpert  

Activitatea Scanexpert a inceput in 2009, sub forma unui centru de imagistica in cadrul spitalului Roman, ca mai apoi sa se extinda si sa ofere RMN-uri cu bilet de trimitere chiar si in Iasi. In ceea ce priveste echipamentul, sediul din oras este dotat cu aparatul Siemens Avanto 1,5T, care permite efectuarea unui numar impresionant de investigatii, atat de rutina, cat si speciale, precum sunt cele pentru san sau cord. De asemenea, centrele Scan Expert ofera reduceri copiilor, pensionarilor, persoanelor cu dizabilitati si personalului medical. Pacientii au posibilitatea sa acceseze rezultatele investigatiilor pe platforma online, pe care centrul o pune la dispozitia lor. 

Tarifele pentru serviciile de tip RMN incep de la 830 de lei, pana in jur de 2.000 de lei. 

Pacientii care au beneficiat de serviciile centrului de imagistica Scan Expert au apreciat empatia, seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada personalul medical. Medicii sunt atenti la detalii si explica pasii procedurii pe intelesul tuturor. In acelasi timp, mai multe persoane au atras atentia asupra organizarii slabe si a personalului nepregatit de la receptie. 

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Neolife

Tot pentru servicii RMN decontate in Iasi, pacientii interesati au ca optiune Centrul Medical Neolife. Realizarea investigatiilor imagistice complete este posibila datorita echipamentului pe care centrul il are in dotare, adica modelul Signa Explorer 1,5T, produs de General Electric. Aparatul sprijina crearea unor conditii optime de confort pentru pacienti. La centru isi practica meseria o echipa multidisciplinara, formata din medici specialisti in toate domeniile medicale. Sumele decontate de Casa de Asigurari pentru investigatiile de tip RMN variaza intre 400 si 850 de lei, in functie de segmentul care urmeaza sa fie examinat. 

Tarifele pentru investigatiile RMN incep de la 600 de lei, pana la 1.050 de lei. 

Experienta prin care au trecut cei care au ales serviciile RMN de la Neolife difera de la un caz la altul. Spre exemplu, unii pacienti au fost tratati cu profesionalism si au apreciat calitatea actului medical, in timp ce altii s-au confruntat cu lipsa de comunicare si cooperare din partea personalului centrului. Rezultatele intarzie, chiar daca pacientii specifica faptul ca au nevoie de ele urgent. 

3. Regina Maria 

Efectuarea unui RMN in Iasi gratuit este posibila si la centrul de imagistica din cadrul spitalului Regina Maria. Din echipa medicala fac parte oameni talentati, precum Prof. Univ. Dr. Danisia Haba sau Dr. Anca Dabija, medici primari in radiologie si imagistica medicala, dar si Dr. Raluca Mihalache, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Aparatul pe care centrul il are in dotare este Magnetom Essenza 1,5 Tesla, produs de Siemens, care permite in egala masura efectuarea unor examinari de rutina, dar si a unor investigatii avansate. Multumita echipamentului performant, timpul de asteptare este unul redus, iar imaginile obtinute sunt de calitate superioara. Portofoliul centrului este unul impresionant, cu servicii tip RMN coloana, genunchi, gamba etc. 

Preturile serviciilor RMN incep de la 610 lei, pana la 2.000 de lei. 

Printre aspectele pe care le apreciaza pacientii la centrul de imagistica de la Regina Maria se afla amabilitatea, profesionalismul si promptitudinea, intrucat multi dintre ei au obtinut rezultatele de care aveau nevoie in timp util. Totusi, exista si persoane care au avut parte de o experienta neplacuta, din cauza lipsei de organizare si a personalului de la receptie. 

Concluzii

In cele din urma, ai mai multe optiuni din care sa alegi pentru efectuarea unui RMN prin intermediul biletului de trimitere in Iasi. Alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine cerintelor tale si programeaza-te la o intalnire, in vederea obtinerii investigatiei de care ai nevoie.