Meniu

RMN Bilet de trimitere Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa gasesti un centru de imagistica medicala in care sa beneficiezi de un RMN cu bilet de trimitere in Pitesti? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca aici vei descoperi care clinica iti poate fi de ajutor pentru a beneficia de o astfel de investigatie. RMN-ul este o metoda de examinare neiradianta care este recomandata de medicul specialist in momentul in care nu poate identifica afectiunea de care pacientul sufera. De cele mai multe ori, anomaliile sau bolile sunt mult mai vizibile prin intermediul unui RMN realizat corect.

In Pitesti ai ocazia de a opta pentru un RMN decontat partial sau total, pentru ca o multime dintre clinicile medicale private sau contract incheiat cu CAS. Citeste in continuare si afla care este institutia medicala privata din orasul tau in cadrul careia poti opta pentru aceasta investigatie decontata.

Unde sa efectuezi un RMN cu bilet de trimitere in Pitesti?

Cu toate ca nu exista multe optiuni disponibile in care sa poti beneficia de un RMN cu bilet de trimitere in Pitesti, tot ai posibilitatea de a gasi o clinica privata care sa te ajute cu aceasta necesitate. Din pacate, fondurile alocate pentru astfel de proceduri medicale sunt limitate si exista riscul sa nu prinzi loc disponibil. In aceasta situatie, cel mai bine ar fi sa verifici care este pretul pe care ar trebui sa il platesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Muntenia
Clinica-Verificata
400-1.250 Ron
  • Pretul pentru RMN variaza intre 400-1.250 Ron
  • Aparaturi si echipamente profesionale
  • Echipa medicala implicata, profesionista si experimentata
  • Investigatii precise
  • Personalul de la receptie
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in RMN cu bilet de trimitere in Pitesti

Efectuarea RMN-ului cu bilet de trimitere in Pitesti este posibila, multumita unitatii medicale prezentate in cele ce urmeaza. Citeste in continuare si descopera daca este un loc potrivit, daca este echipata cu dotarile necesare si daca pacientii au fost multumiti de serviciile medicale obtinute:

Muntenia Hospital

Muntenia Hospital si-a inceput activitatea in anul 2014 si, inca de atunci, le ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii medicale ireprosabile, dar si de investigatii RMN cu bilet de trimitere in Pitesti. Spitalul este acreditat RENAR, fiind dotat cu aparaturi performante si de ultima generatie, printre care sunt amintite si: computer tomograf 32 slices, RMN 1,5 Tesla, mamograf digital, aparatura de radiologie conventionala cu echipament digital, aparat ecograf. Echipa medicala este formata din 70 de medici profesionisti, multidisciplinari, care reusesc sa realizeze investigatii precise, sa stabileasca un diagnostic precis si sa indice un plan de tratament. Institutia medicala are, de asemenea, contract incheiat cu o agentie de asigurari de sanatate, astfel incat pacientii sa beneficieze de unele servicii medicale decontate.

Tariful aplicat pentru un RMN fara bilet de trimitere porneste de la 400 lei si poate ajunge la 1.250 lei.

Spitalul este apreciat, datorita actului medical ireprosabil, dar si datorita aparaturilor calitative folosite. Echipa medicala de la departamentul de imagistica medicala este experta, fiind capabila sa interpreteze corect rezultatele obtinute in investigatii, sa ofere un diagnostic precis si un tratament pe masura. Din pacate, exista si nemultumiri cu privire la comportamentul personalului de la receptie si la nerespectarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Muntenia Hospital
Vezi Pareri

Concluzii

Clinica mentionata mai sus iti ofera posibilitatea de a beneficia de un RMN cu bilet de trimitere in Pitesti, la standarde superioare si in prezenta unei echipe medicale profesioniste. Prioritizeaza-ti sanatatea si efectueaza toate investigatiile necesare pentru a afla daca suferi de o afectiune severa sau daca totul este sub control.