Meniu

RMN Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul multor afectiuni, cea care ofera informatii elocvente pentru a stabili un diagnostic corect este investigatia RMN. In Bistrita sunt doua clinici la care poti merge pentru aceasta examinare deosebit de importanta si le vei putea descoperi in acest articol!

RMN este mai nou denumit IRM (imagistica prin rezonanta magnetica), fiind o tehnologie medicala ce permite vizualizarea in interiorul corpului fara a fi necesara incizia sau operatia. Cu ajutorul unui scanner performant se pot examina: organe, tesuturi, vase de sange etc. pentru a descoperi eventualele probleme. Citeste in continuare pentru a afla unde poti face un RMN in Bistrita!

Exista un aparat RMN in Bistrita?

Raspunsul este DA, exista un aparat RMN in Bistrita! De fapt, exista chiar doua clinici in care poti efectua aceasta examinare ce ofera informatii precise despre stadiul unei afectiuni. In tabelul de mai jos sunt sintetizate cateva lucruri de interes pentru toti locuitorii din Bistrita care au nevoie de o investigatie RMN (IRM):

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
550-600 Ron
  • Pret RMN Cerebral nativ 600 Ron
  • Tariful pentru RMN abdomen nativ este 550 Ron
  • Medici cu experienta
  • Aparatura de ultima generatie
  • Aparat RMN cu antena speciala pentru explorarea sanului
  • Personal amabil
  • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt clinicile unde se poate face un examen RMN in Bistrita

In continuare, iti prezentam pe scurt clinicile unde poti face un RMN in Bistrita, cu accent pe ceea ce le individualizeaza, astfel incat sa-ti faci o parere cat mai completa despre calitatea serviciilor pe care le ofera. Iata care sunt acestea:

Clinica Sanovil

Investigatiile RMN sunt unele de inalta performanta la aceasta clinica, datorita medicilor cu experienta deosebita. In plus, centrul de imagistica din cadrul clinicii este in contract cu Casa de Asigurari, ceea ce inseamna ca sunt efectuate investigatii gratuite pe baza biletului de trimitere. Pentru investigatiile RMN se foloseste un aparat RMN General Electric Signa Explorer 1,5 T EX 2016, care beneficiaza de ultimele tehnologii in domeniu si asigura astfel imagini clare si precise, dar si un confort sporit al pacientilor. Echipamentul este prevazut si cu o atena speciala pentru explorarea sanului.

Tariful pentru un RM cap nativ este de 600 de lei, iar pretul unui RM abdomen nativ este de 550 de lei.

Multi dintre pacientii acestei clinici se declara multumiti de experienta traita, declarand ca aici activeaza medici profesionisti, care ii fac pe pacienti sa capete incredere si sa se simta confortabil indiferent de problema cu care se prezinta. Personalul amabil, implicat si atent cu oamenii este deseori laudat in review-urile pacientilor. La polul opus, sunt pareri care vorbesc despre nerespectarea orelor de programare, preturi mari, consultatii superficiale.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sanovil
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru a efectua un examen RMN, in Bistrita sau oriunde in tara, este necesar sa contactezi inainte clinica pentru a obtine toate informatiile de care ai nevoie si pentru a obtine o programare. In Bistrita sunt disponibile doua clinici in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta in domeniul imagistic si care sunt dotate cu aparate RMN de ultima generatie.