Meniu

RMN Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca multe dintre afectiunile de care suferi nu pot fi depistate altfel decat prin efectuarea unui RMN? In Braila exista cateva centre de imagistica medicala pe care te poti baza pentru efectuarea acestei investigatii complexe in prezenta unui personal medical bine pregatit. Aparatul RMN poate identifica prezenta anormalitatilor de la nivelul anumitor organe interne, tumori sau diverse boli care nu pot fi identificate prin metodele obisnuite de investigare. Tot aceasta examinare este recomandata si pentru pacientii care vor sa isi monitorizeze anumite boli. 

Cu toate ca in Braila nu exista atat de multe variante disponibile de centre medicale cu aceasta specialitate, tot ai ocazia sa beneficiezi de ajutorul unor medici experti. Citeste mai departe si afla care sunt institutiile medicale private pe care te poti baza din orasul tau.

Cat costa un RMN in Braila? 

Pretul aplicat pentru un RMN in Braila este diferit de la o clinica la alta, in functie de aparaturi, dar si in functie de renumele cadrelor medicale. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt tarifele actualizate la centrele de imagistica medicala in orasul tau pentru a sti cu ce suma de bani sa te pregatesti pentru o astfel de investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
550-1.450 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 550-1.450 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Colectiv profesionist
 • Tehnologii avansate
 • Cabinet curat si conditii excelente
Kaliophion Medical
2
500-1.400 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 500-1.400 Ron
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Personal medical priceput si calificat
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet curat
 • Contract incheiat cu CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza RMN in Braila

Nu exista multe optiuni de clinici specializate in RMN in Braila, insa vrem sa te asiguram ca, in cele ce urmeaza, ti le prezentam pe cele mai frecventate si apreciate, astfel incat sa beneficiezi de o investigatie ireprosabila. Iata care sunt dotarile lor principale, dar si care este impresia pacientilor care le-au vizitat:

1. Medima

Medima este un centru medical de diagnostic imagistic din Braila in cadrul careia se pot efectua investigatii RMN, CT, angio CT, dar si consultatii de specialitate. Principalul sau obiectiv este sa ofere servicii medicale ireprosabile, astfel incat pacientul sa beneficieze de o abordare adecvata. Echipa medicala este formata din medici profesionisti, cu experienta in radiologie si imagistica medicala, printre care se numara si: conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, dr. Andreea Carmen Naca, dr. Simona Pintilie-Gherghe, dr. Aura Lucia Chircu si dr. Nicoleta Bianca Tudorachi. Aparaturile utilizate sunt eficiente, profesionale si de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii reusesc sa realizeze investigatii precise. 

Pretul pentru un RMN in Braila la Medima porneste de la 550 lei si poate ajunge la 1.450 lei in functie de zona/zonele investigate.

Centrul medical de imagistica medicala este puternic apreciat, multumita echipei medicale care desfasoara un act medical ireprosabil, dar si aparaturii care contribuie la efectuarea unor investigatii precise. Colectivul medical da dovada de profesionalism, atentie la detalii, dorinta de munca si este orientat intotdeauna catre cele mai bune solutii. Conditiile sunt excelente, dotarile sunt ultramoderne, atmosfera prietenoasa, curatenia impecabila, iar tehnologiile utilizate sunt avansate. In plus, rating-ul obtinut de clinica este cel maxim.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Kaliophion Medical

Kaliophion este o clinica de imagistica medicala localizata in Braila si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de investigatii RMN, CT si ecografice. Echipa medicala este formata din asistente si medici cu experienta, capabili sa efectueze investigatii precise, sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament. Aparatura utilizata este de ultima generatie, utilizandu-se unul dintre cele mai bune aparate de rezonanta magnetica nucleara: Siemens Magnetom Sempra 1,5 T. Clinica se afla si in parteneriat cu CAS, oferindu-le pacientilor posibilitatea de a beneficia de investigatii si proceduri medicale decontate. 

Pentru un RMN in Braila la clinica Kaliophion, pretul incepe de la 500 lei si poate ajunge la 1.400 lei.

Clinica de imagistica medicala este bine privita de pacienti, ale caror recenzii postate au fost majoritar pozitive. Echipa medicala este priceputa, calificata si profesionista, iar aparaturile utilizare sunt de o performanta inalta. In plus, atmosfera este primitoare, iar cabinetul curat.

Concluzii

Esti in cautarea unui centru de imagistica medicala in cadrul caruia sa efectuezi un RMN in Braila la standarde superioare? Atunci te afli in locul potrivit, pentru ca, mai sus, vei descoperi unele dintre cele mai frecventate si de incredere institutii medicale private in cadrul carora sa efectuezi investigatiile RMN. Ai grija de sanatatea ta si opteaza intotdeauna pentru cele mai bune clinici, in care sa fii tratat ca atare.