Meniu

RMN Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru evaluarea unor leziuni sau pentru diagnosticul unor afectiuni, mai multi pacienti se programeaza la RMN in Brasov. Aceasta procedura furnizeaza informatii utile si detaliate despre functia anumitor organe si tesuturi, fiind o tehnica imagistica avansata care nu foloseste radiatii. 

Cateva dintre afectiunile care pot fi detectate la RMN sunt accidentul vascular cerebral, scleroza multipla, scolioza, ruptura de ligament, anomaliile congenitale etc. Din acest articol, vei afla care sunt cele mai bune clinici din Brasov pentru efectuarea unui RMN si care este intervalul de pret.

RMN in Brasov: care sunt cele mai bune clinici si centre de imagistica?

Trebuie sa faci RMN in orasul Brasov? Pretul pentru aceasta investigatie variaza de la o clinica la alta, fiind mai mare in cazul in care se foloseste si substanta de contrast. Tabelul de mai jos surprinde numele celor mai cunoscute si apreciate clinici la capitolul examinarii RMN, precum si intervalul de tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
540-1.800 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 540-1.800 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Implicare, amabilitate si atentie
 • Personal comunicativ
 • Aparatura performanta
 • Uneori programarile nu se respecta
Polimed Dacia
600-1.600 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.600 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, rapiditate si eficienta
 • Empatie si amabilitate
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Aparatura de ultima generatie
 • Managementul clinicii este defectuos
S. Sfantul Constantin
200-2.550 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 200-2.550 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dedicare, seriozitate si implicare
 • Curatenie
 • Dotari de ultima generatie
 • Preturile sunt destul de mari
 • Uneori pacientii asteapta mult, desi au programare
Scanexpert
490-1.600 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 490-1.600 Ron
 • Diversitate de investigatii imagistice
 • Servicii de calitate
 • Explicatii amanuntite
 • Confort
 • Unor pacienti li s-au intepretat gresit rezultatele
Regina Maria
360-2.735 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 360-2.735 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Curatenie si conditii bune
 • Organizarea este defectuoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde se face RMN in Brasov

In Brasov poti gasi o clinica sau un centru de imagistica unde se face RMN si unde se respecta standarde inalte de calitate. Mai multe centre au in dotare aparatura performanta, care produce imagini clare, ce permit depistarea rapida a unui spectru larg de afectiuni. 

Pentru raportul bun calitate-pret si pentru aprecierile venite din partea pacientilor, urmatoarele clinici sunt considerate a fi cele mai bune optiuni daca ai nevoie sa faci RMN:

1. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o optiune de top intre pacientii care locuiesc in Brasov si trebuie sa faca RMN. Acest centru are o prezenta consolidata in 6 orase, devenind o unitate medicala integrata ce ofera investigatii complete. Lista de servicii reuneste peste 40 de specialitati medicale, asigurand pacientilor consultatii efectuate de o echipa formata din medici cu experienta, care mizeaza pe dezvoltarea si perfectionarea continua. Incepand cu 2014, centrul din Brasov a integrat si investigatiile de rezonanta magnetica in lista de servicii.  

In functie de zona examinata si de folosirea sau nu a substantei de contrast, vei plati intre 540 si 1.800 lei pentru un RMN. 

Foarte multi pacienti care au trecut pragul centrului RMN Diagnostica au oferit si recenzii pe internet. Majoritatea se declara multumiti si spun ca au intalnit medici implicati, atenti, comunicativi, amabili si dedicati meseriei. Medicii explica amanuntit si cu rabdare diagnosticul, cauzele si tratamentul. Pe langa personalul medical bine pregatit, mai este amintita ca avantaj aparatura performanta. La polul opus, exista persoane care spun ca nu au avut o experienta conform asteptarilor, deoarece nu li s-a respectat programarea.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Clinica Polimed Dacia

Pentru investigatii RMN, te poti adresa inclusiv clinicii Polimed Dacia din Brasov. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2012 si aduce la un loc medici primari si medici specialisti, cu pregatire si experienta bogata in diverse arii terapeutice. Lista de servicii acopera mai multe ramuri medicale, centrul medical avand in componenta sa mai multe cabinete de consultatii in diferite specialitati. Printre acestea se numara medicina interna, cardiologia, urologia etc. De asemenea, laboratorul de radiologie si imagistica medicala este dotat cu aparatura moderna si permite efectuarea mai multor tipuri de examinari si investigatii. 

Pretul unui RMN porneste de la 600 lei si ajunge pana la 1.600 lei.

Centrul Polimed Dacia este modern, curat, elegant si primitor. Investigatiile se desfasoara cu profesionalism, rapiditate si eficienta. Asa reiese din spusele unor pacienti, care si-au relatat experienta prin intermediul recenziilor. Serviciile medicale sunt de calitate, iar cateva dintre calitatile personalului sunt empatia, amabilitatea, seriozitatea si atentia. Atmosfera din clinica este calda. In plus, unitatea medicala este dotata cu aparatura de ultima generatie. Ca dezavantaje, cativa pacienti spun ca managementul clinicii este defectuos si ca programarile nu se respecta.

3. Spitalul Sf. Constantin

Spitalul Sf. Constantin din Brasov este o unitate medicala multidisciplinara, unde se face inclusiv RMN. Acesta a fost deschis in anul 2011 si gazduieste o echipa de medici cu experienta, dintre care multi s-au intors din strainatate. Aparatura folosita provine de la producatori de top, lideli mondiali in domeniu. Se ofera servicii dintr-o gama variata de specialitati medicale si specialitati chirurgicale, acesta fiind unul dintre cele mai mari spitale multidisciplinare din tara. Datorita aparaturii performante si experientei medicilor, serviciile se ridica la standarde internationale in privinta calitatii. 

RMN-ul are un tarif cuprins intre 200 si 2.550 lei. 

Conform unor pacienti, medicii de la Spitalul Sf. Constantin sunt adevarati profesionisti, care dau dovada de atentie, dedicare, seriozitate si implicare. Personalul de la receptie este amabil si are o atitudine pozitiva. Curatenia exemplara si aparatura de ultima generatie sunt alte doua puncte forte. Cativa pacienti sunt de parere ca preturile sunt destul de mari, iar altii reclama sistemul de programari, spunand ca au asteptat zeci de minute.

4. Scanexpert

Centrul de imagistica medicala Scanexpert este prezent si in Brasov, unde pune la dispozitia pacientilor investigatii RMN, CT, ecografie si mamografie. Personalul acestui centru prioritizeaza siguranta pacientului si are misiunea de a efectua examinari moderne in conditii pe masura asteptarilor. Se foloseste aparatura performanta de la furnizori de top, astfel ca imaginile sunt de inalta calitate. 

Pretul unui RMN cerebral porneste de la 490 lei si ajunge la 1.600 lei. 

Profesionalismul, experienta si amabilitatea personalului sunt principalele motive pentru care pacientii recomanda acest centru de imagistica. Ei declara ca s-au simtit confortabil si ca au primit toate informatiile de care aveau nevoie. Mai mult de atat, preturile sunt avantajoase. Cativa pacienti spun ca rezultatele lor nu au fost interpretare corect.

5. Regina Maria

Centrul de imagistica din Brasov care face parte din reteaua privata de sanatate Regina Maria completeaza clasamentul celor mai bune variante pe care le ai daca locuiesti in acest oras si trebuie sa faci RMN. Aici poti beneficia de investigatii rapide si de un diagnostic precis, serviciile fiind oferite de catre o echipa de medici radiologi supraspecializati in proceduri imagistice avansate. Acestia si-au consolidat experienta in cadrul unor spitale din strainatate si folosesc aparatura de ultima generatie in stabilirea diagnosticului. 

La aceasta clinica, pacientii vor plati pentru un examen RMN intre 360 si 2.735 lei. 

Referitor la feedback-ul pacientilor, parerile despre reteaua de sanatate Regina Maria sunt impartite. Pe de o parte, numerosi pacienti sustin ca serviciile medicale sunt de calitate si ca ating standarde europene, notand ca avantaje curatenia, organizarea si profesionalismul cadrelor medicale. Ei recomanda aceasta unitate medicala si datorita conditiilor bune. Pe de alta parte, unele persoane declara ca organizarea clinicii lasa de dorit, la fel si atitudinea unor medici.

Concluzii

Pentru depistarea unei afectiuni si identificarea unui plan adecvat de tratament, medicul iti poate recomanda sa faci RMN, centrele de imagistica din Brasov prezentate anterior avand in dotare echipament performant destinat acestui tip de investigatie.