Meniu

RMN Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe motive care te pot determina sa alegi un RMN in sectorul 1: poate ca esti din zona si iti doresti sa obtii investigatia de care ai nevoie cat de repede posibil, sau ai auzit ca in acest sector se efectueaza servicii de calitate. Indiferent de motivul pentru care te-ai decis sa apelezi la serviciile de aici, centrele de imagistica iti pun la dispozitie o gama variata de investigatii!

In cadrul centrelor de imagistica din sectorul 1 poti gasi echipe formate din medici dedicati, pasionati, care fac tot posibilul sa te ajute sa obtii un diagnostic cat mai corect si un plan de tratament pe masura. Inainte de a vizita un centru, ideal este sa te interesezi de preturi si servicii.

Cat costa serviciile de imagistica RMN in sector 1?

Chiar daca tehnicile folosite sunt similare, tarifele serviciilor de tip RMN din sectorul 1 pot varia de la un centru de imagistica la altul, ceea ce inseamna ca doua persoane pot plati preturi diferite pentru acelasi serviciu. Aceste diferente de pret sunt evidentiate in tabelul de mai jos, al carui scop este de a te ajuta in a alege o varianta cat mai potrivita pentru situatia ta:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Abdominal
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
960 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal porneste de la 960 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Echipa medicala de elita
 • Gama variata de investigatii
 • Contract CAS
 • Oferte si reduceri periodice
Neolife
2
1.180 Ron
 • Pret RMN abdominal 1.180 Ron
 • Aparatura performanta
 • Tratamente de ultima generatie
 • Echipa multidisciplinara
 • Aplicatie proprie
 • Posibilitatea de a plati in rate
 • Lipsa de organizare
Emerald
3
1.090 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal porneste de la 1.090 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Limbi straine: engleza, franceza, italiana, araba si greaca
 • Protocol personalizat pentru fiecare pacient
 • Servicii decontate CAS
 • Programarile nu se respecta
Sanador
1.540 Ron
 • Pretul pentru RMN abdominal porneste de la 1.540 Ron
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Personal medical profesionist si cu o experienta intre 15-30 ani
 • Investigatii precise
 • Ambient placut
 • Personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza servicii de imagistica RMN in sectorul 1

La centrele de mai jos, poti gasi o gama variata de servicii RMN in sector 1, efectuate de niste medici care au acumulat o ampla experienta in domeniu. In prezentarile urmatoare sunt incluse informatii cu privire la pregatirea personalului medical, dotari, tarifele practicate si experienta oamenilor care au beneficiat deja de serviciile centrelor respective:

1. Medima

Primul loc pe care il pot vizita oamenii pentru a face rost de o investigatie RMN este clinica Medima din sectorul 1. Clinica este dotata cu tehnologie de ultima generatie, iar in cadrul ei isi desfasoara activitatea o echipa medicala de elita, condusa de Prof. Univ. Dr. Gheorghe Iana, medic primar in radiologie si imagistica medicala, cu supraspecializare in neuroimagistica. Cu privire la aparatura de la sediu, printre cele mai importante aparate se afla Anatom Clarity 64 pentru CT, Openmark 5000 pentru RMN si Analizor Epoc Host pentru Uree si Creatinina Serica. Clinica pune la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii, precum consultatii in regim de urgenta, RMN cerebral, pentru coloana cervicala, abdomen, gat, articulatii temporo-mandibulare etc. Unele proceduri RMN pot folosi si substante de contrast.

Costul unui RMN pentru abdomen total variaza intre 960 si 1.280 de lei.

Clinica Medima este apreciata pentru aspecte precum promptitudinea, locatia moderna si echipamentele pe care le are in dotare. Personalul este empatic, amabil si rabdator, oferindu-le pacientilor o interactiune cat mai placuta. Aceste caracteristici i-a determinat pe oameni sa recomande mai departe serviciile clinicii, prin intermediul recenziilor.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Neolife

Din echipa medicala a departamentului de Imagistica si RMN de la Centrul Medical din sectorul 1, fac parte Dr. Maro Mirvald, medic primar in radiologie, Dr. Bogdan Oprisescu si Dr. Teodorescu Bogdan, medici primari in radiologie imagistica. Medicii urmeaza protocoale si standarde internationale prin tehnici inovative, unice in Romania. Printre dotarile clinicii se afla tehnologia de radioterapie TrueBeam STx, acceleratorul Clinac iX, echipamentul de imagistica Discovery 610 PET-CT, aparatul DDD Quantum Cam etc. In momentul in care se prezinta la clinica pentru RMN, documentele pe care pacientul trebuie sa le aiba la dispozitie sunt actul de identitate, biletul de trimitere, istoricul medical si analizele de sange. Rezultatul scris este eliberat pe baza actului de identitate, la 48-72 de ore din momentul efectuarii investigatiei.

Pretul RMN-ului pentru abdomen este de 1.180 de lei.

In recenziile pe care le-au acordat Centrului Medical Neolife, oamenii au apreciat atitudinea personalului medical si calitatea serviciilor de care au avut parte. In acelasi timp, s-au confruntat cu probleme din cauza lipsei de organizare, ceea ce a dus la reprogramari, iar in unele cazuri, la o interactiune mai putin placuta cu personalul de la receptie.

3. Emerald

Misiunea Centrului Medical Integrat Emerald este de a oferi servicii medicale cat mai simple, confortabile si eficiente, inclusiv in ceea ce priveste RMN-ul, in sectorul 1. Personalul medical al centrului este intotdeauna alaturi de pacient, oferind explicatii si indicatii, chiar si in limbi straine precum engleza, franceza, italiana, araba si greaca. Din echipa de imagistica fac parte oameni talentati precum Dr. Razvan- Alexandru Capsa, medic primar in radiologie si imagistica medicala sau Dr. Sebastian Oncul, medic specialist cardiolog, cu certificare nivel 3 in rezonanta magnetica si competenta in ecocardiografie transesofagiana. In cadrul centrului pot fi efectuate o gama variata de investigatii cu metode avansate de diagnostic prin rezonanta magnetica si prin tomografie computerizata. Aparatul folosit la acest centru este Simens Sempra 1.5 Tesla.

Costul unui RMN pentru abdomen variaza intre 1.090 si 1.390 de lei.

Pacientii care au optat pentru serviciile centrului Emerald au fost placut surprinsi de doua aspecte: profesionalismul si atitudinea medicilor. Personalul este amabil si dispus sa ajute, iar rezultatele de la RMN sunt livrate in timp util. Chiar si asa, exista situatii in care programarile nu se respecta, iar pacientii trebuie sa petreaca mai mult timp asteptandu-si randul.

4. Sanador

In final, persoanele care isi doresc sa aiba acces la o gama cat mai variata de investigatii RMN in capitala, in sectorul 1, au ca optiune clinica Sanador. Aici se efectueaza investigatii precum RMN-ul pentru abdomen, la articulatii sacroiliace, temporo-mandibulare, la brat, cap, coapse, coloana lombara etc. Departamentul de radiologie si imagistica dispune de echipamente de RMN de ultima generatie: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, cu tehnologie Biomatrix. Cei care se programeaza la Sanador pentru o evaluare RMN, vor avea parte de imagini precise, de inalta calitate, interpretate de medici cu o vasta experienta in domeniu.

Costul investigatiei pentru abdomen total porneste de la 1.540 de lei, in cazul celui nativ si ajunge la 1.800 de lei, pentru cel cu substanta de contrast.

Chiar daca unele persoane au avut o experienta placuta la Sanador, in care programarea pe care au stabilit-o a fost respectata, iar rezultatele au fost livrate rapid, acelasi lucru nu se poate spune si despre alti pacienti. De multe ori, programarile nu se respecta, iar comportamentul personalului de la receptie lasa de dorit in situatiile respective.

Concluzii

In cele din urma, realizarea investigatiilor de tip RMN, fie in sectorul 1 al capitalei, fie in alt sector in care exista multe centre de imagistica, este un pas esential pentru stabilirea unui diagnostic corect. In functie de aceasta investigatie se poate stabili un plan de tratament cat mai eficient, care sa te ajute sa depasesti situatia in care te afli acum.