Meniu

RMN Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca vrei sa faci RMN in sector 2, te poti indrepta catre unul dintre centrele de imagistica sau numeroasele clinici care ofera servicii de radiologie. Aceasta examinare ofera imagini detaliate ale structurilor organismului si este necesara pentru a determina cu precizie un diagnostic.

Examinarea RMN este neinvaziva si nu implica folosirea de raze X, astfel ca investigatia se desfasoara in conditii de siguranta. Daca locuiesti in sectorul 2 al capitalei si medicul ti-a recomandat sa faci RMN, in acest articol poti vedea care sunt cele mai bune centre de imagistica aflate in apropierea ta.

Cat costa examinarea RMN in sector 2?

Pretul examinarii RMN variaza in functie de zona corpului care trebuie investigata si de performanta aparatului, iar tarifele practicate in cadrul centrelor de imagistica si radiologie din sector 2 sunt asemanatoare cu cele din alte orase. Pentru a iti face o idee asupra costurilor pe care le implica aceasta investigatie, iti vom prezenta preturile pentru RMN la genunchi in cadrul celor mai apreciate locatii care ofera acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Genunchi
Rating
Website
Med Expert
Clinica-Verificata
750 Ron
 • Tarif RMN genunchi 750 Ron
 • Servicii impecabile
 • Profesionalism si promptitudine
 • Amabilitate, empatie si atentie
 • Comunicare eficienta
 • Aparatura moderna
Donna Medical
940 Ron
 • Tarif RMN genunchi 940 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si grija pentru pacient
 • Personal bine instruit
 • Atmosfera placuta
 • Aparatura performanta si curatenie
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Eligon
750 Ron
 • Tariful pentru RMN genunchi porneste de la 750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate si rabdare
 • Curatenie
Hipocrat
800 Ron
 • Tarif RMN genunchi 800 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interes pentru noutatile din domeniu
 • Buna organizare si parcare pentru pacienti
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si centrelor de imagistica unde poti face RMN in sector 2

Persoanele care locuiesc in sectorul 2 al capitalei au in apropierea lor mai multe centre de imagistica spre care se pot indrepta daca trebuie sa faca RMN. Pentru raportul bun calitate-pret si pentru amabilitatea personalului, urmatoarele clinici si centre de imagistica sunt considerate a fi cele mai bune optiuni pentru cei care locuiesc in aceasta zona a Bucurestiului:

1. Med Expert

Med Expert este una dintre optiunile de top daca trebuie sa iti faci RMN si locuiesti in Bucuresti, sector 2. Aceasta clinica gazduieste o echipa bine pregatita, a carei misiune este de a oferi servicii de inalta calitate. Centru de excelenta in imagistica, asigura precizia rezultatelor si transparenta in privinta tarifelor. Pe langa personalul instruit, clinica se remarca prin aparatura de ultima generatie, in care se fac investitii constant. Pentru ca examinarile sa decurga rapid si pentru ca rezultatele sa fie primite in timp util, se folosesc cele mai performante tehnologii si echipamente RMN.

La Med Expert, pretul unui RMN nativ la genunchi este de 750 lei.

Majoritatea persoanelor care au trecut pragul acestei clinici se declara multumite si spun ca au beneficiat de servicii impecabile. Profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea sunt principalele calitati care descriu personalul de la Med Expert. Prin intermediul unor recenzii oferite pe platforme de socializare, cei care si-au relatat experienta mai spun ca aceasta clinica este dotata cu aparatura moderna si ca au fost placut impresionati de empatia, perseverenta si atentia personalului, precum si de limbajul accesibil folosit.

Vezi parerile pacientilor despre Med Expert
Vezi Pareri

2. Donna Medical Center

Donna Medical Center este un centru medical de excelenta in imagistica sanului, ecografie si RMN, fiind de asemenea o optiune principala in randul persoanelor care locuiesc in sectorul 2 si care trebuie sa faca investigatii RMN. In cadrul centrului, activeaza o echipa medicala supraspecializata, care mizeaza pe abordare multidisciplinara si pe folosirea echipamentelor high-end. Experienta vasta a personalului si precizia diagnosticului contribuie semnificativ la calitatea serviciilor.

La Donna Medical Center, tariful pentru RMN genunchi unilateral nativ este de 940 lei.

In mediul online, peste 200 de persoane si-au exprimat opinia referitoare la serviciile Donna Medical Center, majoritatea recenziilor fiind pozitive. Personalul este laudat pentru profesionalism, amabilitate, grija pentru pacient si rabdare. Angajatii de la receptie sunt binevoitori, iar medicii sunt bine instruiti, empatici si ofera toate explicatiile necesare. Atmosfera este placuta, aparatura performanta si curatenia exemplara. In plus, sunt disponibile locuri de parcare pentru pacienti. Ca dezavantaj, cateva persoane mentioneaza ca sistemul de programari lasa de dorit.

3. Eligon

Deschis in 2017, Centrul Medical Eligon a devenit una dintre cele mai bune variante pentru persoanele din sectorul 2 si nu numai, in vederea efectuarii investigatiilor RMN. Acest centru asigura servicii profesionale de diagnostic si imagistica medicala, avand prezenta consolidata in mai multe orase din Romania. Centrul din capitala este dotat cu echipamente performante si o echipa medicala de elita, care pune pe primul loc siguranta pacientului si care este formata din specialisti inalt calificati.

La Eligon, tariful porneste de la 750 lei pentru RMN la genunchi.

Mai multe persoane recomanda Eligon, unde spun ca au intalnit profesionisti cu zambetul pe buze, amabili si rabdatori. Personalul ofera explicatii cu privire la proceduri si da dovada de profesionalism. Un alt lucru apreciat la acest centru medical este curatenia.

4. Hipocrat

Prezenta in mai multe zone ale tarii prin centre medicale si laboratoare, Clinica Medicala Hipocrat este una dintre cele mai apreciate locatii pentru efectuarea RMN-ului, aleasa de un numar mare de pacienti din sectorul 2. Preocuparea intregului colectiv este de a oferi ingrijiri medicale de calitate, motiv pentru care se pune accent deosebit pe instruirea permanenta a personalului. Unitatile medicale sunt dotate in conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale, iar lista de servicii reuneste numeroase investigatii din sfera radiologiei si imagisticii.

Tariful unui RMN la genunchi este de 800 lei.

Dintre cei care si-au impartasit experienta avuta la Hipocrat, folosind recenziile online, cei mai multi spun ca au gasit acolo medici profesionisti, grijulii si aflati la curent cu toate noutatile din domeniu. Personalul de la receptie este amabil si indruma intotdeauna pacientii, organizarea din clinica fiind notata ca avantaj. Se tine cont de programari, iar serviciile sunt de calitate. In plus, exista parcare pentru pacienti.

Concluzii

Daca locuiesti in sectorul 2 al capitalei, ai la dispozitie numeroase optiuni de centre medicale si clinici unde se poate face RMN. Feedback-ul pozitiv, raportul bun calitate-pret si instruirea personalului sunt principalele motive pentru care variantele prezentate anterior sunt populare in randul persoanelor care stau in aceasta zona a Bucurestiului.