Meniu

RMN Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de un RMN in sector 3, Bucuresti, vei gasi in acest articol multe informatii utile. In primul rand, vei vedea care sunt clinicile care sunt specializate in aceasta investigatie imagistica, dar si cat costa acest serviciu.

Scannerul RMN poate sa examineze diferite organe, tesuturi, vase de sange si alte structuri in detaliu, fara sa utilizeze radiatii si fara sa fie necesare incizii sau de operatie pentru a vedea in interiorul corpului. Descopera, in continuare, care sunt centrele din sectorul 3 in care se efectueaza investigatii RMN cu aparatura performanta!

Cat costa o investigatie RMN in sector 3?

Pretul pentru o investigatie RMN in sectorul 3 poate sa difere in functie de regiunea examinata, de clinica, de medic si de multe alte criterii. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife, ca sa-ti faci o idee despre bugetul de care ai nevoie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Biomed Scan
Clinica-Verificata
590 Ron
 • Tarif RMN coloana vertebrala 590 Ron
 • Numeroase investigatii RMN
 • Personal amabil si bine instruit
 • Preturi accesibile
 • Consultatii de cardiologie, neurologie si gastroenterologie
 • Investigatii gratuite pentru pacientii asigurati
 • Se poate achita in rate
Omega Scan
700 Ron
 • Tarif RMN coloana vertebrala 700 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici cu experienta si cu inalta calificare
 • Numeroase investigatii
 • Timp de asteptare mare
 • Uneori nu se raspunde la telefonul clinicii
Emerald
650 Ron
 • Tarif RMN coloana vertebrala 650 Ron
 • Centru de imagistica recunoscut pentru investigatiile din sfera oncologica
 • Numeroase tipuri de investigatii imagistice
 • Medici cu experienta
 • Timpi mari de asteptare
 • Uneori rezultatele se primesc cu mare intarziere
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici in care poti face un RMN in sector 3

Sunt cateva clinici in care se efectueaza examinari RMN in sectorul 3 din Bucuresti:

1. Biomed Scan

La Biomed Scan se fac diverse investigatii RMN: cerebral, coloana vertebrala, articulatii, abdomen si pelvis. Pentru pacientii asigurati, sunt oferite investigatii gratuite si rapide pentru cele 7 tipuri de Monitorizari. Cei care nu-si pot permite sa achite pe loc pentru o investigatie, au la dispozitie posibilitatea platii in rate. In cadrul centrului sunt oferite de asemenea consultatii de cardiologie, neurologie si gastroenterologie. Aparatura performanta utilizata in acest centru (RMN 1.5 Tesla) reprezinta garantia unor rezultate precise si elocvente.

Pretul pentru un RMN cerebral la Biomed Scan este de 590 de lei, iar tariful pentru un RMN de coloana vertebrala, 1 segmente, este tot de 590 de lei.

Persoanele care au apelat la serviciile clinicii se declara pe internet, in majoritate, foarte multumite. Aspectele pe care le apreciaza cel mai mult sunt: faptul ca au fost indrumate pas cu pas de catre personal, cu amabilitate si respect, ca investigatiile au decurs fara probleme si ca rezultatele au fost primite pe loc pe CD, iar interpretarile au ajuns si ele cu rapiditate. In plus, bucurestenii mai spun si ca tarifele sunt accesibile, fata de alte clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan
Vezi Pareri

2. Omega Scan

Centrul Medical Omega Scan din sector 3 este dotat cu tehnologie de ultima ora, ce permite realizarea investigatiilor RMN si a tomografiilor computerizate in cele mai bune conditii. Investigatiile, consultatiile si interpretarile sunt realizate de cinci medici cu experienta si cu o inalta calificare in domeniu, in frunte cu dr. Mirela Debretin, medic primar radiologie si imagistica medicala. Pe langa RMN, in centru se mai pot realiza: CT, ecografii, radiografii. Echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, pentru o examinare precisa si rapida.

Pretul pentru un RMN craniu nativ efectuat la Omega Scan este de 700 de lei. Un RMN coloana vertebrala, o regiune, nativ costa tot 700 de lei.

Chiar daca majoritatea bucurestenilor spun ca au fost incantati de servicii si de faptul ca rezultatele investigatiilor au fost de buna calitate, sunt si persoane care spun ca nu au fost multumite. Acestea din urma motiveaza ca nu au primit interpretarile dupa mai multe saptamani, ca nu se raspunde la telefon sau ca timpii de asteptare sunt mari.

3. Gral Medical

Gral Medical face parte din topul celor mai mari companii din Romania care furnizeaza servicii medicale. Din cadrul retelei Gral face parte si Clinica Gral Radiologie din sectorul 3, in care sunt tehnologii moderne si medici care asigura o interpretare corecta si rapida a rezultatelor. Investigatiile care se efectueaza aici sunt, pe langa RMN: CT, radiografii, mamografii cu bilet de trimitere. Acest centru de imagistica este considerat un etalon in diagnosticarea si interpretarea afectiunilor din sfera oncologica. Se pot efectua, mai nou, si RMN la san, spectroscopii si RMN Whole Body, care sunt unele dintre cele mai performante investigatii de imagistica la ora actuala.

Pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 650 de lei. Pentru un RMN de coloana vertebrala, nativ, pretul este tot de 650 de lei, pentru un segment.

Parerile pacientilor sunt impartite in privinta calitatii serviciilor de care au beneficat in cadrul acestei clinici din Bucuresti. Unii spun ca personalul este amabil, comunicativ si inspira siguranta si incredere, dar si ca preturile sunt acceptabile. Altii insa si-au prezentat experientele si din acestea rezulta ca serviciile nu au fost la inaltimea asteptarilor: nu se raspunde la telefonul centrului, timpul de asteptare este uneori si de doua ore si ca, in unele cazuri, rezultatele nu au fost primite nici dupa o luna.

Concluziile noastre

Daca ai un bilet de trimitere pentru o investigatie RMN in sector 3, poti alege dintre mai multe clinici dotate cu aparatura performanta, care face ca investigatiile sa se desfasoare rapid, iar rezultatele lor sa fie cat mai concludente.

Alege din toate aceste clinici pe cea care se incadreaza cel mai bine in preferintele si nevoile tale, indiferent ca este vorba de monitorizarea unei afectiuni sau de depistarea unor probleme.