Meniu

RMN Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a putea pune un diagnostic corect sau a monitoriza o anumita afectiune, medicii recomanda un RMN in sector 4. Aceasta investigatie este utila pentru vizualizarea structurilor interne detaliate, prin intermediul unor imagini tridimensionale.

RMN-ul este multiplanar, adica permite obtinerea imaginilor in mai multe planuri, fara sa fie schimbata pozitia pacientului. Un echipament modern si performant va face ca investigatia sa aiba rezultate mai precise, sa se desfasoare mai rapid si in conditii confortabile pentru pacient. Vezi unde anume in sectorul 4 poti beneficia de o examinare RMN in conditii foarte bune!

Ce pret are o investigatie RMN in sector 4?

Pretul unei investigatii RMN in sectorul 4 variaza, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
RMN Tineretului
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 700 Ron
 • Clinica situata in centrul Bucurestiului
 • 4 dispozitive de rezonanta magnetica nucleara
 • Investigatii de mare precizie
 • Numeroase investigatii RMN
 • Contract cu CAS
 • Buna organizare
 • Timp de asteptare redus
Medinst
650 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 650 Ron
 • Contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti
 • Toata gama de investigatii imagistice
 • Numeroase investigatii RMN
 • Echipa de medici, fizicieni si tehnicieni radiologi
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Eureka
500 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 500 Ron
 • Program de functionare non-stop
 • Aparatura de ultima generatie
 • Locatie centrala
 • Numeroase investigatii RMN
 • Curatenie
 • Unele persoane au primit dupa mult timp rezultatele
Regina Maria
1.000 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 1.000 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • 3 medici specializati in radiologie si imagistica
 • Personal amabil
 • Diverse investigatii RMN
 • Nu se respecta programarile
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in care se efectueaza RMN in sector 4

Iata in ce clinici si centre medicale se fac investigatii RMN in sectorul 4:

1. Clinica RMN Tineretului

Clinica RMN Tineretului din sector 4 dispune de patru dispozitive de rezonanta magnetica nucleara, de generatie noua si cu tehnologii actuale, care ofera imagini precise, rapide si silentioase: RMN Siemens Magnetom Sempra, produs in octombrie 2021, si dispozitive RMN General Electric Signa Excite 1.5 T. Clinica are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Personalul care lucreaza aici este specializat si cu experienta, fiind format din medici primari si specialisti radiologi cu competenta in RMN.

Tariful de lista pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 700 de lei, iar un RMN genunchi nativ costa 780 de lei.

Serviciile oferite de aceasta clinica din sectorul 4, Bucuresti, sunt apreciate de clienti, in majoritate. Oamenii spun ca aici au avut parte de interes din partea personalului in privinta nevoilor si solicitarilor, o atentie deosebita la detalii, curatenie, o buna organizare, timp de asteptare redus si promptitudine in ceea ce priveste eliberarea rezultatelor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica RMN Tineretului
Vezi Pareri

2. Medinst

Medinst este o clinica din sectorul 4, specializata in domeniul imagistic, respectiv RMN si CT. A fost inaugurata in 1996, fiind primul centru privat de imagistica medicala din capitala. Centrul ofera toata gama de investigatii imagistice, fiind hiperspecializat si in patologia cerebro-medulara, in cea musculo-scheletala si in patologia sanului. Investigatiile RMN care se realizeaza sunt: cerebral, de coloana vertebrala, musculo-scheletal, de articulatii, abdomino-pelvin, cardio RMN, angio RMN, whole body RMN, precum si diverse secvente RMN. Echipa numara: medici primari si specialisti, fizicieni medicali si tehnicieni radiologi.

Pretul unui RMN cerebral este de 650 de lei, iar un RMN la genunchi are un tarif de 700 de lei.

Cei care au trecut pragul acestui centru spun, in majoritate, ca serviciile sunt de calitate. Aprecierile lor vizeaza in special personalul amabil si implicat, printre care tehnicienii radiologi care ofera toate indicatiile cu calm si intelegere fata de nevoile pacientilor. In plus, bucurestenii au mai remarcat si faptul ca aparatura este ultramoderna si ca este intretinuta intr-un mod impecabil. Sunt si persoane care au ramas cu un „gust amar” dupa ce nu li s-a raspuns la telefon, programarile lor au fost amanate sau nu au fost respectate orele de programare.

3. Eureka

Serviciile clinicii Eureka Sf. Ioan din sectorul 4 se axeaza pe RMN si tomografii computerizate. In privinta rezonantei magnetice nucleare, sunt puse la dispozitie numeroase posibilitati pentru depistarea si monitorizarea unor afectiuni sau tumori, localizate in diverse zone ale corpului: cranio-cerebral, RMN gat, ureche, sinusuri, orbite, hipofiza, coloana vertebrala, abdominal, pelvin, organe genitale, sani, stern, articulatii, membre, extremitati, genunchi, bazin, umar, tumori osoase sau musculare, prostata, angiografie RMN, colangio RMN.

Pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 500 de lei, iar un RMN la genunchi bilateral nativ costa 1.000 de lei.

Bucurestenii spun despre serviciile Eureka Medical ca sunt de buna calitate, datorita colectivului empatic si profesionist, aparaturii de ultima generatie si locatiei accesibile. De asemenea, au mai fost punctate in mod favorabil curatenia si modul rapid in care decurg investigatiile. La capitolul „nemultumiri” a fost mentionat in special faptul ca trece mult timp pana sunt primite rezultatele.

4. Regina Maria

O alta optiune in sector 4 pentru un RMN este Centrul de Imagistica Marasesti din cadrul Regina Maria. Clinicile de sub umbrela acestui brand sunt foarte cunoscute in Romania, datorita specialitatilor diverse si medicilor cu experienta. Centrul Marasesti nu se dezice si aduna laolalta servicii complete de imagistica medicala si radiologie. Aparatura de ultima generatie face ca investigatiile sa fie precise si sa se desfasoare fara disconfort. Sunt trei medici primari specializati in radiologie si imagistica medicala care isi desfasoara activitatea aici.

Pretul pentru un RMN cerebral este de 1.000 de lei, iar tariful pentru un RMN genunchi unilateral nativ este de 905 lei.

In recenziile postate pe internet, oamenii au diverse pareri in legatura cu serviciile acestui centru de imagistica. Se spune ca procesul decurge rapid, in cazul unui RMN si ca personalul este atent si binevoitor. Alte persoane sustin ca experienta lor nu a fost una placuta, din mai multe motive: rezultate primite dupa doua saptamani, nu se respecta programarile, preturile sunt prea mari pentru ceea ce ofera.

Concluziile noastre

Inainte de a alege o clinica pentru a efectua un RMN in sector 4, tine cont de informatiile din acest articol. In acest fel, vei avea „temele” deja facute, vei sti care este cea mai potrivita locatie pentru gusturile si nevoile tale si vei putea stabili un anumit buget pentru o eventuala examinare.

In acest sector din Bucuresti sunt multe centre de radiologie si imagistica medicala de top, in care echipamentele sunt de ultima generatie, astfel ca ai sanse mari ca experienta sa fie placuta si de mare ajutor.