Meniu

RMN Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa faci RMN in sector 5? Acest sector al capitalei este ofertant la capitolul de clinici si centre de imagistica medicala pe care pacientii le pot alege daca medicul specialist le-a indicat sa faca o investigatie RMN.

Examinarea imagistica RMN este necesara pentru diagnosticarea precisa a unor boli neurologice, endocrinologice, oncologice etc. Aceasta investigatie complexa ii ajuta pe medici sa depisteze un spectru larg de afectiuni si poate fi efectuata in mai multe clinici si centre specializate din sectorul 5 al capitalei.

Care este pretul examenului RMN in sector 5?

Tabelul de mai jos ofera informatii privitoare la tarifele practicate pentru investigatia RMN in cadrul celor mai reputate clinici si centre de imagistica din sectorul 5 al capitalei. Deseori, pretul este unul dintre primele lucruri pe care pacientii vor sa le afle atunci cand vine vorba despre aceasta examinare, motiv pentru care urmatorul tabel le poate fi de folos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Elda
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 600 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate si promptitudine
 • Buna organizare
 • Curatenie
Dr. Furtuna
550 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 550 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal bine pregatit, atent la nevoie pacientului
 • Empatie si rabdare
 • Aparatura performanta pentru RMN
 • Curatenie
 • Unor pacienti le-au fost amanate programarile
OneLife
450 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 450 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atitudine pozitiva
 • Preturi foarte bune
 • Curatenie si aparatura moderna
 • Unii pacienti spun ca rezultatele lor au intarziat si ca programarile se decaleaza uneori
MedicalES
750-890 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 750-890 Ron
 • Servicii de calitate
 • Colectiv profesionist
 • Amabilitate si atentie la nevoile pacientului
 • Buna gestionare a situatiei in cazul pacientilor care sufera de claustrofobie
 • Preturi mici comparativ cu alte clinici
 • Operatorii preiau greu apelurile
Victoria Medical
600 Ron
 • Tarif RMN cranio-cerebral 600 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa formata din profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Programarile se decaleaza uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si centre unde poti face RMN in sector 5

Daca locuiesti in sectorul 5 al Bucurestiului si cauti pe Google o clinica unde poti face RMN, vei observa ca motorul de cautare iti returneaza destul de multe rezultate. Deci, nu este suficient sa faci o simpla cautare pe internet pentru a determina care locatie este compatibila cu asteptarile tale.

In cazul RMN-ului, este important sa fie utilizata aparatura performanta care sa asigure acuratetea imaginilor si sa ajute la punerea rapida a unui diagnostic. Iata care sunt cele mai bune clinici si centre de imagistica medicala dintre care poti alege daca locuiesti in sectorul 5:

1. Elda

Multe persoane din sectorul 5 care se afla in cautarea unei clinici de imagistica medicala aleg Elda, unde pot beneficia de o gama variata de investigatii, in raport cu nevoile lor individuale. Activitatea clinicii se concentreaza pe imagistica de diagnostic, in special RMN si computer tomograf. Pentru a atinge perfomanta actului medical, au fost facute investitii in echipamente de ultima ora si in instruirea personalului. Pentru a tine pasul cu evolutia din domeniu, pregatirea personalului este una continua, iar din colectivul clinicii fac parte medici supraspecializati.

La aceasta clinica, pretul RMN-ului cranio-cerebral nativ este de 600 lei.

Clinica Elda este apreciata de pacienti, lucru ce se poate vedea din numeroasele recenzii pozitive oferite de acestia. Serviciile sunt de foarte buna calitate, iar clinica este curata si ingrijita. Sunt apreciate organizarea clinicii si promptitudinea. Personalul este descris ca fiind profesionist, amabil, prompt si comunicativ.

Vezi parerile pacientilor despre Elda
Vezi Pareri

2. Dr. Furtuna Dan

Centrul Medical Dr. Furtuna Dan este una dintre cele mai bune optiuni pentru locuitorii din sectorul 5 sau din alte zone ale capitalei care trebuie sa faca RMN. Centrul medical are o prezenta consolidata in capitala, prin intermediul celor 4 clinici in care pacientii beneficiaza de servicii medicale din mai multe specialitati, precum si de investigatii RMN si computer tomograf. Colectivul clinicilor din reteaua Dr. Furtuna Dan este alcatuit din profesionisti care colaboreaza intre ei si care sunt preocupati de calitatea actului medical. Precizia rezultatelor este sustinuta de folosirea unor echipamente de ultima generatie.

La aceasta clinica, RMN cranio-cerebral nativ costa 550 lei.

Feedback-ul primit in mediul online este in mare parte pozitiv. Pacientii spun ca centrul medical este modern, curat si dotat cu aparatura de ultramoderna pentru investigatiile RMN. La capitolul personal, acesta este caracterizat de meticulozitate, rabdare, grija pentru pacient, empatie si mai ales, de profesionalism. Comunicarea cu pacientii este foarte buna si inclusiv angajatii de la receptie sunt laudati pentru amabilitate. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, exista si cativa pacienti care spun ca programarile lor au fost amanate sau ca au asteptat prea mult, desi aveau programare.

3. Clinica OneLife

Din clasamentul celor mai bune variante de clinici dintre care poti alege daca stai in sectorul 5 al capitalei si medicul ti-a recomandat sa faci RMN face parte si Clinica OneLife. Aici poti beneficia de servicii complexe de radiodiagnostic si imagistica medicala, fiind un centru de excelenta care pune pe primul loc precizia rezultatelor. Pentru a indeplini de fiecare data acest obiectiv, se fac investitii constant in aparatura de ultima ora si in pregatirea personalului. Din colectivul clinicii fac parte medici primari, medici specialisti si cadre universitare. Se utilizeaza cele mai performante tehnologii de RMN si se pune accent pe timpul scurt de examinare si furnizare a rezultatelor.

La Clinica OneLife, poti face RMN cerebral la pretul de 450 lei (sau 390 lei in perioada de reduceri).

Mai multe persoane care au facut RMN la clinica OneLife spun ca au primit rezultatele rapid si ca au beneficiat de amabilitate, profesionalism si atitudine pozitiva din partea medicilor si asistentelor. Tot prin intermediul recenziilor din mediul online, pacientii mentioneaza ca preturile sunt bune. Clinica este curata si situata intr-o zona buna. De asemenea, este dotata cu aparatura moderna si ofera conditii care pot fi asemanate cu cele dintr-o clinica occidentala. Exista si persoane a caror experienta nu a fost conform asteptarilor, acestea spunand ca rezultatele lor au intarziat, iar altii ca au asteptat destul de mult, desi aveau programare.

4. MedicalES

Cu prezenta si in sectorul 5 al capitalei, centrele MedicalES ofera servicii performante de imagistica si sunt o varianta foarte buna pentru carora li s-a recomandat sa faca RMN. Dotate cu cea mai noua aparatura pentru investigatiile RMN, centrele din aceasta retea asigura un nivel inalt de calitate prin investitiile in echipamente de top si prin pregatirea continua a personalului. Medicii sunt preocupati de noutatile din domeniu, motiv pentru care participa la cursuri de pregatire in programe externe.

RMN-ul cranio-cerebral nativ costa intre 750-890 lei.

Multe persoane spun ca au intalnit un colectiv amabil si profesionist la Medical ES, care acorda atentie pacientilor si este orientat catre nevoile acestora. Medicii raspund la toate intrebarile si gestioneaza bine situatiile pacientilor care sufera de claustrofobie. De asemenea, preturile sunt mai mici comparativ cu alte clinici din Bucuresti. La capitolul dezavantaje, cativa pacienti se arata nemultumiti de faptul ca nu li se raspunde la telefon si ca operatorii sunt ocupati timp de zeci de minute.

5. Victoria Medical Center

Daca locuiesti in sectorul 5, poti face RMN inclusiv la Victoria Medical Center. Reteaua de centre medicale si-a inceput de curand activitatea si reuneste o gama larga de specialitati medicale. Intregul personal isi canalizeaza atentia pe nevoile personalului si prioritizeaza calitatea actului medical. Din colectivul Victoria Medical fac parte inclusiv medici pregatiti in strainatate. Se folosesc tehnologii de ultima ora si exista o preocupare deosebita pentru siguranta pacientilor.

Pretul RMN-ului cranio-cerebral nativ este de 600 lei.

Din recenzii, se poate observa ca majoritatea persoanelor care au trecut pragul centrului medical sunt multumite de calitatea serviciilor. Acestia spun ca unitatea medicala este curata si ca echipa este formata din profesonisti, care sunt atenti la nevoile pacientului si dedicati meseriei. Cat despre dezavantaje, cativa pacienti spun ca ora programarii lor nu a fost respectata.

Concluzii

Daca locuiesti in sectorul 5 sau in apropiere si trebuie sa iti faci RMN in viitorul apropiat, optiunile de clinici si centre medicale de imagistica sunt numeroase. Important este sa alegi una dintre locatiile recunoscute pentru raportul bun calitate-pret si pentru precizia rezultatelor, definita de folosirea unor echipamente de ultima generatie.