Meniu

RMN Bucuresti Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui RMN in sector 6 se poate face la un numar mare de clinici, iar locuitorii din aceasta zona a capitalei pot sa aleaga in functie de criterii precum raportul calitate pret si recenzii. RMN-ul este investigatia recomandata de medic pentru depistarea unor patologii oncologice, neurologice si nu numai, dar si pentru monitorizarea acestora.

Aceasta metoda imagistica avansata si complexa nu provoaca durere pacientului si nu implica raze X. Mai multe clinici din capitala sunt dotatate cu aparate folosite pentru scanarea RMN, iar pacientii au suficiente optiuni aflate chiar in apropierea lor. Inclusiv persoane din afara capitalei aleg sa vina aici pentru a beneficia de servicii de imagistica medicala la unele dintre cele mai reputate clinici.

Top clinici unde poti face RMN in sector 6

Daca locuiesti in sectorul 6 si medicul ti-a recomandat sa faci RMN, ai numeroase variante de clinici care sunt dotate cu aparatura performanta si care ofera acest tip de investigatie. Pentru a iti fi mai usor sa o alegi pe cea potrivita asteptarilor tale, poti consulta urmatorul tabel care sintetizeaza informatii de interes despre alegerile de top in materie de clinici si centre unde se face examinare RMN:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
570 Ron
 • Pret RMN cerebral 570 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Programarile se respecta
 • Clinica este foarte curata
 • Aparatura de ultima generatie
RMN Scan
2
450 Ron
 • Pret RMN cerebral 450 Ron
 • Preturi accesibile
 • Personal foarte amabil si rabdator
 • Curatenie si dotari moderne
 • Atmosfera placuta
Imamed
3
550 Ron
 • Pret RMN cerebral 550 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Personal amabil
 • Profesionalism
 • Programarile se respecta
 • Atmosfera placuta
Centrul Brancusi
550 Ron
 • Pret RMN cerebral 550 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Centru de radiologie si RMN
 • RMN nativ sau cu substanta de contrast
 • Aparat RMN de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru examen RMN in sector 6

In continuare, persoanele care locuiesc in sectorul 6 sau intentioneaza sa mearga acolo pentru examinarea RMN, pot afla mai multe detalii despre clinicile de top din aceasta zona a capitalei, astfel incat sa le fie mai simplu sa determine care dintre acestea raspunde la exigentele unui potential pacient care isi doreste sa beneficieze de servicii de calitate:

1. Medima

Pacientii din sector 6 pot sa aleaga Medima Virtutii pentru efectuarea RMN-ului, care face parte tot din reteaua de clinici Medima. Activitatea medicilor se desfasoara sub indrumarea directorului medical Gheorghe Iana, care este medic primar radiologie si imagistica medicala, cu supraspecializare in neuroimagistica. Cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, prof. univ. dr. Gheorghe Iana ocupa functia de presedinte in cadrul Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania.

Pentru un RMN cerebral nativ, pacientii acestei clinici vor plati 570 lei. Pretul RMN-ului abdominal nativ este de 600 lei.

Multi pacienti au notat pozitiv aceasta clinica prin calificative si recenzii in mediul online, spunand ca recomanda serviciile sale. Profesionalismul si amabilitatea sunt doua dintre trasaturile atribuite personalului, care comunica eficient si raspunde la toate intrebarile pacientilor. Programarile se respecta, aparatura este de ultima generatie, iar igiena din clinica ireprosabila. Empatia si promptitudinea sunt alte doua aspecte apreciate.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. RMN Scan Medical

O optiune foarte buna pentru pacientii din sector 6 in vederea efectuarii unei investigatii RMN este RMN Scan Medical, unde se ofera servicii de imagistica medicala. Aceasta clinica este in contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de investigatii decontate. Aici isi desfasoara activitatea o echipa de profesionisti, iar dotarile moderne permit o acuratete inalta a imaginilor obtinute prin scanarea RMN.

Privitor la tarife, un RMN cranio-cerebral costa 450 lei, iar un RMN abdominal inferior (ovar, uter, prostata, vezica urinara, rect) 500 lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le descriu ca fiind de o calitate ireprosabila. Un aspect foarte apreciat si mentionat de majoritatea persoanelor care au trecut pragul clinicii este amabilitatea personalului, care este cald, rabdator si bine pregatit. Pacientii care sufera de claustrofobie sunt sprijiniti si ajutati sa se familiarizeze cu aparatul RMN si primesc informatii detaliate despre cum va decurge procedura. Alte avantaje sunt preturile accesibile, promptitudinea, aparatura performanta, curatenia si atmosfera placuta.

3. Imamed

Tot in sector 6, o varianta foarte buna pentru a face RMN o constituie Imamed, clinica unde se ofera si servicii de imagistica medicala. In cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa medicala pluridisciplinara cu experienta vasta, iar tehnologiile si aparatura folosite sunt de ultima ora. De asemenea, Imamed este membru institutional in cadrul Societatii Internationale pentru Telemedicina si e-Sanatate, ceea ce permite clinicii sa colaboreze cu entitati din peste 100 de tari, inclusiv cu Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Pretul unui RMN cerebral nativ este de 550 lei, iar pentru RMN abdominal nativ pacientii vor plati 580 lei.

Actul medical este de o calitate inalta, asa cum reiese din opiniile pacientilor. Medicii sunt profesionisti, amabili, rabdatori si intreg personalul este apreciat pentru profesionalism si atitudinea prietenoasa. Ora programarii se respecta, clinica este curata, timpul de asteptare este scurt si atmosfera este placuta.

4. Centrul Medical Brancusi

Activitatea Centrului Medical Brancusi din sector 6 a demarat in anul 2009, fiind o policlinica in care functioneaza numeroase cabinete medicale, un centru de explorari functionale, un laborator de analize medicale, precum si un departament de radiologie si RMN.  Investigatiile de rezonanta magnetica se efectueaza cu un aparat Magneton Essenza TIM+DOT System 1,5 Tesla, de la Siemens. Echipamentul este unul performant, care scade timpul de examinare si ofera investigatii de inalta precizie, atat native, cat si cu substanta de contrast, in functie de afectiunea suspicionata si de regiunea investigata. Substanta de contrast utilizata este bine tolerata de organism, fiind pe baza de gadolinium, si nu pe baza de iod. Se realizeaza RMN pentru diverse zone ale corpului la Centrul Medical Brancusi: cerebral, abdominal, articulatii, coloana vertebrala, de prostata, mamar.

Pretul unui RMN cerebral nativ este de 550 de lei.

Bucurestenii si-au exprimat recunostinta in mediul online pentru unele dintre cadrele medicale din aceasta policlinica privata. Oamenii sustin ca amabilitatea si profesionalismul personalului este la inaltime si ca un alt mare plus il reprezinta varietatea serviciilor medicale de diagnostic si tratament. Sunt insa si pacienti care sustin ca nu se respecta programarile si ca este foarte aglomerat.

Concluzii

Sectorul 6 gazduieste numeroase clinici reputate unde se poate face RMN si pe care pacientii le pot alege pentru calitatea actului medical, atitudinea profesionista a intregului personal si raportul calitate pret satisfacator. Acestea sunt motivele care stau la baza popularitatii clinicilor si care ii determina inclusiv pe locuitorii din alte judete sa se indrepte catre capitala atunci cand au nevoie de efectuarea unei investigatii RMN.