Meniu

RMN Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Clinicile de RMN din Bucuresti sunt foarte cautate, atat de locuitorii din capitala, cat si de cei din provincie. Motivele sunt cat se poate de clare: aici se afla medici cu experienta si reputatie in domeniu, precum si o aparatura de ultima generatie, care ofera imagini elocvente pentru stabilirea unui diagnostic exact.

Citeste acest articol pentru a afla multe informatii utile in legatura cu cele mai importante centre RMN din Bucuresti! Dupa cum vei putea vedea, clinicile se afla in relatie contractuala cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca serviciile iti sunt decontate. In plus, iti vom prezenta si parerile oamenilor in legatura cu ele, pentru a-ti face o imagine cat mai completa.

Informatii utile despre centrele RMN din Bucuresti

Daca ai primit o recomandare de la doctorul de familie sau de la medicul specialist de a face un RMN, in Bucuresti iti poti indrepta atentia catre clinicile prezentate in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
350-2.100 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 350-2.100 Ron
 • Medici primari si specialisti coordonati de o renumitul prof. dr. Gheorghe Iana
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Locatie accesibila
 • Atmosfera placuta
 • Timp de asteptare ridicat la call center
Biomed Scan
2
590-1.470 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 590-1.470 Ron
 • Personal medical bine pregatit
 • Personalul de la Receptie este amabil
 • Aparatura moderna
 • Multi oameni multumiti de investigatii
 • Nemultumiri legate de triajul pacientilor
Centrokinetic
3 Clinica-Verificata
600-1.250 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.250 Ron
 • Investigatii precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Cadre medicale cu o buna pregatire
 • Servicii ireprosabile
 • Rezultate corecte
 • Atmosfera primitoare
RMN Scan Medical
700-1.500 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 700-1.500 Ron
 • Personal profesionist
 • Respect deosebit pentru fiecare pacient
 • Preturi accesibile
 • Rapiditate in programari
 • Decontare prin CNAS
Medinst Diagnostic
650-1.500 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 650-1.500 Ron
 • Aparatura performanta
 • Echipa profesionista
 • Personal medical bine pregatit
 • Diverse tipuri de investigatii RMN
 • Curatenie in clinica
 • Orele de programare sunt depasite
Clinica Nord
380-3.250 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 380-3.250 Ron
 • O echipa numeroasa de medici
 • Aparatura ultramoderna
 • Servicii RMN decontate
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face un RMN in Bucuresti?

In continuare, iti prezentam pe scurt cele mai bune clinici unde poti beneficia de un RMN in Bucuresti:

1. Medima

Echipa Medima Bucuresti este formata din medici primari si specialisti si se afla sub indrumarea renumitului profesor doctor Gheorghe Iana, medic primar Radiologie si Imagistica Medicala, presedinte al Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania, precum si seful catedrei de radiologie din cadrul UMF „Carol Davila” din capitala. In cadrul clinicilor din Bucuresti (de pe Soseaua Virtutii si din Giulesti) se pot efectua investigatii variate: RMN cerebral, RMN 3T cap nativ cu protocol de epilepsie, RMN plex brahial, RMN coloana lombara, RMN coloana cervicala, RMN cap si gat, RMN hipofiza si multe altele.

Pretul pentru RMN este cuprins in intervalul 350-2.100 de lei.

Majoritatea parerilor exprimate de catre cei care au beneficiat de serviciile clinicii Medina sunt laudative. Oamenii spun ca au uitat efectiv ca au venit pentru o investigatie, datorita atitudinii exemplare a personalului de la receptie si a celui medical. In plus, aparatura de ultima ora in materie de rezonanta magnetica le da oamenilor incredere si siguranta ca rezultatele sunt cat se poate de elocvente. Mai sunt apreciate de oameni si faptul ca locatia este un accesibila, dar si ca in clinica este curatenie si o atmosfera placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Biomed Scan

Biomed Scan ofera acces la investigatii de specialitate de rezonanta magnetica de foarte buna calitate. Poti efectua aici RMN pentru urmatoarele zone: cerebral, coloana vertebrala, articulatii, abdomen, pelvis. Pacientii asigurati beneficiaza de investigatii RMN gratuite in cazul tuturor celor 7 tipuri de „monitorizari”.

Pretul pentru RMN variaza de la 590 de lei pentru RMN cranio-cerebral și poate ajunge la 1.470 de lei pentru RMN coloana vertebrala (3 segmente).

Cei care au mers la investigatii la clinica Biomed Scan sunt in majoritate multumiti de experienta pe care au avut-o. Ei spun ca personalul este tanar, amabil si profesionist si ca da dovada de empatie si intelegere in relatia cu pacientii. Totodata, foarte multi spun ca au fost incurajati de asistente pentru a trece mai usor si fara frica de experienta RMN-ului. Sunt si cativa oameni nemultumiti, motivand ca triajul clientilor este „haotic” sau ca au primit rezultatul RMN-ului pe o hartie, la o rezolutie slaba.

3. Centrokinetic

Centrokinetic este o clinica de ortopedie, neurologie si recuperare medicala din Bucuresti in cadrul careia se pot efectua si investigatii de tip RMN. Echipa medicala care isi desfasoara activitatea in departamentul de imagistica este experimentat si bine pregatit, avand competenta de a efectua mai multe tipuri de investigatii. Printre acestea se numara si: RMN la coloana, sold, genunchi, glezna, umar, cot, coapsa, gamba, mana / pumn, brat / antebrat, picior / antepicior. In cadrul clinicii se folosesc doua aparaturi de ultima generatie de RMN deschis – Fujifilm Aperto Lucent si Esaote O-scan – prin intermediul carora pacientii sunt atent examinati. Rezultatele sunt precise si obtinute intr-un timp scurt, insa merita mentionat ca pot varia de la persoana la persoana, in functie de sex, varsta, inaltime, greutate.

Pretul pentru RMN porneste de la 600 de lei si poate ajunge la 1.250 de lei.

In cele peste cinci sute de recenzii postate in mediul online, pacientii si-au exprimat multumirea cu privire la investigatiile eficiente de care au beneficiat si care le-au fost puse la dispozitie de centrul medical multidisciplinar CentroKinetic. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, cadrele medicale dau dovada de o buna pregatire, serviciile sunt ireprosabile, rezultatele obtinute sunt corecte, iar atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

4. RMN Scan Medical

Echipa de profesionisti de la RMN Scan Medical este ajutata de o aparatura de ultima ora in procesul de investigare. Aparatul este RMN Siemens Avanto 1.5 T, ce ofera o acuratete inalta a imaginilor. Pot merge la aceasta clinica si cei care isi doresc un RMN cu bilet de trimitere in Bucuresti, pentru ca RMN Scan Medical se afla in relatie contractuala cu CAS Bucuresti.

Pretul pentru RMN porneste de la 700 de lei si poate ajunge la 1.500 de lei.

Din parerile exprimate de oamenii care au mers la aceasta clinica pentru investigatii RMN, reies cateva calificative la adresa personalului medical: profesionalism, rabdare, amabilitate si un respect pentru pacienti pe care unii spun ca nu l-au mai intalnit la alte clinici medicale. Sunt enumerate, de asemenea, si alte avantaje: preturi mai mici fata de alte clinici de acest tip, curatenie impecabila si ca programarile se fac intr-un timp scurt.

5. Medinst Diagnostic

Clinica Medinst a fost inaugurata in 1996, fiind primul centru privat de imagistica medicala ce s-a infiintat in Bucuresti. Aici poti beneficia de toata gama de investigatii imagistice, clinica remarcandu-se in special prin hiperspecializarile in patologia cerebro-medulara, in cea a sanului sau in cea musculo-scheletala. Centrul colaboreaza cu Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, ceea ce a dus la perfectionarea personalului medical in aceste domenii. Se pot efectua aici urmatoarele tipuri de RMN: cerebral, coloana vertebrala, articulatii, musculo-scheletal, abdomino-pelvin, de san, de ficat, angio RMN, cardio RMN si Whole body RMN.

Pretul pentru RMN variaza intre 650-1.500 Ron.

Cei care au postat un review in mediul online in legatura cu aceasta clinica sunt in majoritate multumiti. Evident ca sunt si pareri pro, dar si contra in legatura cu serviciile acesteia. Printre aprecieri se numara: buna pregatire a medicilor, aparatura performanta si bine intretinuta, curatenia din clinica. La nemultumiri, oamenii au subliniat: se depasesc orele programarilor, rezultatele RMN-urilor sunt interpretate cu intarziere sau ca sunt tinuti mult timp „pe fir” la telefonul clinicii, pana sa poata discuta cu un angajat.

6. Clinica de Imagistica Nord

Face parte din grupul Provita, una dintre putinele institutii medicale din Romania specializate in Terapia Durerii si in chirurgia minim invaziva a coloanei vertebrale. In cadrul specialitatii de Radiologie si Imagistica Medicala isi desfasoara activitatea mai multi medici primari si specialisti bine pregatiti si cu o experienta vasta. Din 2020, pentru investigatiile RMN si alte servicii paraclinice, se accepta bilete de trimitere de la toti doctorii de familie sau specialistii aflati in contract cu CAS, indiferent de casa cu care medicul care face recomandarea se afla in contract.

Pretul pentru RMN porneste de la 380 de lei si poate ajunge la 3.250 de lei.

Parerile sunt impartite in legatura cu serviciile oferite de acest centru medical. Unii spun este una dintre cele mai bune clinici din Romania, cu doctori bine pregatiti si conditii ca in Occident, altii spun ca au asteptat mult timp pe la usi, bolnavi fiind, sau ca interpretarile RMN-urilor se fac cu foarte mare intarziere.

Concluziile noastre

Este important ca atunci cand faci un RMN, in Bucuresti sau in orice alta localitate, sa te asiguri ca in clinica functioneaza un aparat cu rezonanta magnetica de ultima generatie si ca medicul care iti interpreteaza rezultatele este unul cu experienta. In acest fel, vei avea siguranta ca diagnosticul este exact si ca tratamentul care ii urmeaza, daca este cazul, va fi eficient. Oricare dintre clinicile si centrele medicale de mai sus se incadreaza in aceste criterii importante, asa ca poti lua o decizie buna, daca optezi pentru una dintre ele.