Meniu

RMN Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui RMN in Calarasi se poate face la un numar limitat de clinici, insa persoanele din acest oras nu trebuie sa mearga neaparat in alta localitate pentru a isi face examinarea RMN – recomandata de medici pentru a identifica cu precizie anumite afectiuni sau pentru a vedea cum evolueaza o afectiune deja diagnosticata, cum ar fi o patologie vasculara sau una inflamatorie – deoarece au la dispozitie o optiune foarte buna chiar in apropierea lor.

Aceasta investigatie se poate efectua cu sau fara substanta de contrast, in functie de cum decide medicul. Substanta de contrast este utilizata pentru o mai mare acuratete in examinarea unor zone ale organismului, dar nu este intotdeauna necesara. Daca nu se foloseste aceasta substanta, este vorba despre RMN nativ, care se face si in Calarasi.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
550 Ron
  • Pret RMN cerebral nativ 550 Ron
  • Excelenta in imagistica si radiologie
  • Medici cu experienta
  • Act medical de inalta calitate
  • Personal amabil si bine pregatit
  • Ambient placut si dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica poti merge pentru RMN in Calarasi?

Locuiesti in Calarasi si medicul specialist ti-a recomandat sa faci un RMN pentru a verifica acuratetea unui diagnostic sau pentru a monitoriza o boala? In continuare, va fi prezentata cea mai buna varianta pe care o au persoanele din acest oras, care pot beneficia de investigatia RMN in apropierea lor:

Medima

Cea mai buna optiune pe care o au locuitorii din Calarasi in vederea efectuarii unui RMN este Medima, care ofera servicii de imagistica medicala. Aceasta retea de clinici este recunoscuta pentru excelenta in imagistica si radiologie, folosind tehnologii de ultima ora. In cadrul clinicilor Medima activeaza medici cu experienta vasta, care isi desfasoara activitatea sub indrumarea profesorului doctor Gheorghe Iana. Acesta este presedintele asociatiei de profil si sef al catedrei de radiologie de la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Carol Davila” din Bucuresti.

La aceasta clinica, pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 550 lei. Pentru un RMN abdominal inferior/pelvis nativ, pacientii vor plati 590 lei. Lista de preturi este disponibila inclusiv pe website-ul oficial al clinicii.

Foarte multi pacienti recomanda serviciile acestei clinici, care sunt descrise ca fiind de inalta calitate, si declara ca au avut o experienta placuta. Personalul este amabil, bine pregatit, profesionist si foarte comunicativ. Alte avantaje sunt promptitudinea, punctualitatea, curatenia, ambientul placut si dotarea clinicii cu aparatura performanta. Fiind singura optiune a persoanelor din Calarasi, exista si cativa pacienti care spun ca au primit rezultatele destul de greu, ca urmare a volumului mare de munca din clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

Concluzii

Asadar, optiunea pe care o au la dispozitie locuitorii din Calarasi pentru a face RMN este una foarte avantajoasa, deoarece pacientii se declara multumiti si descriu serviciile ca fiind de inalta calitate.