Meniu

RMN Cardiac Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Utilizat pentru evaluarea imagistica a malformatiilor si structurilor inimii, pentru identificarea cauzelor aritmiilor sau cardiomiopatiilor, un RMN cardiac in Brasov se poate efectua la una dintre clinicile cu servicii de top din oras, in care exista aparatura necesara si personal medical competent pentru aceasta procedura si interpretarea imaginilor. Daca medicul ti-a recomandat o astfel de investigatie, pe langa alte metode conventionale de evaluare a cordului, este esential ca aceasta sa se realizeze in cele mai bune conditii, de rezultatul ei depinzand diagnosticul si tratamentul care sa iti imbunatateasca semnificativ calitatea vietii.

Pentru ca nu esti specialist in servicii de sanatate sau medic, ai nevoie de informatiile din articolul de fata pentru a te edifica in privinta centrelor medicale din Brasov carora trebuie sa te adresezi pentru un RMN de cord si la ce ar trebuie sa te astepti la fiecare dintre acestea.

Unde mergi pentru un RMN cardiac in Brasov?

Nu multe sunt clinicile care ofera servicii de imagistica prin rezonanta magnetica nucleara si vor fi si mai putine dintre acestea in care poti face RMN cardiac in Brasov. Pentru ca nu ai timp de pierdut si, cu cat suni mai repede pentru o programare la una dintre unitatile medicale din tabelul de mai jos, cu atat mai devreme vei obtine examinarea de care ai nevoie. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cardiac
Rating
Website
Polimed Dacia
Clinica-Verificata
2.000-2.200 Ron
 • Pretul pentru RMN cardiac variaza intre 2.000-2.200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal medical bland, competent si empatic
 • Interior curat, modern si primitor
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de rabdare si amabilitate din partea personalului de la receptie
S. Sfantul Constantin
2.100-2.300 Ron
 • Pretul pentru RMN cardiac variaza intre 2.100-2.300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Preturi mari
 • Timp de asteptare mare
 • Comportament lipsit de solicitudine la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor cu servicii de RMN cardiac in Brasov

Pentru ca stii ca de acuratetea unui RMN cardiac in Brasov depind in mare masura diagnosticul corect si tratamentul adecvat al afectiunii de care suferi, iti doresti o investigatie de calitate, cu aparatura performanta si medici competenti. Pentru a te decide care dintre cele doua clinici din top ti-ar putea satisface mai bine exigentele, informatiile din sectiunea urmatoare a articolului iti vor fi de folos.

1. Clinica Polimed Dacia

La Clinica Polimed Dacia, se efecteueaza o mare varietate de investigatii cu rezonanta magnetica nucleara, printre care RMN cerebral, RMN cardiac, RMN coloana, RMN abdominal, nativ sau cu substanta de contrast. La cabinetul specializat activeaza o echipa alcatuita din patru medici primari radiologie si imagistica medicala, in contract cu CAS, dr. Dorina Henegar, dr. Daniela Boricean, dr. Diana Velicu si dr. Mihaela Mirescu. Centrul medical din Brasov a luat fiinta in anul 2012 si dispune azi de un laborator de imagistica medicala (CT, RMN, mamografie, ecografie), un ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, spitalizare de zi si laborator de explorari functionale. 

Pentru un RMN cardiac vei achita 2000 de lei, in timp ce investigatia cu substanta de contrast te va costa 2200 de lei.

În mare parte, recenziile scrise de pacienti pe Google denota un grad ridicat de multumire. Acestea consemneaza aspecte precum: servicii de calitate, personal medical competent, bland si empatic, interior curat, modern si primitor. Pe de alta parte, sunt si multe recenzii in care pacientii sustin ca timpul de asteptare este mare, receptionerele se adreseaza pe un ton rastit, iar consultatiile si investigatiile cu bilet de trimitere se programeaza greu.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Polimed Dacia
Vezi Pareri

2. Spitalul Sfantul Constantin

La Spitalul Sfantul Constantin, un RMN cardiac se realizeaza cu ajutorul echipamentului performant RMN Siemens Avanto Fit in cadrul Centrului CardioRec, care face parte din Centrul de Imagistica Cardiovasculara Integrata al retelei Auxologico din Milano. Pacientii din Brasov beneficiaza astfel de aceleasi servicii de calitate ca in clinica italiana sau in cele mai importante centre cardiologice europene. Examinarea se va desfasura sub indrumarea unuia dintre cei sase medici imagisti ai spitalului, doi medici primari si patru medici specialisti. Spitalul Sfantul Constantin din Brasov a fost inaugurat in martie 2011 si dispune din anul 2019 de un sediu nou, cu saloane pentru spitalizarea continua, un centru de imagistica medicala dotat cu echipamente de ultima generatie, un bloc operator cu 6 sali de operatie, un centru de chirurgie cardiovasculara si unul de cardiologie clinica si interventionala, o sectie de terapie intensiva.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web al spitalului. Pentru un RMN cardiac nativ, pretul este de 2100 de lei, iar pentru un RMN cardiac cu substanta de contrast, vei plati suma de 2300 de lei.

Parerile pacientilor sunt diferite, in functie de experienta avuta in cadrul cabinetului caruia s-au adresat. In recenziile de pe Google, multi scriu despre servicii de calitate, medici profesionisti si tratamente eficiente. Exista insa aspecte care ar putea fi imbunatatite, in conditiile in care multi pacienti acuza faptul ca nu se respecta programarile, ca preturile sunt mari, iar comportamentul personalului de la receptie este lipsit de solicitudine. 

Concluzii

Daca metodele clasice de diagnosticare si-au dovedit limitele, cu siguranta asteptarile iti pot fi indeplinite de un RMN cardiac in Brasov, daca alegi sa accesezi serviciile de imagistica la unul dintre centrele medicale incluse in clasamentul din acest articol. Cele doua unitati de top prezentate mai sus dispun de aparatura de ultima generatie pentru realizarea investigatiei cu rezonanta magnetica nucleara si de experienta unor medici profesionisti, specializati in radiologie si imagistica medicala. Daca intrunesti calitatea de asigurat si ai bilet de trimitere de la medicul specialist, poti beneficia de examinare gratuit. De asemenea, serviciile de RMN cord sunt disponibile si contra cost, in oricare dintre variante – nativ sau cu substanta de contrast.

Avand la disponizitie informatiile din textul de mai sus despre centrele de imagistica din Brasov, vei putea lua o decizie responsabila in legatura cu sanatatea inimii tale si vei opta pentru clinica in masura sa iti satisfaca cel mai bine exigentele.