Meniu

RMN Cardiac Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a pune un diagnostic precis sau pentru a monitoriza o anumita afectiune a inimii, medicul cardiolog poate solicita efectuarea unui RMN cardiac. In Cluj sunt cateva clinici la care se realizeaza aceasta investigatie imagistica utila pentru evaluarea malformatiilor si a maselor cardiace, pentru studierea aritmiilor, in diferite cardiomiopatii sau dupa infarctul miocardic.

Descopera in continuare la ce clinica din Cluj te poti programa pentru un RMN de cord!

Unde poti face un RMN cardiac in Cluj si cat costa?

In tabelul de mai jos poti gasi clinicile unde se efectueaza RMN cardiac in Cluj si care este tariful pentru o astfel de investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cardiac
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
1.700 Ron
 • Pretul pentru un RMN de cord nativ este de 1.700 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici bine pregatiti
 • Aparat RMN modern
 • Lipsa locurilor de parcare destinate pacientilor
 • Nu se respecta programarile
Interservisan
1.700 Ron
 • Pretul pentru un RMN de cord nativ este de 1.700 Ron
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Personal amabil si profesionist
 • Investigatii decontate prin CAS, inclusiv RMN
 • Ora programarii nu se respecta uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde se efectueaza RMN cardiac in Cluj

Aceasta investigatie imagistica nu se realizeaza in orice clinica specializata in RMN, prin urmare, pentru un RMN cardiac in Cluj ai doar aceste trei optiuni:

1. Cardiomed

Cardiomed este un centru medical in care se afla numeroase specialitati medicale: cardiologie, dermatologie, ORL, pneumologie, pediatrie, chirurgie generala etc. Departamentul de imagistica din cadrul centrului medical Cardiomed ofera cea mai noua tehnologie in materie de RMN, un aparat ultramodern pentru un confort deosebit al pacientilor si rezultate relevante in stabilirea unui diagnostic sau in monitorizarea unei afectiuni. RMN cardiac se face aici cu un aparat Cardio RMN – GE Signa Voyager, ce obtine imagini detaliate in privinta structurii si functiilor inimii.

Pretul pentru un RMN cord nativ este de 1.700 de lei, iar RMN-ul de cord cu substanta de contrast costa 2.700 de lei.

Numeroase persoane sunt foarte multumite de serviciile acestei clinici, insa sunt si pacienti care spun ca se asteapta mult peste orele de programare, ca sunt uneori sunati ca nu se mai ofera consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere si ca administrarea este deficitara. In schimb, sunt persoane care spun ca au avut parte de servicii profesioniste si ca medicii sunt profesionisti si amabili.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Interservisan

Interservisan cuprinde trei clinici: Centrul Medico – Chirurgical Interservisan Gheorgheni, ce a fost infiintat in 2014 de catre prof. univ. dr. Teofil Pop, Clinica Novia Estetica si Centrul Medico-Chirurgical Motilor. In toate acestea, misiunea este aceea de a le reda sanatatea si bucuria de a trai tuturor pacientilor, prin servicii medicale private de calitate superioara, oferite de personal medical cu experienta, ajutat de aparatura performanta in care s-a investit in ultimii ani. Inca un avantaj ar fi ca multe investigatii sunt decontate de CJAS Cluj, printre care si unele investigatii RMN.

Pretul pentru un RMN cardiac este de 1.700 de lei.

Multi spun ca personalul medical de la Interservisan este amabil si competent, insa au plangeri in ceea ce priveste faptul ca se platesc inainte investigatiile sau ca timpul de asteptare este uneori foarte mare. Unii mai spun si ca preturile sunt prea mari pentru ce ofera acest centru medical din Cluj.

Concluziile noastre

Atunci cand vrei sa te orientezi catre o clinica pentru efectuarea unui RMN cardiac, in Cluj, informeaza-te dinainte, cautand detalii despre aparatura utilizata, personalul medical care realizeaza investigatia sau care interpreteaza rezultatele si parerile celor care au beneficiat de respectivele servicii.

Clinicile din Cluj sunt recunoscute pentru investitiile in aparatura si, mai ales, pentru personalul medical format pe plan local, in centrul universitar din regiune, si care deseori opteaza pentru supraspecializari in strainatate, cum este si cazul unor medici de radiologie si imagistica medicala.