Meniu

RMN Cardiac Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Multe persoane se intreaba daca pot efectua un RMN cardiac in Craiova. Raspunsul este afirmativ, iar in acest articol iti vom face cunostinta cu singurul doctor din municipiu, la ora actuala, care este specializat in acest tip de investigatie prin rezonanta magnetica. 

Este vorba despre un medic specialist cardiolog care activeaza in doua centre medicale importante din Craiova, dar care efectueaza examinarile de RMN cardiac intr-una dintre ele. Afla informatii utile in continuare despre RMN-ul cardiac si unde se poate realiza in Craiova.

Cat costa un RMN cardiac in Craiova

Pretul unui RMN cardiac realizat in Craiova nu este diferit de cel practicat in alte orase din tara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cardiac
Rating
Website
Imagistica UMF
Clinica-Verificata
1.000 Ron
  • Pret RMN Cardiac 1.000 Ron
  • Centru medical modern
  • Echipamente si tehnologii performante
  • Singurul medic din Craiova specializat in RMN cardiac
  • Timp ridicat de asteptare
  • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica din Craiova in care se efectueaza RMN cardiac

Dupa cum am promis, iti prezentam acum un centru modern in care se efectueaza RMN cardiac in municipiul Craiova.

Laboratorul de imagistica al UMF Craiova

In laboratorul de imagistica al Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova isi desfasoara activitatea singurul medic din municipiu care este specializat in RMN cardiac. Este vorba despre dr. Sebastian Militaru, specialist cardiolog si un medic doctor tanar si foarte pasionat de ceea ce face. Profesionistul poate fi gasit si la Cardio Med, o clinica cu o gama extinsa de servicii medicale destinate sanatatii inimii, dar si din alte specialitati medicale. Dr. Sebastian Militaru utilizeaza in efectuarea investigatiilor imagistice de rezonanta magnetica un aparat IRM 3T Philips Ingenia, ce ofera imagini de inalta rezolutie si cu un timp de examinare mult mai redus.

Pretul unui RMN cardiac este de 1.000 de lei.

Despre Departamentul de Imagistica al UMF Craiova se scriu pe internet lucruri apreciative, in general, punctandu-se: buna pregatire a cadrelor medicale, aparatura si tehnologiile performante, profesionalismul si implicarea personalului. Sunt insa si cateva aspecte mai putin placute, cum ar fi timpul ridicat de asteptare si faptul ca uneori nu se raspunde la telefonul centrului, astfel ca este destul de dificil de stabilit o programare.

Vezi parerile pacientilor despre Laboratorul de imagistica al UMF Craiova
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Te poti programa cu incredere la un RMN cardiac in Craiova pentru ca in centrul pe care ti l-am prezentat se afla singurul medic din municipiu specializat in acest tip de investigatie. Profesionistul este un doctor tanar, care mai activeaza si la cel mai mare centru medical privat de cardiologie din regiunea Olteniei – CardioMed.