RMN Casa Asigurari Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca poti opta pentru un RMN prin Casa de Asigurari in Bucuresti, prin care beneficiezi de aceasta investigatie in mod gratuit sau la un pret mult mai bun decat cel initial? Nu toata lumea are dispozitia financiara pentru a efectua un RMN la pret intreg, desi este o metoda de examinare esentiala prin care pacientul poate afla daca se confrunta cu probleme de sanatate sau nu. Din fericire, multe dintre institutiile medicale din capitala se afla in relatii contractuale cu CAS, oferindu-le mai multor pacienti posibilitatea de a beneficia gratis de aceasta investigatie.

Daca esti din Bucuresti si nu stii sigur care sunt unitatile medicale catre care iti poti indrepta atentia, te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi care sunt acestea. Vrem sa beneficiezi de unele dintre cele mai bune rezultate, motiv pentru care ti-am selectat institutii medicale de renume, puternic apreciate in randul pacientilor.

Cum poti beneficia de un RMN prin Casa de Asigurari in Bucuresti?

Metoda prin care poti beneficia de un RMN decontat de Casa de Asigurari in Bucuresti este una simpla. Trebuie doar sa mergi la medicul de familie unde vei primi un bilet de trimitere, pe care il vei folosi la institutia medicala unde vei efectua investigatia. Din pacate, numarul locurilor este limitat. In cazul in care nu reusesti sa prinzi loc liber, ti-am pregatit si tarifele aplicate mai jos pentru efectuarea unei astfel de investigatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Biomed Scan
Clinica-Verificata
590-1.300 Ron
 • Pret RMN 590-1.300 Ron
 • Echipa medicala experimentata, priceputa si implicata
 • Rezultate prompte
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii de o acuratete ridicata
RMN Scan Medical
700-1.550 Ron
 • Pret RMN 700-1.550 Ron
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Diagnosticare si tratare eficienta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical corect
 • Atmosfera primitoare si prietenoasa
RMN Tineretului
520-2.070 Ron
 • Pret RMN 520-2.070 Ron
 • Profesionalism, implicare si buna pregatire
 • Decontare CASMB
 • Investigatii si proceduri corecte
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis si tratament adecvat
 • Nerespectarea programarilor
Bio Ortoclinic
500-1.200 Ron
 • Pret RMN 500-1.200 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal calificat
 • Aparaturi ultraperformante
 • Buna pregatire, implicare si empatie
 • Investigatii precise si rapide
Gral Medical
650-2.200 Ron
 • Pret RMN 650-2.200 Ron
 • Implicare, buna pregatire si atentie la detalii
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Gestionarea neglijenta a programarilor
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care poti efectua un RMN prin Casa de Asigurari in Bucuresti

Efectuarea RMN-ului prin Casa de Asigurari in Bucuresti este utila si avantajoasa pentru pacientii asigurati medical. Singura conditie este sa prinda loc liber si sa se prezinte la institutia medicala respectiva cu biletul de trimitere eliberat de medicul de familie. Datorita faptului ca in capitala se folosesc unele dintre cele mai performante aparaturi, pacientii din toate colturile tarii aleg sa isi faca investigatiile de acest fel in Bucuresti la una dintre clinicile de mai jos:

1. Biomed Scan

Prima varianta pe care ti-o prezentam daca vrei sa beneficiezi de un RMN prin Casa de Asigurari in Bucuresti este Biomed Scan. Cu o activitate vasta in domeniu si dispunand de o echipa profesionista de medici specializati in imagistica, toti pacientii au sansa de a beneficia de rezultate precise si rapide. Multumita tehnologiei avansate si a aparaturilor performante utilizate, pacientii pot beneficia de o varietate de investigatii RMN, in diverse regiuni ale corpului: RMN cerebral, angio cerebral, regiune cervicala, orbite/sinusuri/ ureche interna/ hipofiza, genunchi, articulatii sacroiliace, articulatii coxofemurala, articulatii umar/picior/cot, glezna, extremitati (coapsa/gamba), abdomen superios, pelvis, coloana vertebrala, testicule, san cu substanta de contrast.

Pretul aplicat pentru un RMN incepe de la 590 lei si ajunge la 1.300 lei daca nu esti asigurat.

In cele peste 600 de recenzii postate in mediul online, majoritatea pacientilor isi exprima multumirea pentru serviciile si examinarile exacte de care au beneficiat. Echipa este formata din medici cu experienta, o buna pricepere si implicare in actul medical, asigurand rezultate prompte si o atmosfera primitoare. Datorita aparaturilor de ultima generatie, toate investigatiile sunt de o acuratete ridicata.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan
Vezi Pareri

2. RMN Scan Medical

O alta varianta pe care ti-o prezentam este RMN Scan Medical, locul potrivit in care poti efectua un RMN prin Casa de Asigurari in Bucuresti. Prin intermediul aparatului RMN SIEMENS AVANTO 1.5 T, cu inalta acuratete a imaginilor, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide, pacientul avand, astfel, posibilitatea de a beneficia de un diagnostic precis. Datorita bunei pregatiri a cadrelor medicale, pe baza diagnosticului stabilit se elaboreaza si planul de tratament. In lista investigatiilor RMN care sunt decontate prin CAS se numara si: RMN cranio-cerebral nativ, sinusuri, torace nativ, gat nativ, regiuni coloana vertebrala (cervicala, toracica, lombosacrata) nativ, abdominal nativ, pelvin nativ, extremitati nativ, umar nativ, cord nativ, sani nativ, dar si variantele acestora cu substanta de contrast.

Tariful aplicat pentru o investigatie tip RMN incepe de la 700 lei si ajunge la 1.550 lei pentru pacientii neasigurati.

Rating-ul pozitiv al clinicii denota profesionalismul si buna pregatire a cadrelor medicale, care isi desfasoara activitatea intr-o maniera ireprosabila. Colectivul este format din medici specializati in imagistica, cu o experienta vasta in diagnosticarea si tratarea eficienta a pacientilor. Alaturi de aparaturile de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul corect, iar atmosfera este primitoare si prietenoasa pentru toata lumea.

3. RMN Tineretului

RMN Tineretului din Bucuresti este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia pentru un RMN prin Casa de Asigurari. Institutia medicala dispune de dispozitive ultraperformante (RMN Siemens Magnetom Sempra, RMN General Electric Signa Excite 1.5 T, Siemens Magnetom Sempra 1.5 T), prin intermediul carora investigatiile RMN sunt precise, la o rezolutie ridicata. Printre acestea se numara si: RMN cranio-cerebral nativ, sinusuri, torace nativ, gat nativ, regiuni coloana vertebrala (cervicala, toracica, lombosacrata) nativ, abdominal nativ, pelvin nativ, extremitati nativ, umar nativ etc. Colectivul este bine pregatit in domeniu, format din medici primari si specialisti radiologi cu competenta in rezonanta magnetica nucleara. In plus, unitatea medicala este certificata in conformitate cu cerintele standardului de management al calitatii  ISO 9001:2015 in ceea ce priveste investigatiile de imagistica medicala.

Costul unui RMN incepe de la 520 lei si ajunge la 2.070 lei in cazul pacientilor care nu pot beneficia de varianta decontata prin CAS.

Centrul RMN este unul dintre cele mai apreciate si frecventate din capitala, multumita serviciilor si examinarilor ireprosabile efectuate. Decontarea CASMB, profesionalismul, implicarea si buna pregatire a cadrelor medicale sunt principalele aspecte pentru care pacientii se declara multumiti. Cu ajutorul unei aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si procedurile efectuate sunt corecte si rapide, astfel incat pacientul sa afle cat mai rapid un diagnostic precis, dar si sa primeasca tratamentul adecvat. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

4. Bio Ortoclinic

Bio Ortoclinic din Bucuresti este o alta optiune de luat in considerare daca esti in cautarea unui RMN prin Casa de Asigurari. Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, clinica de ortopedie si vertebrologie axata pe tratamente nechirurgicale asigura, in acelasi timp, si investigatii RMN efectuate la standarde ridicate, multumita aparaturii performante si a echipamentelor de top. Cu toate acestea, aparatul de RMN deschis este disponibil doar in Constanta pentru pacientii claustrofobici, fiind decontat de Casa Judeteana de Asigurari Constanta. Investigatiile RMN efectuate sunt la nivelul coloanei vertebrale, incluzand zona cervicala, toracica, lombo-sacrata.

Pretul pentru un RMN incepe de la 500 lei si ajunge la 1.200 lei.

Serviciile de inalta calitate, personalul calificat si exemplar, iar dotarile de ultima generatie au impresionat pacientii. Datorita faptului ca echipamentele utilizate sunt de top, toate investigatiile efectuate sunt precise si rapide, personalul dand dovada de o buna pregatire, implicare si empatie. Din pacate, preturile practicate sunt suficient de ridicate.

5. Gral Medical

Clinica Gral de radiologie este ultima varianta, dar nu cea din urma pe care ti-o recomandam daca vrei sa beneficiezi de un RMN prin Casa de Asigurari in Bucuresti. Se pot efectua investigatii RMN, CT, radiografii cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau de familie pentru decontarea acestora. Multumita aparaturilor de o performanta inalta, pacientii pot opta pentru RMN la san, Spectroscopie, RMN Whole Body efectuate ireprosabil. Echipa este compusa din doctori specializati in imagistica medicala, cu o buna pregatire in diagnosticarea si elaborarea unui plan eficient de tratament pentru pacient, indiferent cat de severa este problema de care sufera.

Pretul pentru un RMN fara decontare CAS incepe de la 650 lei si ajunge la 2.200 lei.

Centru medical de diagnostic imagistic este alegerea multor pacienti, datorita actului medical desfasurat ireprosabil. Implicarea, buna pregatire si atentia la detalii a echipei medicale sunt doar cateva dintre calitatile apreciate, acestia avand la dispozitie si aparaturi de ultima generatie. Din pacate, timpul de asteptare pentru o programare este ridicat, iar comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara.

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unei clinici sau institutii medicale unde sa poti beneficia de un RMN prin Casa de Asigurari in Bucuresti, iti recomandam sa iei in considerare cele cinci optiuni prezentate anterior. Toate se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce iti ofera posibilitatea de a beneficia de investigatii decontate. Multumita echipamentelor precise si performante utilizate, toate rezultatele obtinute sunt precise si rapide, ceea ce este de un real ajutor la o diagnosticare corecta.