Meniu

RMN Casa Asigurari Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Imagistica prin rezonanta magnetica este o investigatie prin care se obtin imagini de inalta calitate ale tesuturilor din organism, ce permit medicului sa evalueze structura si functionarea unor organe, iar un numar tot mai mare de pacienti cauta sa faca RMN in Cluj prin CAS, la recomandarea medicului.

Scanarea RMN este indispensabila in medicina moderna si are un pret destul de mare, motiv pentru care multi pacienti prefera sa faca RMN cu bilet de trimitere in Cluj. Numarul de clinici unde acestia pot beneficia de tarif decontat este limitat, dar exista o unitate medicala pe care o poti alege daca te intereseaza servicii medicale decontate prin CAS.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Interservisan
Clinica-Verificata
495-1.800 Ron
  • Pret RMN 495-1.800 Ron
  • Act medical de calitate
  • Personal bine pregatit si amabil
  • Curatenie
  • Unii pacienti spun ca nu se tine cont de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face RMN in Cluj prin CAS?

Daca intentionezi sa faci RMN in Cluj si preferi ca serviciul sa fie decontat de CAS, trebuie sa gasesti o clinica ce ofera aceasta posibilitate. La o prima cautare pe Google, este posibil sa nu identifici o astfel de unitate medicala, insa in continuare poti vedea care este alegerea de top a pacientilor din acest judet atunci cand vine vorba despre efectuarea examenului RMN cu bilet de trimitere:

Interservisan

Pacientii care trebuie sa faca RMN in Cluj si vor sa beneficieze de tarif decontat prin intermediul CAS pot alege centrul medical Interservisan. Acesta are contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Cluj, ceea ce permite pacientilor sa beneficieze de tarife decontate la o serie de consultatii si investigatii. Centrul Medico Chirurgical Interservisan a fost infiintat in 1993 si detine peste 25 de premii si certificari. Clinica este dispusa pe 5 etaje si raspunde la exigentele pacientilor prin dotarile de ultima generatie.

Pretul RMN-ului variaza intre 495 si 1.800 lei, in functie de zona examinata si de necesitatea folosirii substantei de contrast. Cu bilet de trimitere, pacientii pot beneficia de RMN decontat prin CAS in Cluj la aceasta clinica.

Foarte multi pacienti si-au relatat experienta si in mediul online, unde parerile sunt impartite. Pe de o parte, unii dintre acestia spun ca serviciile medicale sunt ireprosabile si se declara multumiti de locatie si personal, descris ca fiind profesionist, amabil si serios. Un alt avantaj il reprezinta curatenia. Pe de alta parte, exista si pacienti mai putin multumiti de experienta avuta, declarandu-se dezamagiti de faptul ca nu se tine cont de programari si ca plata se face inainte de consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Interservisan
Vezi Pareri

Concluzii

Exista o optiune avantajoasa pentru pacientii care vor sa faca RMN in Cluj la un pret avantajos in baza decontarii CAS, anume o clinica unde se folosesc dispozitive de ultima ora si unde medicii sunt foarte bine pregatiti.