Meniu

RMN Casa de asigurari Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca iti doresti sa beneficiezi de o investigatie de tip RMN in Craiova prin CAS, stii deja ca ai nevoie de un bilet de trimitere, pe care sa-l prezinti la centrul de imagistica la care intentionezi sa te duci. In cazul in care nu ai luat inca o decizie in acest sens, articolul de fata iti va oferi informatii utile cu privire la facilitatile pe care clinicile din oras ti le pun la dispozitie. 

Rezonanta magnetica nucleara nu este o procedura ieftina si tocmai de aceea, diverse centre din Craiova colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate in scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni posibilitatea de a obtine un diagnostic. In acest fel, cei care au trecut prin investigatie pot lua masurile necesare pentru a-si imbunatati calitatea vietii. 

Cat costa un RMN in Craiova fara CAS? 

In situatia in care nu te prezinti cu un bilet de trimitere la clinica, poti opta pentru un RMN in Craiova fara CAS. Chiar daca platesti pretul intreg, beneficiezi de un timp redus de asteptare si nici nu trebuie sa-ti faci griji in privinta fondurilor ramase. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea preturile la care trebuie sa te astepti pentru efectuarea unui RMN in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
SPAD Imaging
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 600 Ron
 • Dotari moderne
 • Medic primar
 • Gama variata de servicii
 • Studii in strainatate
 • Programarile nu se respecta
Centrul Phoenix
523 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 523 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Card de fidelitate cu reduceri
Regina Maria
675 Ron
 • Pretul pentru RMN porneste de la 675 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Organizare slaba
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face RMN in Craiova prin CAS

Clinicile prezentate in randurile de mai jos pun la dispozitia pacientilor o gama variata de servicii tip RMN cu bilet de trimitere in Craiova. Indiferent de problema cu care se confrunta o persoana, prin intermediul investigatiilor imagistice va putea sa obtina informatii utile cu privire la starea sa de sanatate. Alege-o pe cea care se ridica la nivelul asteptarilor tale: 

1. SPAD Imaging  

La centrul de imagistica SPAD Imaging din Craiova, pacientii au un portofoliu impresionant de servicii RMN decontate prin CAS din care sa aleaga, precum RMN-ul la craniu, in regiunea gatului, torace, sani, abdomen, pelvis si la structurile musculo-scheletale. Aparatul folosit pentru efectuarea RMN-urilor este Siemens Magnetom Symphony 1,5, care permite obtinerea unor imagini de calitate. Pacientii care vor sa beneficieze de servicii in mod gratuit trebuie sa aiba la ei biletul de trimitere, cardul de sanatate, cartea de identitate si dosarul medical. In cadrul centrului isi desfasoara activitatea Conf. Univ. Dr. Mihai Popescu, medic primar radiolog, cu mai multe competente, printre care si cea in imagistica prin rezonanta magnetica, pe care a dobandit-o in urma unor cursuri cu participare internationala. 

In mod normal, pretul unei investigatii RMN incepe de la 600 de lei. 

Cei care au lasat recenzii in care recomanda serviciile centrului de imagistica SPAD Imaging au laudat profesionalismul, amabilitatea si conditiile de top de care au avut parte in timpul vizitei lor. In acelasi timp, sunt si persoane care au avut parte de o experienta mai putin placuta, pentru ca programarile lor n-au fost respectate si au fost nevoiti sa astepte mai mult decat ar fi trebuit.  

Vezi parerile pacientilor despre SPAD Imaging 
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Phoenix Medicover

Un alt loc in care pacientii pot beneficia de un RMN in Craiova gratuit este in cadrul centrului de imagistica de la Centrul Medical Phoenix Medicover, a carui poveste a inceput in anul 2009. Pe parcursul activitatii sale, centrul Pheonix a continuat sa-si mareasca echipa de medici talentati si sa-si extinda specializarile, cu intentia de a acoperi o gama cat mai variata de servicii medicale, la standarde europene. Printre serviciile la care pacientii au acces se afla RMN-ul la abdomen, antebrat, articulatie, coloana lombara etc. De efectuarea si interpretarea rezultatelor se ocupa medici precum Dr. Dana Maria Albulescu, Dr. Alina Gheorghiu, Dr. Florentina Mitrica etc. De asemenea, pacientii care au card de fidelitate beneficiaza de diverse reduceri. 

Tarifele investigatiilor RMN incep de la 523 de lei. La aceasta suma au fost aplicate reducerile pentru pacientii care au card de fidelitate. 

Departamentul de imagistica din cadrul Centrului Medical Phoenix Medicover este apreciat pentru amabilitatea personalului medical, care raspunde la toate intrebarile pacientilor. Din pacate, au existat cazuri in care interpretarea rezultatelor nu a fost una potrivita, pentru ca numarul imaginilor obtinute a fost mai mic decat cel indicat. 

3. Regina Maria  

Efectuarea unui RMN in orasul Craiova prin CAS se poate face si la centrul de imagistica din cadrul spitalului Regina Maria. Din echipa medicala, coordonata de Conf. Univ. Dr. Ioana Andreea Gheonea, medic primar in radiologie si imagistica medicala, cu numeroase stagii de pregatire in strainatate, fac parte Dr. Andru Lamasz si Dr. Sebastian Condrea. In cadrul centrului se pot efectua investigatii precum RMN-ul cerebral, la coloana, genunchi, glezna, pelvis etc. Imaginile de calitate sunt obtinute prin intermediul echipamentului de ultima generatie, iar cu ajutorul lor, medicii au posibilitatea sa ofere un diagnostic concret pacientului. 

Fara bilet de trimitere, pretul RMN-ului incepe de la 675 de lei. 

Cu privire la serviciile departamentului de imagistica, utilizatorii care au postat recenzii la adresa clinicii au fost foarte multumiti de interactiunea medic-pacient si de promptitudinea serviciilor. In schimb, organizarea slaba a clinicii si personalul nepregatit de la receptie au dus la mai multe momente neplacute pentru pacienti. 

Concluzii

In cele din urma, pentru a obtine un RMN in Craiova prin CAS, tot ce trebuie sa faci este sa te programezi la una din clinicile la care exista o colaborare de acest fel, iar mai apoi sa te prezinti la intalnirea respectiva cu biletul de trimitere eliberat de medic. In acest fel, beneficiezi de investigatia de care ai nevoie in mod gratuit.