Meniu

RMN Cerebral Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Suspiciunile existentei unei afectiuni la nivel cranio-cerebral reprezinta motiv principal pentru care oamenii se programeaza la RMN cerebral in Brasov. Acest tip de investigatie imagistica permite vizualizarea anatomiei si activitatii cerebrale, iar pentru o claritate mai mare si pentru precizie in diagnostic se foloseste uneori substanta de contrast. 

Scleroza multipla, accidentul vascular cerebral, epilepsia si infectia cerebrala sunt cateva dintre afectiunile ce pot fi depistate printr-un RMN cerebral. Daca locuiesti in Brasov si medicul ti-a recomandat sa faci aceast examinare, optiunile de clinici si centre de imagistica la care poti apela sunt variate.

Ce costuri implica efectuarea unui RMN cerebral in Brasov?

De regula, RMN-ul cerebral este o investigatie destul de costisitoare, insa in Brasov exista si clinici unde poti beneficia de un pret accesibil. Unele dintre ele colaboreaza cu Casa de Asigurari, ceea ce inseamna ca investigatia este decontata partial sau integral. Pentru a iti face o idee cu privire la media de pret pentru un RMN cerebral in acest oras, am alcatuit un tabel care surprinde numele celor mai reputate clinici si tariful pentru examinare: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
RMN Diagnostica
Clinica-Verificata
760 Ron
 • Pret RMN cerebral 760 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici implicati, atenti si comunicativi
 • Relatie medic-pacient bazata pe incredere
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
 • Uneori programarile se decaleaza
Polimed Dacia
650 Ron
 • Pret RMN cerebral 650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Centru medical modern si curat
 • Medici profesionisti, empatici si atenti
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera primitoare
 • Uneori timpii de asteptare sunt mari
S. Sfantul Constantin
700 Ron
 • Pret RMN cerebral 700 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal amabil si rabdator la receptie
 • Medici dedicati meseriei, atenti si implicati
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Spitalul se aglomereaza uneori
 • Preturile sunt destul de mari
Scanexpert
650 Ron
 • Pret RMN cerebral 650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, experienta si amabilitate
 • Rabdare cu pacientii emotivi
 • Explicatii detaliate
 • Atitudinea personalului de la receptie nu este tocmai profesionista
 • Unor pacienti li s-au interpretat gresit rezultatele
Regina Maria
1.000-1.110 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 1.000-1.110 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti, amabili si pasionati de meserie
 • Tehnologie moderna
 • Curatenie
 • Costuri destul de mari
 • Programarile se decaleaza uneori
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica te poti programa pentru a face RMN cerebral in Brasov?

Daca vei cauta pe Google clinici din Brasov unde se face RMN cerebral, vei obtine destul de multe rezultate. Numeroase centre medicale si centre de imagistica au in dotare aparatura perfomanta RMN, care produce imagini de inalta calitate ce ii ajuta pe medici sa depisteze un spectru larg de patologii. 

Pentru a iti fi mai usor sa alegi o clinica medicala compatibila cu nevoile si bugetul tau, poti consulta urmatorul clasament, unde sunt oferite detalii privitoare la activitatea clinicilor, reputatia acestora si tarifele practicate pentru un examen RMN cerebral:

1. RMN Diagnostica

Centrele medicale RMN Diagnostica sunt prezente in 6 orase, printre care si Brasov, unde pacientii pot merge pentru RMN cerebral. Acest centru medical integrat asigura investigatii complete si aduce la un loc peste 40 de ramuri ale medicinei, avand obiectivul de a oferi servicii de inalta calitate. Din echipa multidisciplinara fac parte medici cu experienta, care se afla in dezvoltare cotinua. 

Privitor la tarif, pacientii vor plati 760 lei pentru RMN cranio-cerebral nativ. 

Multi brasoveni au apelat la serviciile centrului medical RMN Diagnostica, dupa care si-au impartasit impresiile pe internet. Majoritatea recomanda acest centru si sustin ca medicii sunt implicati, atenti, ambili, comunicativi si rabdatori. Ei ofera infomatii amanuntite cu privire la tratament, cauze si diagnostic. Atmosfera din clinica este placuta, iar intre medic si pacient se stabileste cu usurinta o relatie de incredere. De asemenea, se foloseste aparatura performanta. Exista si cateva minusuri mentionate de pacienti, unul dintre acesta fiind faptul ca se raspunde greu la telefon si ca uneori programarile se decaleaza.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Diagnostica
Vezi Pareri

2. Clinica Polimed Dacia

Tot in Brasov, o alta clinica la care te poti programa pentru un RMN cerebral est Polimed Dacia. Aici se asigura o gama vasta de investigatii imagistice de inalta performanta, fiind utilizata aparatura moderna. Acest centru medical a fost deschis in anul 2012 si se remarca prin diversitatea de specialitati medicale acoperite de lista de servicii. Pe langa laboratorul de radiologie si imagistica medicala, in componenta clinicii intra numeroase cabinete specializate in ramuri ca medicina interna, urologia, pneumologia, psihiatria etc. 

RMN-ul cerebral nativ costa 650 lei.

Polimed Dacia este descris de mai multi pacienti ca fiind un centru medical modern, elegant si curat. Atmosfera este primitoare si serviciile sunt de calitate. Cat despre personal, acesta este caracterizat ca fiind profesionist, amabil, empatic si atent. Un alt punct forte il reprezinta aparatura de ultima generatie din dotarea clinicii. Ca dezavantaje, cateva persoane declara ca organizarea programarilor lasa uneori de dorit si ca timpii de asteptare sunt mari.  

3. Spitalul Sf. Constantin

RMN cerebral poti face si la Spitalul Sf. Constantin din Brasov. Cu o prezenta de peste un deceniu pe piata serviciilor medicale, acest spital multidisciplinar are in componenta sa un laborator de radiologie-imagistica, care a fost inaugurat in anul 2019. Clinica reuneste servicii din mai multe discipline medicale, iar din colectiv fac parte inclusiv medici care au profesat in strainatate. Experienta vasta a medicilor este completata de aparatura folosita in spital, care provine de la furnizori de top (Siemens, ValleyLab, General Electric etc.)  

Pretul unui RMN cranio-cerebral este de 700 lei. 

In mediul online, poti consulta zeci de recenzii de la pacienti. Vei vedea ca cei mai multi se declara multumiti si sustin ca serviciile sunt de inalta calitate. Personalul de la receptie este amabil si rabdator, iar medicii sunt atenti, calmi, dedicati meseriei si implicati in ingrijirea pacientilor. Curatenia exemplara si aparatura de ultima generatie sunt alte doua aspecte notate pozitiv. Ca dezavantaje, unii pacienti mentioneaza ca uneori este aglomeratie si ca preturile sunt destul de mari.

4. Scanexpert

Daca locuiesti in Brasov si urmeaza sa faci RMN cerebral, Scanexpert este una dintre variantele pe care trebuie sa le iei in considerare. Acest centru este specializat in imagistica medicala si efectueaza urmatoarele tipuri de investigatii: RMN, CT, ecografie si mamogafie. Pentru a bifa obiectivele de calitate, personalul foloseste aparatura performanta si furnizeaza imagini clare. 

Pentru un RMN cerebral la Scanexpert, pacientii vor achita suma de 650 lei.

Mai multe persoane si-au exprimat prin intermediul recenziilor online recunostinta fata de personalul de la Scanexpert. Acestia dau dovada de profesionalism, experienta, amabilitate si rabdare. Pacientii spun ca s-au simtit confortabil si ca au primit explicatii detaliate. Totusi, exista si persoane care sustin ca personalul de la receptie are o atitudine nepotrivita, iar cativa pacienti spun ca rezultatele le-au fost interpretate gresit.

5. Regina Maria

In Brasov, Regina Maria pune la dispozitia pacientilor un centru de imagistica in cadrul caruia se poate efectua si RMN cerebral. Personalul din cadrul acestui centru specializat pune pe primul loc precizia in diagnostic, iar experienta vasta si folosirea echipamentelor de ultima generatie permit atingerea acestui obiectiv. Echipa medicala este formata din medici radiologi supraspecializati, care folosesc tehnologii moderne si care si-au consolidat experinta in unitati spitalicesti renumite din strainatate. 

RMN-ul cranio-cerebral nativ costa intre 1.000 si 1.110 lei.

Brasovenii au pareri impartite despre acest centru medical. Multi dintre ei declara ca medicii pe care i-au intalnit sunt profesionisti, pasionati de meseria pe care o practica si amabili. Curatenia si tehnologia din dotarea unitatii medicale sunt alte motive pentru care pacientii recomanda acest centru. La capitolul dezavantaje, pot fi mentionate costurile destul de mari si organizarea defectuoasa.

Concluzii

RMN-ul cerebral poate fi necesar intr-o varietate de situatii, iar daca alegi sa il faci in Brasov poti beneficia de un raport bun calitate-pret in cadrul clinicilor prezentate anterior. Este important sa nu amani investigatia, deoarece multe afectiuni pot fi tratate mai usor in stadiu incipient. De asemenea, medicul iti poate recomanda sa faci RMN si pentru a monitoriza evolutia unei afectiuni in urma unui tratament specific.