Meniu

RMN Cerebral Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Numarul de programari la RMN cerebral in Galati se afla in crestere, deoarece aceasta investigatie imagistica si-a dovedit utilitatea in depistarea cu precizie a unui spectru larg de afectiuni. Anomaliile vasculare, tumorile cerebrale, encefalita si accidentul vascular cerebral sunt doar cateva dintre afectiunile in depistarea carora examenul RMN are o aplicabilitate incontestabila. 

Durerile de cap recurente si inexplicabile si modificarile de comportament sunt doua dintre simtomele care pot indica existenta unei afectiuni la nivel cranio-cerebral si in prezenta carora medicul recomanda pacientului sa faca RMN. Centrele de imagistica din Galati au in dotare echipamente performante cu ajutorul carora se obtin imagini inalt calitative, ce permit medicului sa depisteze cu acuratete eventualele anomalii.

Pret pentru RMN cerebral in Galati

Pretul unui RMN cerebral in cadrul clinicilor si centrelor de imagistica din Galati variaza in functie de calitatea echipamentului si de folosirea sau nu a substantei de contrast. In general, RMN-ul este o investigatie care presupune costuri destul de mari, insa exista si optiuni mai accesibile. Pentru a iti face o idee cu privire la pret, am alcatuit un tabel in care poti vedea numele celor mai apreciate clinici si centre specializate, precum si tariful pentru un RMN cerebral nativ:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Remenix
Clinica-Verificata
550 Ron
 • Pret RMN cerebral 550 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Interactiune eficienta cu personalul
 • Aparatura de ultima generatie
 • Uneori programarile nu se respecta
Scanexpert
650 Ron
 • Pret RMN cerebral 650 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate si empatie
 • Medici atenti si intelegatori
Medimage
650 Ron
 • Pret RMN cerebral 650 Ron
 • Servicii bune
 • Personal competent
 • Amabilitate si seriozitate
 • Promptitudine in rezolvarea unor probleme
 • Lipsa unei sali de asteptare
 • Cativa pacienti sustin ca au primit imagini slab calitative
Medlife
750 Ron
 • Pret RMN cerebral 750 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si rabdare
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Personal amabil la receptie
 • Atmosfera placuta si curatenie
 • Preturile sunt destul de mari
 • Sistemul de programari este defectuos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru efectuarea unui RMN cerebral in Galati

Cei care locuiesc in Galati si vor sa se programeze la RMN cerebral dupa recomandarea medicului specialist au mai multe optiuni. Daca te numeri printre acestia, este important sa alegi in functie de experienta si calificarile personalului, de recomandarile venite din partea altor pacienti, de echipamentele utilizate si de costuri. 

Pentru a iti fi mai usor sa alegi o clinica de incredere, unde serviciile sunt de calitate si unde se efectueaza RMN cerebral cu echipamente moderne, am alcatuit un clasament in care sunt prezentate cele mai bune optiuni:

1. Remenix

Locuitorii orasului Galati se pot indrepta catre centrul medical Remenix atunci cand li se indica sa faca un RMN cerebral. Cu peste 16 ani de experienta, acest centru reuseste sa asigure o precizie de 99% in diagnostic. Remenix este lider in zona la capitolul de diagnostic, furnizand servicii medicale de inalta performanta. Echipa de medici foloseste tehnologii de ultima generatie si efectueaza investigatii de tip RMN, CT si ecografie. Din colectiv fac parte cadre universitare, medici primari si medici specialisti. 

RMN-ul cerebral nativ costa 550 lei la acest centru medical. 

Feedback-ul din partea celor mai multi pacienti este pozitiv. Acestia mentioneaza ca atitudinea personalului de la receptie este ireprosabila si ca medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si atentie la nevoile pacientilor. Interactiunea cu intregul personal este eficienta, iar investigatiile decurg in mod organizat. Atmosfera este calda, iar in centrul medical se foloseste aparatura de imagistica de ultima generatie. Cativa pacienti spun ca programarile sunt orientative si ca ora acestora nu se respecta mereu. 

Vezi parerile pacientilor despre Remenix
Vezi Pareri

2. Scanexpert

Centrul de imagistica medicala Scanexpert este prezent si in Galati, unde ofera pacientilor posibilitatea de a face RMN cerebral. Pentru acuratetea diagnosticului si pentru imagini de rezolutie inalta, se folosesc echipamente RMN performante, asa cum este Siemens Avanto 1,5T. Precizia investigatiilor este sustinuta atat de calitatea echipamentelor din dotarea centrului, cat si de experienta vasta a personalului. 

Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este de 650 lei.

Referitor la opiniile pacientilor, in mediul online putem vedea ca majoritatea dintre cei care si-au relatat experienta sunt multumiti de calitatea serviciilor. Calitatile pentru care personalul este laudat sunt profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea si empatia. Pacientii mai spun ca s-au simtit in siguranta si ca medicii sunt atenti si intelegatori. 

3. Medimage

Centrul de imagistica medicala Medimage din Galati reprezinta una dintre optiunile principale daca trebuie sa te programezi la RMN cerebral. In cadrul acestuia a fost achizitionat primul aparat RMN Aperto-Hitachi din judet, cu ajutorul caruia imaginile sunt preluate rapid in planuri multiple. Precizia in diagnostic este sustinuta de inalta rezolutie a imaginilor si de experienta operatorilor. Dotat cu aparatura moderna, centrul Medimage asigura o varietate de investigatii imagistice, printre care RMN, CT si radiologie digitala. 

Pretul unui RMN cerebral nativ este de 650 lei.

Personalul este competent, amabil, serios si rapid. Pacientii mai noteaza despre cei care profeseaza la Medimage ca sunt receptivi si prompti in rezolvarea unor probleme. Cu privire la dezavantaje, pacientii reclama conditiile clinicii, spunand ca nu exista sala de asteptare. Unii dintre acestia sustin ca imaginile pe care le-au primit sunt slab calitative.

4. MedLife

Pentru RMN cerebral si pentru alte investigatii imagistice, pacientii din Galati pot alege serviciile MedLife. Cel mai mare operator de servicii medicale din Romania este prezent si la Galati, oras care gazduieste a zecea clinica de mari dimensiuni din portofoliul MedLife. Aceasta inglobeaza 16 cabinete medicale si acopera 24 de specialitati. Colectivul este format din peste 50 de medici profesionisti, care folosesc echipamente de ultima generatie si tehnologie actuala. 

RMN-ul cranio-cerebral nativ costa 750 lei la MedLife.

La MedLife, pacientii au intalnit medici bine pregatiti, care dau dovada de rabdare, dedicare si empatie. Acestia explica diagnosticul pe intelesul pacientilor si ofera servicii de calitate. Clinica este curata, moderna si atmosfera e placuta. Personalul de la receptie este amabil si respectuos. Cativa pacienti sunt de parere ca preturile sunt foarte mari si ca sistemul de programari nu este eficient.

Concluzii

Pentru a efectua un RMN cerebral si pentru a obtine un diagnostic precis, este important sa alegi o clinica din Galati unde se ofera servicii de calitate superioara si unde personalul foloseste echipamente moderne. Parerile altor pacienti iti pot fi de folos in alegerea unei clinici sau a unui centru compatibil cu nevoile si asteptarile tale.