Meniu

RMN Cerebral Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a recomandat medicul specialist sa te programezi pentru un RMN cerebral in Pitesti? Atunci articolul de mai jos iti va fi de folos, pentru ca ti-am selectat cinci cabinete si centre medicale de imagistica din orasul tau care sunt apreciate si frecventate de pacienti. De regula, RMN-ul cerebral este o investigatie complexa care trebuie sa fie efectuata doar la cerinta medicului specialist, in cazul in care metodele pe care le-a aplicat nu au fost suficient de clare pentru identificarea problemei de sanatate. 

Din fericire, in Pitesti exista o multime de clinici specializate in rezonanta magnetica nucleara, insa noi ti le-am selectat doar pe cele pe care te poti baza fara nicio problema. Dotarile cabinetelor si experienta vasta a cadrelor medicale sunt de o uriasa importanta pentru obtinerea unor rezultate precise. 

Cat costa un RMN cerebral in Pitesti?

Daca vrei sa efectuezi un RMN cerebral in Pitesti, trebuie sa stii ca poti opta oricand pentru clinici care au contracte incheiate cu CAS, astfel incat sa nu platesti sume mult prea ridicate de bani pentru aceste investigatii. Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci o programare la clinica respectiva pe baza biletului de trimitere obtinut de la medicul de familie. Daca, totusi, dintr-un motiv sau altul nu esti asigurat sau nu poti obtine biletul de trimitere, citeste mai departe si afla care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Elda
Clinica-Verificata
450-700 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 450-700 Ron
 • Personal medical experimentat
 • Programare rapida
 • Curatenie
 • Aparatura moderna
 • Contract incheiat cu CAS
Natisan
400-900 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 400-900 Ron
 • Colectiv medical profesionist
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Contract incheiat cu CAS
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
 • Comunicare deficitara cu personalul de la receptie
 • Nu se poate achita cu cardul
Spitalul OncoFort
870-1.350 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 870-1.350 Ron
 • Echipamente moderne si performante
 • Parteneriat cu CAS
 • Atmosfera primitoare
 • Echipa medicala profesionista
 • Nerespectarea programarilor
Muntenia Hospital
450-700 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 450-700 Ron
 • Medici primari in radiologie si imagistica medicala
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Mediu primitor si curat
 • Personalul de la receptie
 • Decalarea programarilor
Medlife – Solomed
400-750 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral variaza intre 400-750 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala de renume
 • Servicii medicale decontate prin CAS
 • Nerespectarea programarilor
 • Atitudinea rigida a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in RMN cerebral in Pitesti

Citeste mai departe si descopera unele dintre cele mai populare clinici medicale specializate in RMN cerebral in Pitesti, pentru efectuarea investigatiei imagistice. In cele ce urmeaza iti prezentam informatii despre aparaturile aflate in dotarea centrelor medicale, dar si despre echipa de medici. Iata ce trebuie sa stii:

1. Elda

Elda este un centru medical din Pitesti, care si-a inceput activitatea in anul 1992 si in cadrul careia pacientii pot opta pentru un RMN cerebral efectuat in conditii deosebite. Cu toate acestea, abia din anul 2016 a inceput sa se focuseze si pe imagistica medicala. Personalul medical are o inalta calificare, avand competenta de a stabili un diagnostic corect si un plan eficient de tratament. Medicii au acces la tehnologii avansate si la o aparatura performanta, cu ajutorul careia pot efectua proceduri si investigatii medicale ireprosabile. Metoda imagistica folosita este excelenta in diagnosticarea timpurie a cancerului si ofera rezultate rapide. Toate aparaturile sunt aprobate de FDA si au o tehnologie de varf. In plus, clinica se afla in parteneriat si cu CAS.

Pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 450 lei, in timp ce investigatia cu substanta de contrast este de 700 lei.

Punctele forte ale clinicii de imagistica medicala Elda sunt: personalul medical, care are o experienta vasta in efectuarea investigatiilor imagistice, aparatura moderna utilizata prin care se obtin imagini clare, programare rapida, respectarea programarilor, curatenie si contract incheiat cu CAS. Pacientii care vor sa beneficieze de un RMN cerebral decontat pot lua in considerare aceasta institutie medicala privata.  

Vezi parerile pacientilor despre Elda
Vezi Pareri

2. Natisan

Natisan este un centru medical din Pitesti, unde pacientii pot beneficia de un RMN cerebral la standarde superioare. Si-a inceput activitatea in anul 2000 si, inca de atunci, institutia medicala si-a propus sa vina in ajutorul pacientului printr-o echipa medicala de renume si prin dotari de ultima generatie. Echipa medicala este alcatuita din medici profesionisti, capabili sa efectueze investigatii precise si sa stabileasca un diagnostic corect. Experienta le-a fost slefuita in anii de practica intensa si de activitate din institutii medicale de renume. In cadrul centrului medical se foloseste unul dintre cele mai performanta aparate RMN din oras: SIEMENS Magnetom Amira 1.5 T, prin intermediul caruia, pe langa RMN cerebral, se realizeaza si: RMN la coloana vertebrala, de san, abdominal, la pelvis, de cord, de prostata.

Pretul pentru un RMN cerebral porneste de la 400 lei si poate ajunge la 900 lei.

Principalele aspecte care au fost apreciate la centrul medical Natisan sunt: profesionalismul cadrelor medicale, performanta aparaturilor utilizate si faptul ca se afla in parteneriat cu CAS. Din pacate, au fost sesizate si anumite neplaceri cu privire la: nerespectarea programarilor, comunicarea dificila cu personalul de la receptie si imposibilitatea de a achita cu cardul.

3. Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort este localizat in Pitesti in cadrul caruia isi desfasoara activitatea o echipa medicala specializata in efectuarea unui RMN cerebral. Acesta este unul dintre cele mai mari si recunoscute spitale de oncologie din Arges, avand o capacitate de 10 paturi disponibile si o suprafata de peste 1000 mp. Pe langa investigatiile imagistice de inalta performanta (RMN, CT), in cadrul spitalului se mai desfasoara si servicii de oncologie medicala (tratament chimioterapic, consultatii, monitorizare, cazare), radioterapie oncologice si analiza medicale de laborator. Cu toate acestea, cele care se remarca sunt si investigatiile imagistice din Pitesti, pentru ca spitalul colaboreaza cu o echipa medicala renumita din capitala. Spitalul privat are si contract incheiat cu CAS Arges, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de investigatii imagistice decontate. 

Pretul pentru un RMN cranio-cerebral cu hipofiza nativ este de 870 lei, iar cel cu substanta de contrast este de 1.350 lei.

Spitalul a fost puternic apreciat pentru bunavointa personalului de la receptie, pentru profesionalismul si buna pricepere de care cadrele medicale au dat dovada, dar si pentru aparaturile performante aflate in dotare, prin intermediul carora se realizeaza proceduri ireprosabile si investigatii precise. Alte puncte pro sunt redate si de faptul ca spitalul se afla in parteneriat cu CAS, serviciile medicale sunt exemplare, iar interiorul institutiei medicale este primitor. Din pacate, au fost sesizate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

4. Muntenia Hospital

Muntenia Hospital este locul in care pacientii pot beneficia de un ajutor de specialitate in realizarea investigatiilor imagistice, printre care este amintit si RMN-ul cerebral in orasul Pitesti. Spitalul este dotat cu echipamente profesionale si de ultima generatie, amintit fiind si  sistemul de rezonanta magnetica RMN Signa Explorer 1.5 T, pentru realizarea acestor examinari complexe in conditii sigure. Echipa medicala este formata din medici cu experienta vasta, capabili sa interpreteze corect rezultatele obtinute si sa stabileasca un diagnostic precis. Printre acestia se remarca urmatorii medici primari in radiologie si imagistica medicala: dr. Eugenia Dinca, dr. Silvia Gliga, dr. Emi Marinela Preda, dr. Monica Iulia Stan, dr. Magdalena Cojocaru, dr. Brandusa Masoud, dr. Bogdan Diaconu. Spitalul are si contract incheiat cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii pot beneficia de unele dintre aceste investigatii gratuit.

Pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 450 lei si poate ajunge la 700 lei cand procedura este efectuata cu substanta de contrast.

Spitalul este, in mare parte, apreciat pentru activitatea ireprosabila a echipei medicale, dar si pentru dotarile superioare in materie de aparaturi, care sunt folosite in diverse investigatii complexe si proceduri medicale. Mediul este primitor, curat si placut organizat. Cu toate acestea, au fost sesizate anumite probleme legate de respectarea programarilor, dar si de personalul de la receptie.

5. Medlife – Solomed

Medlife Solomed este o institutie medicala privata care si-a inceput activitatea in anul 1992, in judetul Arges si care este specializata in servicii de imagistica medicala, printre care este amintit si RMN-ul cerebral in Pitesti. Pe langa cele 25 de subspecialitati medicale, Solomed este recunoscut pentru specialitatea de imagistica medicala, oferind urmatoarele servicii: radiologie, tomografie, RMN, ecografie 2D,3D si 4D. Echipa este alcatuita din medici de exceptie, cu experienta vasta atat in radiologie, cat si in imagistica: dr. Silviu Otcu (medic primar), dr. Bogdan Diaconu (medic primar), dr. Bogdan Andrei Cioc (medic specialist), dr. Magdalena Iriciuc (medic primar). Din fericire, Solomed are si contract incheiat cu o agentie de asigurari de sanatate, pacientii putand opta pentru investigatii si servicii medicale decontate.

Pretul pentru un RMN cerebral porneste de la 400 lei si poate ajunge la 750 lei.

Principalele aspecte pozitive ale clinicii Solomed sunt ambianta placuta, echipamentele si aparaturile de ultima generatie, practicile moderne, echipa medicala implicata si competenta, dar si faptul ca pacientul poate opta pentru  investigatii decontate de CAS. Din pacate, s-au semnalat si anumite neplaceri in ceea ce priveste nerespectarea programarilor si atitudinea neplacuta a personalului de la receptie.

Concluzii

Inainte de a efectua un RMN cerebral in Pitesti, asigura-te ca te-ai informat corespunzator cu privire la toate clinicile pe care vrei sa le iei in considerare sau iti poti indrepta atentia catre cele selectate chiar de noi. Cele cinci institutii medicale private din Pitesti amintite anterior sunt bine cotate si puternic apreciate de ceilalti pacienti.