Meniu

RMN Cerebral Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a determina daca un pacient sufera de o afectiune la nivel cranio-cerebral, in prezenta unor simptome specifice, medicul ii va recomanda sa faca un RMN cerebral, in Ploiesti fiind situate cateva clinici bune care ofera acest serviciu. 

RMN-ul cerebral este o investigatie imagistica prin care se pot diagnostica numeroase afectiuni, cum ar fi tumorile cerebrale sau scleroza multipla. Daca te prezinti la medicul specialist cu simptome ca durerea de cap cronica, schimbari de dispozitie si/sau ameteala, exista sanse mari ca acesta sa iti recomande sa faci un RMN. Din acest articol, poti afla care sunt optiunile de centre de imagistica din Ploiesti carora te poti adresa.

Descopera cele mai bune clinici pentru RMN cerebral in Ploiesti

Persoanele care locuiesc in Ploiesti si intentioneaza sa isi faca programare pentru un RMN cerebral trebuie sa aleaga o clinica in functie de recomandari, experienta personalului si raportul calitate-pret. Cu privire la tarife, poti afla mai multe din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
MedLife Lotus
Clinica-Verificata
650 Ron
  • Pret RMN cerebral 650 Ron
  • Spitalul are servicii de calitate
  • Medici bine pregatiti
  • Atentie la nevoile pacientului
  • Raport echilibrat calitate-pret
  • Curatenie ireprosabila
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
  • Programari nerespectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru RMN cerebral in Ploiesti

Alegerea unei clinici pentru efectuarea unui RMN cerebral impune o documentare amanuntita in prealabil, multe persoane din Ploiesti fiind interesate in primul rand de calitatea serviciului. 

Clasamentul de mai jos iti poate fi util in luarea unei decizii:

Spital MedLife Lotus

Spital MedLife Lotus a devenit optiunea principala a multor pacienti din Ploiesti la capitolul RMN cerebral. Acesta a fost deschis in 2004 cu scopul de a oferi acces la servicii de calitate din mai multe ramuri ale medicinei, aflandu-se intr-o continua dezvoltare din momentul infiintarii. Suportul tehnologic de ultima generatie si echipa formata din medici cu experienta asigura indeplinirea obiectivelor de performanta. Incepand cu anul 2019, Spital Lotus a devenit parte din sistemul MedLife, care este cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. 

Privitor la tarif, un RMN cerebral nativ costa 650 lei. 

Numerosi pacienti se declara multumiti de interactiunea pe care au avut-o cu medicii de la Spital Lotus Medlife. Acestia spun ca experienta lor s-a ridicat la nivelul asteptarilor si ca personalul este atent, amabil si profesionist. In plus, raportul pret-calitate este echilibrat. De asemenea, curatenia este ireprosabila. Feedback-ul este in mare parte pozitiv, dar exista si cateva persoane ce reclama comportamentul personalului de la receptie si faptul ca uneori se formeaza cozi foarte mari.

Vezi parerile pacientilor despre Spital MedLife Lotus
Vezi Pareri

Concluzii

O informare corecta si detaliata cu privire la activitatea clinicilor medicale din Ploiesti unde se face RMN cerebral este prima etapa in alegerea clinicii potrivite. Clasamentul anterior prezinta informatii utile pentru un viitor pacient, reflectand faptul ca si in acest oras exista servicii de imagistica inalt calitative.