Meniu

RMN Cerebral Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa te programezi la RMN cerebral in Timisoara? In acest articol iti prezentam care sunt cele mai bune clinici din orasul tau si cateva informatii utile despre ele. De regula, medicul recomanda efectuarea acestei investigatii daca pacientul prezinta simptome ce pot indica existenta unei patologii precum accidentul vascular cerebral, hemoragia cerebrala, scleroza multipla etc. 

RMN-ul cerebral este o investigatie imagistica ce nu foloseste radiatii si care poate fi repetata de cate ori este nevoie. Imaginile obtinute il ajuta pe medicul specialist sa examineze indeaproape anatomia si functiile creierului, depistand eventualele anomalii. Aparatura performanta contribuie la obtinerea unor imagini detaliate, iar examinarea este nedureroasa. Cateva clinici din Timisoara au in dotare astfel de echipamente medicale. 

Care este pretul unui RMN cerebral in Timisoara?

RMN-ul cerebral este o investigatie ce poate fi efectuata la mai multe clinici si centre de imagistica din Timisoara. Pretul este unul dintre aspectele de interes pentru oricine trebuie sa faca aceasta examinare, iar tabelul de mai jos ofera detalii cu privire la tarife:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
650 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 650 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie, rabdare si atentie la detalii
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie exemplara
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinical Image
450 Ron
 • Pretul pentru RMN cerebral porneste de la 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Preturi corecte
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici pentru RMN cerebral in Timisoara

Pentru obtinerea unor imagini de calitate in cazul RMN-ului cerebral, te poti adresa urmatoarelor clinici din Timisoara: 

1. Neuromed

Pentru RMN cerebral, pacientii din Timisoara pot sa isi faca programare la Neuromed, centru imagistic unde se efectueaza o gama larga de investigatii de specialitate. Acesta a fost deschis in 1999, la initiativa a doi neurochirurgi. Inca de la infiintare, centrul asigura investigatii imagistice de inalta performanta efectuate prin RMN si face investitii in tehnologie de varf, inlocuind periodic aparatura cu echipamente noi. Din colectiv fac parte medici profesionisti, facandu-se anual investitii in instruirea si supraspecializarea medicilor si operatorilor. 

Pretul RMN-ului cerebal porneste de la 650 lei.

Pe internet, multe persoane au oferit recenzii pozitive acestui centru de imagistica. Acestea spun ca au primit detalii cu privire la investigatie si ca au fost tratati cu respect de catre medici atenti la detalii, rabdatori si empatici. Profesionalismul si amabilitatea personalului sunt alte doua motive pentru care mai multi pacienti sustin ca au avut o experienta placuta. Curatenia este exemplara si se foloseste aparatura de ultima generatie, iar interpretarile sunt rapide si fara erori. Desi cei mai multi pacienti considera ca serviciile sunt de inalta calitate, exista si persoane care spun ca personalul de la receptie este destul de dezorganizat, raspunde foarte greu la telefon si are o atitudine nu tocmai profesionista. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

2. Clinical Image

O alta clinica din Timisoara unde se face RMN cerebral este Clinical Image. Medicii care profeseaza in cadrul acestui centru specializat in imagistica prin RMN folosesc cele mai moderne tehnici din domeniu, ceea ce asigura o calitate inalta a imaginilor obtinute. Pe langa claritatea superioara a imaginilor, o alta prioritate a personalului o reprezinta siguranta pacientului, care se afla pe primul loc. 

Tariful pentru RMN-ul cerebral porneste de la 450 lei. 

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul centrului Clinical Image si-au relatat experienta pe internet. Majoritatea spun ca au beneficiat de servicii de calitate la preturi corecte si ca personalul da dovada de amabilitate si profesionalism. Exista si pacienti nemultumiti, ce reclama timpul de primire a rezultatelor si organizarea programarilor.

Concluzii

Daca exista semne care sugereaza o afectiune cerebrala, medicul iti va recomanda sa faci RMN cerebral, investigatie disponibila in Timisoara la cateva clinici si centre medicale care se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti.