Meniu

RMN Coloana Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui RMN la coloana in Timisoara permite depistarea mai multor boli, astfel incat persoanele afectate sa aiba posibilitatea sa ia masurile necesare din timp. Exista multe afectiuni ale caror simptome se observa mult prea tarziu si tocmai de aceea tratamentul aplicat nu este la fel de eficient pe cat ar fi putut sa fie, daca era urmat la momentul potrivit. 

Clinicile si centrele de imagistica din Timisoara dispun de aparatura necesara pentru a efectua un portofoliu impresionant de investigatii, cu scopul obtinerii unui diagnostic cat mai corect si a unui plan de tratament pe masura. Inainte de a beneficia de aceste servicii, ideal este sa-ti stabilesti un buget orientativ, pentru a nu avea surprize mai tarziu. 

Cat costa un RMN la coloana in Timisoara? 

Pretul RMN-ului la coloana in Timisoara difera in functie de tipul de aparatura pe care clinica o are in dotare. Exista si alti factori care pot influenta pretul investigatiei, precum existenta unui contract intre centrul de imagistica la care un pacient intentioneaza sa se duca si o casa de asigurari de sanatate. Cele mai des intalnite tarife sunt prezentate in tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
RMN Detect
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pret RMN coloana 400 Ron
 • Tehnologie moderna
 • Conditii optime de confort
 • Contract CJAS
 • Promptitudine
Clinical Image
700 Ron
 • Pret RMN coloana 700 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Colaborare CAS
 • Organizare slaba
Neuromed
600 Ron
 • Pret RMN coloana 600 Ron
 • Tehnologie recenta
 • Medici profesionisti
 • Experienta in domeniu
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde te poti duce pentru un RMN la coloana in Timisoara? 

Urmatoarele clinici reprezinta optiuni ideale pentru cei care au nevoie de un RMN la coloana in orasul Timisoara. In timp ce unele exceleaza in ceea ce priveste varietatea serviciilor, altele au contract CAS, ceea ce le permite pacientilor sa beneficieze de investigatii la preturi decontate. In functie de descrieri, alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale: 

1. RMN Detect 

Primul centru de pe lista la care se poate efectua RMN-ul la coloana in Timisoara este RMN Detect. Diagnosticul corect si precis pe care pacientii il vor obtine aici, ii vor ajut sa beneficieze de un tratament rapid si eficient. Aparatul RMN utilizat de specialistii din cadrul centrului este deschis, ceea ce inseamna ca pacientii care sufera de claustrofobie o sa treaca mai usor peste investigatie. Pe langa RMN-ul la coloana, se mai realizeaza si RMN la umar, cot, genunchi si incheietura mainii. De asemenea, cei care aleg RMN Detect beneficiaza de servicii decontate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate din Timis. 

Pretul RMN-ului la coloana este de 400 de lei. 

Conform recenziilor postate pe pagina centrului, experientele placute prin care au trecut pacientii se datoreaza amabilitatii personalului care se ocupa de partea de imagistica. Din pacate, fiind vorba de un RMN deschis, imaginile obtinute nu au o claritate foarte buna, motiv pentru care multi utilizatori s-au vazut nevoiti sa le repete la o alta clinica. 

Vezi parerile pacientilor despre RMN Detect 
Vezi Pareri

2. Clinical Image  

Un alt centru de imagistica la care pacientii apeleaza pentru efectuarea unui RMN la coloana in timp util in Timisoara este Clinical Image. De interpretarea rezultatelor se ocupa un medic specialist radiolog, iar informatiile sunt transmise pacientului in termen de 24 de ore. Pe langa RMN-ul regiunilor coloanei vertebrale, se mai efectueaza si RMN la sinusuri, gat, abdominal, cord, umar etc. Investigatiile RMN efectuate la copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 8 ani necesita efectuarea anesteziei generale. In ceea ce priveste pregatirea pacientului, medicul o sa discute toate detaliile relevante in timpul primei intalniri. Valoarea ce poate fi decontata datorita contractului pe care centrul il are cu Casa de Asigurari de Sanatate variaza intre 400 si 850 de lei. 

Pretul interventiei este de 700 de lei. 

In recenziile pe care utilizatorii le-au postat pe pagina centrului Clinical Image, majoritatea scot in evidenta serviciile de calitate, alaturi de amabilitatea si profesionalismul personalului medical. Exista si persoane care au avut parte de o interactiune neplacuta cu personalul de la receptie, sau pentru care serviciile nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. 

3. Neuromed 

Topul de fata in ceea ce priveste RMN-ul pentru coloana in Timisoara se incheie cu centrul imagistic Neuromed. Infiintat in anul 1999, centrul a continuat sa-si extinda si sa-si perfectioneze gama de servicii, cu scopul de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la investigatii de imagistica. Pe langa investigatia de rutina la coloana vertebrala, la centru se mai poate realiza si RMN la craniu, regiune cervicala, torace, abdomen, pelvis etc. Tot la acest centru se efectueaza si investigatii speciale, precum angiografia RMN si colangio RMN. In plus, la Neuromed se investesc anual 100.000 de euro pentru instruirea si supraspecializarea medicilor care isi practica meseria aici. Investigatiile sunt efectuate cu ultimele tehnologii si inovatii din domeniu.

Costul unui RMN la coloana este de 600 de lei. 

Cei mai multi pacienti care au beneficiat de serviciile Neuromed au fost super multumiti de calitatea serviciilor, lucru ce i-a determinat sa revina si pe viitor. Chiar si asa, centrul nu exceleaza la capitolul organizare: multi pacienti n-au reusit sa-si faca programare din cauza ca personalul nu raspunde mereu apelurilor telefonice si nici nu ofera toate informatiile necesare. 

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa determini cauza durerilor cu care te confrunti, efectuarea unui RMN la coloana in orasul Timisoara poate sa fie solutia de care ai nevoie! Pe baza informatiilor obtinute, medicii iti vor recomanda un plan de tratament care sa te ajute sa-ti gestionezi cu succes simptomele.