Meniu

RMN Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul specialist ti-a recomandat sa efectuezi un RMN in Constanta pentru a identifica posibilele patologii de care ai putea sa suferi? Atunci, cel mai probabil, ar trebui sa ii asculti sfatul. Exista o multime de afectiuni si patologii de care poti suferi si care nu pot fi depistate prin alte metode de investigatie, motiv pentru care multi medici sugereaza efectuarea unui RMN. Examinarea poate identifica prezenta tumonilor benigne sau maligne, a chisturilor, inflamatiilor sau anomaliilor pentru care medicul iti poate recomanda un tratament eficient. 

Din fericire, in Constanta exista o multime de centre de imagistica medicala pe care le poti lua in considerare pentru efectuarea unor investigatii la o calitate superioara. Acestea sunt dotate cu aparaturi si echipamente de o performanta inalta, prin care medicii pot obtine imagini la o claritate maxima intr-un timp scurt.

Cat costa un RMN in Constanta?

Pretul pentru un RMN in Constanta difera de la o clinica la alta, in functie de dotari, dar si de popularitatea institutiei medicale. RMN-ul poate sa fie realizat atat cu plata, cat si gratuit, daca este pacient asigurat si poti beneficia de un bilet de trimitere de la medicul de familie. In caz contrar, iata care sunt preturile la care sa te astepti pentru o astfel de investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
350-1.900 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 350-1.900 Ron
 • Echipa medicala profesionista
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Buna organizare
 • Investigatii precise
 • Respectarea intervalului de timp indicat pentru primirea rezultatelor
Medimar
750-2.000 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 750-2.000 Ron
 • Cadre medicale cu o experienta vasta
 • Dotari superioare
 • Investigatii precise
 • Comunicare facila cu pacientul
 • Personalul de la receptie
Bio Ortoclinic
500-1.200 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 500-1.200 Ron
 • Contract incheiat cu CAS
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personalul de la receptie amabil
 • Echipa medicala profesionista
 • Preturi usor ridicate
Mediconst Plus
800-2.000 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 800-2.000 Ron
 • Dotari superioare
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii precise
 • Mediu primitor
 • Personalul de la receptie
Regina Maria
600-1.900 Ron
 • Pretul pentru RMN variaza intre 600-1.900 Ron
 • Colectiv medical profesionist
 • Echipamente si aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic precis
 • Personalul de la receptie
 • Lipsa de comunicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in efectuatea investigatiilor RMN in Constanta

Pentru a-ti simplifica munca de research, ne-am hotarat sa iti pregatim o lipsa cu unele dintre cele mai frecventate clinici specializate in RMN in Constanta la ajutorul carora poti apela cu incredere. In cele ce urmeaza, iti prezentam informatii despre dotarile aparaturilor, dar si despre impresiile pacientilor care au luat in considerare aceste institutii medicale:

1. Doctor Med

Doctor Med este o clinica medicala din Constanta, specializata in realizarea investigatiilor imagistice, printre care se numara si cele RMN. Aparatul RMN Siemens MAGNETOM Sempra Elite Edition 1,5 Tesla este de ultima generatie, suportand o greutate maxima de 165 kg si obtinand imagini clare si precise. Alaturi de acesta, tot in cadrul departamentului de imagistica este amintit si computerul tomograf de o calitate superioara. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este capabila sa efectueze investigatii ireprosabile, dar si sa stabileasca un diagnostic exact. Datorita expertizei vaste, medicii pot recomanda chiar si aplicarea unui tratament eficient, in functie de afectiunea descoperita. 

Pentru un RMN in Constanta, pretul aplicat la aceasta clinica incepe de la 350 lei si poate ajunge la 1.900 lei, in functie de zona/zonele investigate.

Clinica este apreciata pentru buna organizare, echipa medicala profesionista si aparaturile de inalta performanta care se afla in dotarile acesteia. Amabilitatea, atentia la detalii si implicarea sunt cateva dintre calitatile care au fost puternic apreciate in ceea ce priveste actul medical al doctorilor. De regula, rezultatele investigatiilor sunt primite in intervalul de timp indicat.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medimar

Medimar este un centru medical de diagnostic imagistic din Constanta, in cadrul caruia se pot efectua investigatii RMN si CT. Centrul medical este aprovizionat constant cu aparaturi de ultima generatie: sistemul de rezonanta magnetica SIGNATM Voyager, produs de compania General Electric si sistemul Computer Tomograf Revolution EVO. Medimar a fost infiintat in anul 2007 si inca de la inceput prioritizeaza pacientii, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de servicii de inalta calitate. Echipa medicala este compusa din 31 de angajati si sase medici radiologi, care au competente in rezonanta magnetica, computer-tomografie si ecografie. Acestia au capacitatea de a interpreta corect rezultatele obtinute in urma investigatiilor imagistice, dar si de a stabili un verdict cu privire la starea de sanatate a pacientului. In plus, centrul medical are si contract incheiat cu CAS, pacientii avand ocazia de a beneficia de servicii decontate.

Pentru un RMN in Constanta, preturile la Medimar pornesc de la 750 lei si pot ajunge la 2.000 lei in functie de zonele examinate.

Principalele aspecte apreciate la clinica Medimar sunt: profesionalismul si experienta vasta a cadrelor medicale, dotarile superioare si de ultima generatie, dar si comunicarea facila cu personalul clinicii. Din pacate, au existat anumite sesizari cu privire la comportamentul neadecvat al personalului de la receptie.

3. Bio Ortoclinic

Bio Ortoclinic este o clinica de recuperare in Constanta, unde se pot efectua si investigatii RMN la standarde superioare. Aceasta este renumita pentru tratarea herniei de disc fara operatie, dar si pentru ameliorarea scoliozei. Institutia medicala privata iese in evidenta prin aparatura de top si printr-o echipa medicala profesionista, care cunoaste toate tehnicile si procedurile esentiale pentru efectuarea unor examinari de calitate. Clinica este dotata cu aparatul RMN deschis Lucent O5 (0,4 T), care reuseste sa obtina imagini clare si care permite o examinare mai usoara, fiind potrivit mai ales pentru persoanele care sufera de claustrofobie. 

Pretul pentru un RMN porneste de la 500 lei si poate ajunge la 1.200 lei.

Experienta medicilor, aparaturile performante si eficiente, dar si amenajarea primitoare a clinicii sunt doar cateva aspecte care au fost puternic apreciate de catre pacienti. Personalul de la receptie este amabil, iar rezultatele examinarilor sunt primite la timp. Din pacate, tarifele sunt usor ridicate pentru cei care vor sa achite pretul intreg si nu beneficiaza de serviciul medical decontat de CAS.

4. Mediconst Plus

Mediconst Plus este o varianta accesibila si potrivita pentru pacientii care vor sa efectueze o investigatie RMN in Constanta. Aceasta a fost fondata in 2005 sub numele de Carlena Med SRL, an in care a fost achizitionat unul dintre cele mai performante echipamente de ecografie generala si morfologie fetala (unic in oras), Voluson 730, produs de General Electric. Ulterior, s-au achizitionat si aparaturi de imagistica medicala, prin intermediul carora investigatiile de tipul RMN si CT sunt de o precizie inalta. Cabinetul este coordonat de dr. Carmen Ciufu, medic primar radiodiagnostic, doctor in stiinte medicale. Aceasta s-a specializat in ecografie generala şi morfologie fetala pe parcursul mai multor ani la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii „Victor Segalen Bordeaux” din Franta. Tot in cadrul acestui cabinet medical se pot efectua si endoscopii digestive superioare si inferioare.

Pretul pentru o investigatie RMN incepe de la 800 lei si poate ajunge la 2.000 lei, in functie de zona sau zonele examinate.

Buna comunicare si promptitudinea echipei medicale sunt unele dintre aspectele puternic apreciate. Atat asistentele, cat si medicii au grija ca pacientii sa fie tratati in mod corespunzator, cat mai eficient pentru problemele de sanatate de care sufera. Aparaturile utilizate sunt de inalta performanta, ajutand la efectuarea unor investigatii precise, iar mediul este primitor. Cu toate acestea, au fost semnalate nemultumiri cu privire la personalul de la receptie.

5. Regina Maria – Pozimed

Centrul de imagistica Pozimed se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa beneficieze de un RMN in Constanta la standarde superioare. In cadrul clinicii, se pot realiza si: tomografie computerizata (CT), ecografie, osteodensitometrie (DEXA), mamografie digitala cu tomosinteza si radiologie digitala. Aparaturile utilizate sunt de ultima generatie si reusesc sa obtina imagini clare ale zonelor investigate, fiind mult mai usor de depistat care este afectiunea de care pacientul sufera. In plus, echipa medicala formata din medici primari si specialisti are o experienta vasta in radiologie si imagistica medicala, fiind capabili sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un tratament eficient.

Pretul pentru un RMN la clinica Pozimed incepe de la 600 lei si poate ajunge la 1.900 lei in functie de zonele investigate. 

Echipa medicala si aparaturile aflate in dotarea clinicii sunt apreciate, pentru ca, datorita lor, se obtine un act medical ireprosabil. Asistentele si doctorii au o experienta vasta in imagistica medicala, avand competenta de a stabili un diagnostic precis si un tratament personalizat. Pe de alta parte, personalul de la receptie nu este pregatit corespunzator, fiind acuzata si o lipsa de comunicare.

Concluzii

Daca vrei sa efectuezi un RMN in Constanta la o calitate superioara, iti poti indrepta atentia catre unitatile medicale private amintite anterior, in cadrul carora vei descoperi asistente si medici bine pregatiti, dar si aparaturi de ultima generatie. Astfel, vei putea sa beneficiezi de investigatii precise si corect interpretate. Nu amana vizitele medicale si fii intotdeauna cu un pas inaintea problemelor de sanatate, tratandu-le rapid si eficient inainte de a deveni afectiuni severe.