Meniu

RMN Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Centrele RMN din Craiova sunt foarte vizitate de persoanele care au primit indicatii de la doctorul de familie sau de la medicul specialist pentru a-si investiga amanuntit problema de care sufera. Aceasta examinare a devenit unul dintre cele mai importante si populare instrumente din medicina moderna, tocmai pentru ca permite vizualizarea in interiorul corpului fara sa iradieze si fara incizii sau taieturi.

Daca esti din Dolj, in acest articol vei descoperi doua clinici din Craiova spre care iti poti indrepta atentia in cazul in care ai nevoie de o investigatie RMN.

Ce pret are o examinare RMN in Craiova?

In clinicile din Craiova unde se efectueaza RMN, preturile variaza, in functie de mai multe aspecte. Citeste informatiile din acest tabel pentru a sti la ce sa te astepti cand vei merge la examinare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
SPAD Imaging
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
600-670 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 670 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 600 Ron
 • Echipa medicala deosebit de bine pregatita
 • Gama vasta de examinari RMN
 • Contract cu Casa de Asigurari de Sanatate
 • Timp de asteptare mare
Phoenix Medicover
500 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 500 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 500 Ron
 • Gama diversificata de investigatii RMN
 • Contract cu CAS
 • Serviciu Second Opinion
 • Preturi mai mici fata de alte clinici de profil din tara
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Principalele centre RMN din Craiova

Descopera in continuare cele mai importante doua centre RMN din Craiova:

1. SPAD Imaging

Centrul de Diagnostic Imagistic SPAD Imaging din Craiova a fost infiintat in 2007 si este o clinica in care se realizeaza investigatii imagistice de inalta performanta, cu aparate de ultima generatie, marca Siemens. Examinarile IRM sau RMN se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta si permit analizarea urmatoarelor zone ale corpului: craniul, regiunea gatului, torace, sani, abdomen si pelvis, structurile musculo-scheletale. In cadrul clinicii se afla o echipa cu o experienta deosebita in domeniu, in frunte cu conf. univ. dr. Mihai Popescu, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu experienta vasta si cu reputatie in domeniu sau conf. univ. dr. Daniela Dumitrescu, medic primar radiologie – imagistica medicala.

La SPAD Imaging, tariful pentru un RM Cap nativ este de 670 de lei, iar pentru un RM Abdomen nativ este de 600 de lei.

Oamenii care au ajuns la aceasta clinica pentru diverse investigatii sunt, in general, multumiti de experienta. Sunt apreciate mai multe aspecte: amabilitatea si profesionalismul echipei medicale, dar si faptul ca rezultatele se primesc rapid. In schimb, unele persoane au fost deranjate ca nu s-a respectat ora programarii sau ca se asteapta si o luna pentru un RMN cu plata.

Vezi parerile pacientilor despre SPAD Imaging
Vezi Pareri

2. Phoenix Medicover

Phoenix este prima retea de clinici private din Oltenia, sediul principal fiind infiintat in 2009, in Craiova. In cadrul centrului de imagistica de la Phoenix Hospital, este oferita o gama diversificata de investigatii RMN, second opinion imagistica RMN si angiografii. Cei care sunt asigurati CAS beneficiaza gratuit de aceste examinari. Aici poti face RMN la coloana, in Craiova, dar si la alte zone ale corpului, in functie de scopul urmarit (articulatii, segmente, RMN cerebral, gamba, hipofiza, coapsa etc.).

Tariful pentru un RMN abdomen inferior (pelvis) nativ este de 500 de lei, iar pentru un RMN cerebral nativ, pretul este acelasi.

In mediul online, pacientii acestui spital privat si-au exprimat parerile in legatura cu el. Unii spun ca profesionalismul si serviciile de inalta calitate sunt atributele care il caracterizeaza cel mai bine. Sunt insa oameni care nu impartasesc aceasta opinie si care vorbesc despre lucruri mai putin placute: personal de la receptie care nu trateaza cu respect pacientii, medici care nu vin la ora stabilita la clinica, aglomeratie.

Concluziile noastre

Cele doua clinici prezentate in acest articol sunt foarte vizitate de catre cei care vor sa efectueze un RMN in Craiova. Aparatura de ultima ora si personalul medical bine pregatit sunt doua atuuri importante ale lor, ce-i ajuta pe oameni sa obtina un diagnostic exact si implicit o abordare medicala corecta a afectiunii sau problemei medicale respective.