Meniu

RMN deschis Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru multi dintre pacienti, varianta unui RMN deschis in Constanta este preferata fata de un RMN clasic, din mai multe motive. In primul rand, RMN-ul deschis este indicat celor care au teama de spatii inchise (claustrofobie), care sufera de obezitate sau au diverse dizabilitati. Pentru aceste persoane, un astfel de aparat cu o arhitectura deschisa a magnetului ofera un plus de confort, fara a fi diminuata calitatea imaginii obtinute.

Exista o singura clinica in Constanta in care se afla un echipament RMN deschis si, din acest motiv, sunt multi cei care se programeaza pentru o investigatie, inclusiv persoane din Bucuresti. In continuare poti descoperi mai multe informatii despre aceasta clinica, preturile practicate pentru o investigatie RMN si despre ceea ce spun pacientii in legatura cu calitatea serviciilor.

Cat costa investigatia la un RMN deschis in Constanta?

Pentru o examinare realizata cu aparatul RMN deschis in orasul Constanta tariful nu este mai mare fata de investigatiile realizate cu aparatul RMN conventional. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
Bio Ortoclinic
Clinica-Verificata
500-1.200 Ron
  • Pretul pentru RMN variaza intre 500-1.200 Ron
  • RMN deschis – singurul din Constanta
  • Clinica axata pe tratamente nechirurgicale de ortopedie si vertebrologie
  • Echipamente ultramoderne
  • Atmosfera primitoare si curatenie
  • Nu se respecta programarile
  • Timp mare de asteptare pentru o programare la investigatii gratuite/decontate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa la un RMN deschis in Constanta?

Inainte de a te programa la o investigatie cu echipamentul RMN deschis din Constanta, citeste informatiile urmatoare despre clinica si serviciile pe care le ofera. 

Bio Ortoclinic

Pentru un RMN deschis in municipiul Constanta trebuie sa ajungi la Bio Ortoclinic, pentru care te poti programa atat online, cat si prin telefon. Clinica are o echipa medicala alcatuita din profesionisti tineri si bine pregatiti, fiind o clinica de ortopedie si vertebrologie ce se axeaza in special pe tratamente nechirurgicale. In cabinetul de investigatii RMN exista un RMN deschis Lucent O5, de 0,4T, care este un tomograf cu rezonanta magnetica si cu tehnologie in camp deschis. Arhitectura „deschisa” a magnetului permite examinarea mai usoara, dar si performante ridicate. Investigatiile RMN care se fac la Bio Ortoclinic cu acest aparat sunt la coloana vertebrala si la genunchi.

Intervalul de preturi pentru investigatiile RMN este cuprins intre 500 si 1.200 de lei.

Rabdarea, promptitudinea si pregatirea personalului din aceasta clinica sunt apreciate in mod deosebit de pacienti in mediul online. Unele persoane spun chiar ca au strabatut multi kilometri doar pentru a beneficia de RMN-ul deschis de aici, iar experienta s-a dovedit a fi peste asteptari. Mai sunt apreciate si alte aspecte: aparatura noua si moderna, curatenia si atmosfera primitoare. Nu lipsesc insa nici nemultumirile unor persoane din recenzii: nerespectarea programarilor, timpi mari de asteptare, programarea peste multe luni pentru cei care vor sa beneficieze de investigatii gratuite.

Vezi parerile pacientilor despre Bio Ortoclinic
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Exista un aparat RMN deschis in Constanta la care vin pacienti din mai multe zone ale tarii, inclusiv din Bucuresti, pentru investigatii. Acest aparat este unul modern si precis, care ofera totodata si un plus de confort pentru pacientii care sufera de claustrofobie, pentru persoanele cu obezitate sau cu dizabilitati.