Meniu

RMN deschis Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suferi de claustrofobie si, totusi, trebuie sa efectuezi investigatii RMN, poti opta cu incredere pentru un RMN deschis in Timisoara. Acesta este special destinat pentru cei carora le este teama sa petreaca prea mult timp intr-un spatiu inchis. Tunelul de examinare este mult mai lung si mai larg in comparatie cu un RMN clasic, ceea ce te poate ajuta sa te simti relativ confortabil in timpul investigatiei, fara sa te confrunti cu senzatia de teama si lipsa de aer.

Cu toate ca Timisoara este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, noi iti recomandam doar o clinica in cadrul careia sa efectuezi aceasta examinare, datorita dotarilor superioare, dar si datorita faptului ca este puternic apreciata de pacienti. 

Cat costa un RMN deschis in Timisoara?

Pretul pentru un RMN deschis in Timisoara variaza in functie de aparatura utilizata, dar si in functie de pregatirea medicilor care realizeaza aceasta investigatie. Din fericire, pacientii au sansa de a opta pentru un RMN gratuit, in cazul in care clinica respectiva are contract incheiat cu o agentie de asigurari de sanatate. Cu toate acestea, iata care sunt preturile practicate pentru o astfel de investigatie in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN
Rating
Website
RMN Detect
Clinica-Verificata
620 Ron
  • Pretul pentru RMN deschis porneste de la 620 Ron
  • Echipa medicala profesionista si implicata
  • Tratament adecvat
  • Investigatii multiple
  • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se poate realiza un RMN deschis in Timisoara 

Desi nu exista multe optiuni disponibile in orasul tau, tot ai unde sa efectuezi un RMN deschis in Timisoara la standarde inalte. Citeste mai departe si descopera un centru de imagistica deosebit, cu aparaturi profesionale si cu o echipa medicala experimentata:

RMN Detect

RMN Detect este un centru de imagistica musculoscheletala din Timisoara cu aparat RMN deschis, care se adreseaza, in principiu, pacientilor claustrofobi. Principala misiune a clinicii este sa imbunatateasca accesul la investigatiile de tip RMN, folosind tehnologii moderne si echipamente de inalta performanta, care sa se adreseze tuturor necesitatilor pacientilor. Aparatul RMN deschis este silentios, confortabil, generand imagini de o claritate maxima, care sunt usor de interpretat. Colectivul medical este format din asistente, medici cu experienta si cu o buna pregatire pentru realizarea unor investigatii atat de complexe si precise. In urma stabilirii diagnosticului, doctorul recomanda si un tratament adecvat, in functie de problema pe care o identifica. Printre investigatiile RMN oferite de clinica se practica si: RMN la genunchi, cot, coloana, umar si incheietura mainii.

Pretul pentru un RMN deschis incepe de la 620 lei.

Conform recenziilor postate pe motoarele de cautare, pacientii sunt, in general, multumiti de prestatia medicilor si asistentelor. Acestia sustin ca echipa medicala are o atitudine profesionista, fiind amabila, experimentata si dornica sa ajute. Exista laude si pentru aparatura folosita, care este de inalta performanta. Cu toate acestea, sunt si anumite nemultumiri cu privire la calitatea imaginilor.

Vezi parerile pacientilor despre RMN Detect
Vezi Pareri

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici care sa efectueze un RMN deschis in Timisoara? Atunci varianta de mai sus este exact ce aveai nevoie, pentru a efectua o astfel de investigatie in conditii sigure. Efectueaza la timp toate investigatiile recomandate de medicul specialist pentru a te asigura ca te afli in complet control asupra corpului tau.