Meniu

RMN Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa faci RMN in Deva? Medicii recomanda aceasta investigatie pentru examinarea indeaproape a organelor si tesuturilor, in ideea de evaluare a structurii si functionarii lor. Este folosita pentru a depista anumite patologii, dar si pentru a urmari cum evolueaza acestea, in cazul in care au fost deja diagnosticate si pacientul urmeaza un tratament.

In cadrul procedurii, se poate utiliza substanta de contrast pentru o imagine amplificata, dar numai daca medicul radiolog considera necesara administrarea acesteia. Persoanele care locuiesc in Deva pot alege dintre cateva clinici cu experienta in vederea efectuarii acestei examinari, imperative pentru acuratetea unui diagnostic.

Top clinici unde se poate face examenul RMN in Deva

Numarul de clinici situate in Deva care asigura servicii de imagistica medicala, inclusiv examinare RMN, nu este foarte mare. Cu toate acestea, locuitorii orasului au suficiente optiuni foarte bune, pe care le pot alege atunci cand nu vor sa paraseasca orasul pentru a beneficia de un act medical calitativ, in conditii foarte bune. Tabelul de mai jos surprinde numele clinicilor de top si cateva informatii pe care trebuie sa le cunosti neaparat despre acestea inainte de a face o programare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Affidea
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
650 Ron
  • Pret RMN Cerebral nativ 650 Ron
  • Medici cu experienta
  • Servicii de calitate
  • Personal dedicat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici care fac RMN in Deva

Daca vrei sa alegi o clinica din Deva unde se face RMN si unde raportul calitate pret este satisfacator, trebuie sa te documentezi in prealabil cu privire la optiunile pe care le ai la dispozitie. In acest sens, poti consulta urmatorul clasament, unde sunt oferite mai multe detalii despre serviciile clinicilor de top din oras:

Affidea

Affidea ocupa prima pozitie in lista de clinici pentru efectuarea unui examen RMN in orasul Deva. Affidea este un grup ce furnizeaza servicii medicale si are prezenta consolidata la nivel european, prin 327 de centre, in nu mai putin de 15 tari. In Romania, activitatea grupului a inceput in 2002, urmand o perioada de extindere pe teritoriul tarii, prin deschiderea mai multor centre si prin parteneriate cu alte unitati medicale. Affidea este lider european in servicii de diagnostic imagistic.

In ceea ce priveste tarifele, acestea arata astfel: RMN cerebral nativ – 650 lei si RMN abdominal nativ – 580 lei.

Cei mai multi clienti sustin ca au avut o experienta placuta la aceasta clinica. Unii dintre ei si-au exprimat parerea in mediul online prin calificative pozitive si recenzii. Serviciile sunt de calitate, iar personalul medical este dedicat.

Vezi parerile pacientilor despre Affidea
Vezi Pareri

Concluzii

Locuitorii orasului Deva au cateva optiuni de clinici pe care trebuie sa le ia in calcul atunci cand intentioneaza sa isi faca programare la RMN. Desi variantele sunt limitate, acestea indeplinesc cele mai frecvente cerinte ale unui potential pacient: personal cu pregatire inalta, echipamente moderne si raport calitate pret satisfacator.