Meniu

RMN Drobeta Turnu Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Se spune ca macar o data in viata este bine sa-ti faci un RMN. In Drobeta Turnu Severin exista o clinica foarte bine pusa la punct in aceasta specialitate, dotata cu aparatura de ultima generatie, care ofera imagini clare, indiferent ca suspectezi ca ai o anumita afectiune sau ca vrei sa monitorizezi o tumora.

Examenul RMN ofera detalii pretioase in legatura cu anumite probleme din interiorul organismului care prin alte investigatii nu ar putea fi depistate. In plus, rezonanta magnetica nu iradiaza si este minim invaziva. Intereseaza-te unde poti face investigatia RMN, in policlinica, in Drobeta Turnu Severin sau intr-un centru bine organizat, cum este cel de mai jos, astfel incat sa ai parte de o experienta placuta si de rezultate elocvente.

Ce pret are un examen RMN in Drobeta Turnu Severin?

Daca vrei sa stii ce pret are o investigatie RMN in Drobeta Turnu Severin, poti urmari informatiile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Omega Scan
Clinica-Verificata
550 Ron
  • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 550 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal nativ este 550 Ron
  • Examinari RMN pentru orice parte a corpului
  • 2 medici primari cu experienta
  • Tarife mai avantajoase fata de alte clinici din tara
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face un RMN in Drobeta Turnu Severin

In continuare, poti vedea o prezentare scurta si obiectiva a clinicii unde poti efectua un RMN in Severin, astfel incat sa stii daca mergi in acest municipiu sau mergi in alt judet pentru aceasta investigatie:

Omega Scan

La centrul medical Omega Scan din Drobeta Turnu Severin sunt doi medici primari cu experienta: dr. Silvia Emanuela Lupasc si dr. Cristina Sandu, specializate in radiologie si imagistica medicala. Clinica este frecventata de pacientii care au nevoie de examinari RMN pentru orice parte a corpului, indiferent de patologie (RMN cranio-cerebral + orbita, + secventa angio, + ureche interna etc), RMN extremitati, ficat, genunchi, hipofiza, orbite, pelvin, regiuni coloana si multe altele).

La Omega Scan, pretul pentru un RMN cranio-cerebral nativ este de 550 de lei, iar tariful pentru un RMN abdominal nativ este acelasi.

Unele persoane care au luat contact cu aceasta clinica spun despre ea ca este una in care activeaza adevarati profesionisti si ca serviciile sunt de foarte buna calitate. Sunt si persoane nemultumite de experienta pe care au avut-o aici, spunand ca programarile nu se respecta si ca personalul nu are o atitudine cooperanta.

Vezi parerile pacientilor despre Omega Scan
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Clinica prezentata in acest articol reprezinta o alternativa buna pentru o investigatie RMN in Drobeta Turnu Severin. Urmareste cu atentie toate detaliile despre ea, tine cont de parerile pacientilor si poti decide daca este locul potrivit in care sa beneficiezi de o examinare prin rezonanta magnetica.