Meniu

RMN Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

RMN-ul sau imagistica prin rezonanta magnetica este un tip de investigatie ce nu foloseste radiatii si nu dauneaza organismului, iar daca esti in cautarea unei clinici care efectueaza RMN in Focsani ai la dispozitie suficiente variante, astfel ca nu e nevoie sa pleci din oras pentru a avea acces la servicii medicale de calitate.

Aceasta investigatie este efectuata atunci cand medicul are nevoie de o imagine detaliata a structurilor organismului pentru a pune un diagnostic precis sau pentru a urmari evolutia unei afectiuni.

Top clinici unde se face RMN in Focsani

Locuitorii din Focsani pot folosi urmatorul tabel care isi propune sa ii ghideze catre cea mai potrivita clinica unde se face RMN si care se afla in orasul lor. Acesta surpinde numele celor mai reputate unitati medicale si alte informatii utile, cum ar fi pretul investigatiei, care este un factor decisiv pentru majoritatea pacientilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral
Rating
Website
Programare Online
Medima
1 Clinica-Verificata
650 Ron
  • Pret RMN cerebral nativ 650 Ron
  • Tehnologie de ultima generatie
  • Medici specialisti
  • Gama variata de servicii
  • Atmosfera placuta
Interclinic
2
680 Ron
  • Pret RMN cerebral nativ 680 Ron
  • Colectiv numeros format din medici primari si medici specialisti
  • Servicii de calitate
  • Personal profesionist
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru RMN in Focsani

Focsani este un oras care gazduieste cateva clinici si centre medicale unde se efectueaza examinarea RMN si unde serviciile oferite sunt de inalta calitate. In continuare, vor fi prezentate alegerile de top ale pacientilor din aceasta zona a tarii, mai precis cele mai bune variante de clinici la care pot merge persoanele carora li s-a recomandat sa faca RMN:

1. Medima

Efectuarea unui RMN in Focsani se poate face in cadrul Centrului Medical de Diagnostic Imagistic Medima, unde isi desfasoara activitatea o echipa formata din medici specialisti, ca de exemplu Dr. Catalin Porumb, Dr. Ionut Lucian Popescu, Dr. Emilia Cretan si Dr. Carmen Serac. Aparatul folosit pentru realizarea RMN-ului este General Electric SIGNA Explorer, cu o putere de 1.5T. In mod normal, rezultatele sunt eliberate in termen de trei zile, dar daca este vorba de o urgenta, acestea pot fi transmise pacientului in doua ore. Programarile se fac rapid, prin intermediul unui apel telefonic, sau utilizand formularul de pe site. 

Pretul unui RMN cerebral nativ este de 650 de lei.  

Experienta placuta de care au avut parte mai multi pacienti care au ales serviciile centrului Medima se datoreaza personalului cald si amabil, care-i determina sa revina. Inca de la receptie, pacientii sunt intampinati cu o atitudine pozitiva si binevoitoarea, ceea ce contribuie la atmosfera placuta din cadrul centrului. Chiar si asa, trebuie menationat faptul ca au existat situatii in care programarile au fost anulate din cauza ca aparatul nu functiona la momentul respectiv.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. Interclinic

Una dintre cele mai avantajoase variante pentru efectuarea investigatiei RMN in orasul Focsani este Interclinic, aflata in incinta Spitalului Judetean de Urgenta. Aici activeaza o echipa numeroasa de medici specialisti si medici primari. Interclinic este prezenta inclusiv in capitala Romaniei si a fost infiintata in anul 2006.

Pretul pentru un RMN cerebral nativ este de 680 lei, iar pentru RMN abdominal nativ tariful este de 650 lei.

Parerile pacientilor sunt impartite. Pe de o parte, unii dintre acestia sustin ca au avut o experienta buna si ca au beneficiat de servicii de calitate. Pe de alta parte, exista pacienti care spun ca orarul afisat nu se respecta, ceea ce provoaca neplaceri.

Concluzii

Daca locuiesti in Focsani si medicul ti-a recomandat sa faci o investigatie RMN, este suficient sa te documentezi in prealabil pentru a alege o clinica potrivita, care sa corespunda exigentelor tale. Te poti orienta dupa raportul calitate-pret, dar si in functie de atitudinea personalului, care deseori cantareste foarte mult in alegerea unei clinici.

Poti face RMN in Focsani la preturi accesibile in cadrul unor clinici reputate, care sunt prezente si in alte orase din tara.